Header

Den bästa träningen är helt klart att busa med Mira. Jag var ledig från jobbet igår. Då passade jag på att att ta mer mig Mira till Lapphällarna. Det är vintersport området här hemma och under dagtid är det aldrig några andra där. Perfekt för att ha henne lös och bara springa runt. Jag tog inga bilder denna gång, så dessa är från förra året.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kan inte fatta att det redan har gått 30 dagar. Tiden springer verkligen iväg. Jag måste dock få säga att jag är väldigt stolt över mig själv. För dig som inte vet så har jag ett extremt läsk beroende, och när jag väl slutade att dricka det fick jag abstinens besvär i ca en vecka. De var bland annat huvudvärk, svårt att sova och även skakningar i främst händerna.

Så jag har behandlat min avvänjning som om jag vore narkotika beroende. Total stopp är det som gäller.

Men som sagt, nu har jag passerat de första 30 dagarna. Jag har fortfarande ett extremt sug efter läsk, men för att hantera det så försöker jag undvika att bli törstig. Fördelen med det är att jag nu dricker mycket mera vatten än vad jag gjorde förut. Bara positivt.

Likes

Comments

Trots mycket jobb så har denna vecka varit riktigt bra. Det känns som att jag äntligen är på rätt kurs igen. Mycket tror jag beror på simningen. Jag har blivit så mycket piggare och jag sover mycket bättre på nätterna. Jag har lagat mat varje dag. Jag har varit utan läst i över sex dagar. Allt känns så jäkla underbart. Så nu är det bara att hålla kvar vid den känslan och fortsätta i samma riktning.

Likes

Comments

Jag har alltid tyckte om att simma, och nu har jag äntligen hittat inspirationen för det. Mycket tack vare min arbetskollega Annso. Vi var iväg i torsdags. Jag hade hoppats på ca 500 meter då jag inte har tränat på över ett halv år. Men jag kände mig pigg, så jag höll mig till Annso. Det slutade med att jag simmade 1050 meter. Mycket längre än vad jag trodde att jag skulle klara. Är riktigt nöjd.

Likes

Comments

Då jag var ledig från jobbet idag, så började jag dagen med en härlig sovmorgon. Passade på att slappa och inte stressa upp i sängen. Jag tog ändå  en sväng till jobbet då mamma hade köpte ett par skor som hon ville att jag skulle prova. De var lite för små, så förhoppningsvis kan min styvbror byta dem någon dag efter att han har slutat jobbet.

Sen drog jag iväg till min kompis Josse då hon bjöd över mig på lite frukost. Vi tittade även på filmen Mother's Day. Den var underhållande, men inget mästerverk.

Jag hade även en massagetid inbokad idag. Jag går och får massage ungefär var fjärde vecka och de är helt klart värt varenda krona. Speciellt med tanke på det jobbet som jag har. Mycket lyft och springandes fram och tillbaka. Man vill ju att kroppen  ska hålla ett bra tag.

Likes

Comments

Tänk att det har gott en vecka redan.

Sammanfattning

Jag måste säga att jag har fuskat en del den här veckan. Det har blivit mer läsk än vad jag hade tänkt mig och jag har inte lagat så mycket mat hemma, utan det har blivit mera köpte färdigrätter.

Men det positiva har ändå varit att jag har tagit fler och längre promenader och blivit mycket bättre på att dricka vatten. Det har för visso varit en trend ända sedan jag var sjuk.

Jag har unnat mig själv och Mira med nya reflexvästar.

Invägning

Dagens bild tagen kl 20:41. Jag hade problem med en lampa precis, det är därför den är så mörk. Men det står 110,0 kg.

Total viktnedgång: 5,5 kg

Likes

Comments

Nu märke man att hösten sakta men säkert smyger sig på. Kvällarena blir bara mörkare och mörkare. Lite tråkigt och deprimerade är det självklart, men samtidigt är det otroligt mysigt. Vintern, våran mörkaste och kallaste månad är ändå min absoluta favorit årstid. jag älskar snö och kyla. Sen så finns det inget mysigare än att tända massor med ljus, göra en kopp med te, ta en filt och kura upp sig i soffan med en bra film eller bok.

Fick de tankarna idag när jag var ute på kvällspromenad med min hund Mira. Nu var det bara att ta på sig reflexer och lampor. Man vill ju synnas i trafiken. Säkerhet först!

Likes

Comments

Nu var det dags att komma igång. Det blev en totalt en timme promenad nu ikväll mid Mira och min kusin Louise. Väldigt trevligt med sällskap, men tyvärr så var vädret inte på våran sida, spöregn och vind.

Vidare till invägningen

Eftersom mitt tidigare försök inte gick så bra då jag blev ordentligt sjuk samma vecka som jag började, så klassar jag denna vikt som min startvikt.

Likes

Comments