Header

Jag har alltid tyckte om att simma, och nu har jag äntligen hittat inspirationen för det. Mycket tack vare min arbetskollega Annso. Vi var iväg i torsdags. Jag hade hoppats på ca 500 meter då jag inte har tränat på över ett halv år. Men jag kände mig pigg, så jag höll mig till Annso. Det slutade med att jag simmade 1050 meter. Mycket längre än vad jag trodde att jag skulle klara. Är riktigt nöjd.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Passade på att vara ute i det fina höst vädret igår.

Likes

Comments

Då jag var ledig från jobbet idag, så började jag dagen med en härlig sovmorgon. Passade på att slappa och inte stressa upp i sängen. Jag tog ändå  en sväng till jobbet då mamma hade köpte ett par skor som hon ville att jag skulle prova. De var lite för små, så förhoppningsvis kan min styvbror byta dem någon dag efter att han har slutat jobbet.

Sen drog jag iväg till min kompis Josse då hon bjöd över mig på lite frukost. Vi tittade även på filmen Mother's Day. Den var underhållande, men inget mästerverk.

Jag hade även en massagetid inbokad idag. Jag går och får massage ungefär var fjärde vecka och de är helt klart värt varenda krona. Speciellt med tanke på det jobbet som jag har. Mycket lyft och springandes fram och tillbaka. Man vill ju att kroppen  ska hålla ett bra tag.

Likes

Comments

Tänk att det har gott en vecka redan.

Sammanfattning

Jag måste säga att jag har fuskat en del den här veckan. Det har blivit mer läsk än vad jag hade tänkt mig och jag har inte lagat så mycket mat hemma, utan det har blivit mera köpte färdigrätter.

Men det positiva har ändå varit att jag har tagit fler och längre promenader och blivit mycket bättre på att dricka vatten. Det har för visso varit en trend ända sedan jag var sjuk.

Jag har unnat mig själv och Mira med nya reflexvästar.

Invägning

Dagens bild tagen kl 20:41. Jag hade problem med en lampa precis, det är därför den är så mörk. Men det står 110,0 kg.

Total viktnedgång: 5,5 kg

Likes

Comments

Nu märke man att hösten sakta men säkert smyger sig på. Kvällarena blir bara mörkare och mörkare. Lite tråkigt och deprimerade är det självklart, men samtidigt är det otroligt mysigt. Vintern, våran mörkaste och kallaste månad är ändå min absoluta favorit årstid. jag älskar snö och kyla. Sen så finns det inget mysigare än att tända massor med ljus, göra en kopp med te, ta en filt och kura upp sig i soffan med en bra film eller bok.

Fick de tankarna idag när jag var ute på kvällspromenad med min hund Mira. Nu var det bara att ta på sig reflexer och lampor. Man vill ju synnas i trafiken. Säkerhet först!

Likes

Comments

Nu var det dags att komma igång. Det blev en totalt en timme promenad nu ikväll mid Mira och min kusin Louise. Väldigt trevligt med sällskap, men tyvärr så var vädret inte på våran sida, spöregn och vind.

Vidare till invägningen

Eftersom mitt tidigare försök inte gick så bra då jag blev ordentligt sjuk samma vecka som jag började, så klassar jag denna vikt som min startvikt.

Likes

Comments

Ja, det blev inte riktigt som jag hade tänkt. På torsdagen samma vecka som jag började åkte jag på ett fy jäkla magvirus. Det slutade med att jag låg helt däckad i 2 veckor, spenderade nästan ett dygn på Akademiskt sjukhuset och fick 3 liter dropp. Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv och det slutade med att jag gick ner 9 kilo på 1,5 vecka.

Jag har fortfarande inte fått tillbaka all styrka. Hals och tunga håller fortfarande på att återhämta sig. Men nu mår jag tillräckligt bra för att börja igen och de kilona jag tappade har jag fått tillbaka. Så imorgon börjar jag om.

Likes

Comments

Om du någonsin besöker Gotland, åk förbi och provsmaka hos Gotlands delikatesser. Det är så gott. Det finns även att köpa på några flera ställen förutom på Gotland. Besök deras hemsida så står alla butiker där.

Mina personliga favoriter. Jag fick även hem min nya, begagnade soffa från min styvsyster. Så nu ska det bara piffas till med extra kuddar och filtar.

Likes

Comments

Min frukostrutiner har ändrat sig otaliga gånger. När jag var yngre var jag tvungen att äta direkt när jag hade vaknat. Det senaste året har jag inte ätit något på dagen förän först fikarasten på jobbet och då har jag vanligtvis varit vaken i ca 4 timmar.

Men nu blir det ändring på det. Tiden finns redan där när jag går upp, så jag kommer inte att behöva gå upp tidigare på morgnarna. Då passar jag även på att spara lite pengar eftersom jag alltid har köpt frukost i affären varje dag. Min frukost kommer i största del bestå av två mackor, ett glas juice och en skål yoghurt med en banan. Idag drog jag även på lite extra med vattenmelon.

Likes

Comments