Etter 19 år, 34 sesonger og over 3000 episoder så er Hotel Cæsar slutt, for alltid. Hotel Cæsar har vært en ufattelig stor del av livet mitt på alle mulige måter. Jeg er oppvokst med lyden av Hotel Cæsar´s vignettemusikk i bakgrunn. Navnet Victoria har jeg fått fra en hovedkarakter i serien. Jeg har vært stor fan, og lengtet i spenning etter nye episoder hver dag. Men det største av alt; Jeg har fått være med på å påvirke serien, og hatt en liten innvirkning i hvilken retning serien har gått. Det er større enn noe jeg noensinne kunne drømt om.

En tilfeldighet førte til en annen, og det at jeg faktisk var så heldig å få muligheten til å spille en karakter i Skandinavias lengstlevende Såpeserie, det er jeg så takknemlig for. I nesten et helt år var jeg så heldig å få komme på sett flere ganger i uken, hvor jeg tilbrakte timer på timer. Jeg fikk oppleve nye steder, bli en del av Hotel Cæsar-familien, få et innblikk bak kamera, og få venner for livet. Jeg har vokst, lært og utviklet meg i stor grad, og jeg er så stolt av at Cæsar er grunnen til dette. Hvem hadde trodd det?

Alt jeg har fått oppleve. Jeg har fått spille over forelsket, forbanna, lykkelig, sint, trist, dramaqueen og totalt annerledes enn hva jeg selv er. Jeg har stått på sett med feber, kommet på sett to dager etter korsbåndet mitt røk, og stått ute i kulden flere timer på vinterstid. Men vet dere hva? Jeg ville gjort absolutt alt om igjen, tusen ganger om jeg hadde fått tilbudet. For aldri har jeg vært med på noe kulere, morsommere, hyggeligere, og mer lærerikt enn hva Hotel Cæsar opplevelsen var for meg. Jeg tror ingen kan forstå hvor mye Hotel Cæsar har gitt meg, mer enn noen kan tro.

Jeg er sikker på at mange av dere har spørsmål om min Hotel Cæsar opplevelsen. Tiltross for at jeg fremdeles får flere hundre spørsmål daglig, om absolutt alt. Hvordan fikk jeg rollen? Hvilke scener har vært morsomst for meg å spille inn? Hvilke skuespillere fikk jeg best kontakt med? Hvor mye tjente jeg? Hvem har jeg fremdeles kontakt med? Hva skjedde bak kameraene? Hva var min vanskeligste scene å spille inn? Har du dummet deg ut foran kamera? Hvor lang tid tar det å øve på manus? OSVOSVOSV. Dette er bare noen av de få spørsmålene jeg bli stilt daglig, fremdeles. Av denne grunn tenker jeg at det hadde vært perfekt å ha en spørsmålsrunde, hvor dere stiller spørsmålene. Så lager jeg en full Hotel Cæsar spesialvideo, på min Youtube Kanal. Hvor jeg viser dere bilder, svarer på spørsmål, forteller dere hemmeligheter, viser dere klipp fra ulike episoder, osv. Så om det er noe dere ønsker jeg skal svare på så still spørsmål i kommentarfeltet, på min Instagram eller min offentlige Snapchat. Youtubevideoen kommer til å bli lang, men sinnsykt spennende. Så jeg håper dere gleder dere ♡

Til slutt vil jeg bare avslutte med å si, tusentakk. Tusentakk til Hotel Cæsar som hadde troen på meg. Tusentakk for alt jeg har fått oppleve og lært. Tusentakk for at Cæsar har vært med på å utvikle meg som person, i stor grad. Sist men ikke minst, tusentakk til karakteren min Viktoria Hobson. Jeg hadde selvsagt ikke fått oppleve dette uten deg. Så TUSEN MILLIONER TAKK!!!!!

Husk å stille spørsmål!!!

Mine sosiale medier;
Instagram - @victoriaskau
Snapchat - Victoriaskauig
Youtube Kanal - Victoria Skau

-Victoria Frostmann Skau


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen, og riktig god torsdag <3

Tusentakk for allerede så god respons på det at jeg har byttet platform, det gir meg masse motivasjon og gjør meg utrolig glad. Jeg tenkte å stikke innom dere i dag for å informere dere om min nye youtubevideo jeg nettopp la ut på kanalen. Denne videoen var en ufattelig personligvideo for meg å lage, og jeg var absolutt ikke inne på tanken om å dele min historie så tidlig. Allikevel tok jeg et valg, og valgte å gjøre det. Dere leste riktig i overskriften, jeg hadde en svulst. Jeg var ufattelig heldig å få beskjeden om at svulsten min var godartet, men reisen min ble allikevel utfordrende og lang, med mange komplikasjoner. Om du er interessert i å høre mer om reisen min, så sjekk gjerne ut videoen på kanalen min; Victoria Skau, eller linken nedenfor. Etter mitt perspektiv syns jeg dette er et veldig viktig tema å snakke høyt om, informere og opplyse opp. Jeg er sikker på at det finnes flere der ute som er eller har vært i min situasjon, og det er godt å ikke føle seg alene om det. Derfor har jeg valgt å dele en video, hvor jeg forteller min historie kort fortalt. Om dere er interessert i en del 2, så gi gjerne videoen en tommelopp eller legg igjen en kommentar. Still meg også mer enn gjerne spørsmål om dere sitter igjen med noe dere lurer på før eller etter dere har sett videoen. Dere kan også kontakte meg på mail; victoriaskau@hotmail.com. ELLER, på noen av mine andre sosiale medier nedenfor. Her finner dere linken til videoen; https://www.youtube.com/watch?v=7j2sAQWr_Q0.


Kontakt meg gjerne også på mine andre sosiale medier;
Instagram - @victoriaskau
Facebook - Victoria Frostmann Skau
Snapchat - Victoriaskauig
Youtube - Victoria Skau

-Victoria Frostmann Skau

Likes

Comments

Du kjenner meg kanskje igjen fra den velkjente serien Hotel Cæsar, kanskje underholdningsprogrammet Sofa på NRK1, eller Instagram? Jeg heter hvertfall Victoria Skau, er en 18 år gammel jente, som kommer fra Nesodden. Tidligere har jeg blogget på platformen Blogg.no, men har nå valgt å bytte over til nouw. Dette er utrolig spennende for meg, og noe jeg ikke minst har gledet meg til å fortelle dere lenge. Så jeg håper nettopp du har lyst til å følge min reise videre her.

På denne bloggen kommer jeg til å ta dere med på mye forskjellig. Dere vil få være med på lange innspillingsdager på sett. Samarbeid med store, kjente merker. Dere får være med meg på diverse blogevents. Se min hudpleierutine, og få tips til hva som kanskje kan forbedre nettopp din. Månedens favoritter, og mine anbefalinger. Dere vil rett og slett få et litt mer ufiltrert innblikk i min hverdag. Slik ting faktisk er, og hvordan livet mitt er bak fasaden. Jeg håper dere gleder dere like mye som hva jeg gjør!

Likes

Comments