Älskar halloween, helt klart en favorit när det kommer till högtider. Och för mig som inte kommer vara hemma under lovet så var detta superkul, pre-halloween.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Boys, boys, boys.. Jag älskar dom, jag hatar dom.

Likes

Comments

Skolan är igång, på riktigt nu. Block och pennor för flera hundra kronor har köpts in och jag kan inte vara mer än redo för kommande termin. 30 ironi, 70 seriös.

Tycker faktiskt såhär; Har man valt att gå vidare till gymnasitet (som är 100% frivilligt, med andra ord INTE obligatoriskt) så får man faktist stå sitt kasst. Så satans trött och så satans onödigt att klaga på att skolan är igång, jämnt och ständigt fråga om man får rast eventuellt sluta tidigare. S L U T A med det, tack. Ni måste inte vara där, ni får gärna tassa iväg med svansen mellan bena och leva på socialbidrag av min skatt från min jättehöga lön som jag erhållit av min utbildning. Sajk.

Skaffa er lite ambition i livet vafan, nu kör vi.

Likes

Comments

Börjar skolan imorgon. På en fredag. 09:00-10:30.

Skönt att återigen få tillbaka mina älskade rutiner. Lite struktur på vardagen istället för att dega i soffan hela dagarna vilket sista veckan av lovet spenderats av. Gäsp. Lite mindre taggad är jag dock på alla uppgifter/läxor/prov som kommer slängas på oss. Ännu bättre känns det när tvåan sägs vara det värsta året, segaste. Gäsp igen.

Men, vi får se. Har några highlights inbokade under hösten som förhoppningsvis kommer göra det lite lättare. Vi får se.

Likes

Comments