Nyheter

Hej alla! nu var det ganska länge sen jag bloggade för att jag har massa prov och annat. Men omg i onsdags kom det nya hästar! Urhästar jag älskar dom för att de är rosa, blå, grön ovs. Men gissa vad när jag loggade in så kollade jag på dom och gissa vad dom kostade 599! jag hade 207 sc:C och dom är bara i spelet en viss tid så det var inte så lyckat men om ni har köpt så skriv gärna i kommentarerna vilka ni köpte:) nu ska jag äta godis och spela ha det bra hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hästar

Hej igen! Jag bloggade inte igår så jag gör det idag i stället. Som ni kanske ser på bilden är det en American Quarter häst (svart) förra veckan så tänkte jag bara näe nu ska jag ha en Quarter så jag har bestämt att köpa den här den finns på marley`s gård den kostar 890 sc. Star coins kan man köpa eller om man är starrider får man 100 sc varje lördag. Jag kommer att köpa den här senare i vår när jag har råd med denxD vi syns senare hejdå!

Likes

Comments

Nyheter

Hej igen! som ni kanske vet så kommer ju det en uppdatering varje onsdag! idag kom det en ny uppdatering ett uppdrag som var att hjälpa Anni med att börja sin möss-butik men jag tänker inte spoila så mycket mera:) den här ponnyn heter West Mane och kan köpas i Fort Pinta. Hejdå!

Likes

Comments

Om mig

Hej! detta är mitt första inlägg:D jag fick en ide igår att jag tänkte varför inte skapa en blogg om Star Stable? Jag har spelat Star Stable i 2 år och har köpt starrider. Jag kommer varannan dag blogga och sånt kommentera gärna om du har frågor eller annat:) Jag är en tjej på 11 år och älskar unicorns! jag spelar Star Stable varje dag och här är en bild på min nuvarande häst Frostcrush heter den. Jag är på server Pinapple Mountain så om du vll träffa mig så är det helt okej jag brukar spela på kvällarna och ta en titt på min instagram också;) victoria.sparrowson

Likes

Comments