Jeg vet at mange av dere er sykt skeptiske til "sunnere" varianter av ditt og datt. Men denne kakaoen er noe helt unikt og jeg hadde drukket den uansett hvordan spisevanene mine hadde vært. Det smaker som en skikkelig kvalitets-kakao og ikke som posekakao for å si det sånn. Den er litt tykkere i konsistensen og smaken er ett tusen ganger bedre spør du meg. En favoritt i lang tid!

Dersom du ikke har proteinpulver tilgjengelig kan du erstatte vann med melk og tilsette litt mer kakaopulver - dette gjorde jeg selv før. Men jeg syns at den søte smaken fra proteinpulver topper det hele. Men prøv uansett! Det er en fest i munnen og absolutt verdt å lage. Perfekt for desember❤

Ingredienser

1. Hell ferdig ristet proteindrikk i en liten gryte
2. Tilsett kakaopulveret
3. Tilsett kanel
4. Tilsett maldonsalt
5. Tilsett sukrin gold
6. Rør rundt til det begynner å koke
7. Hell i en søt kopp og nyyyyyyt

Ha en strålende lørdag videre!❤️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

"Hvordan klarer du å holde treningsmotivasjonen oppe?"

Tro meg, det er ikke alle dager jeg er like motivert for trening, grønnsaker og to liter med vann. Tvert i mot så finnes det dager nå i vinterstid hvor jeg er skikkelig lysten på å spise sunt. Selve treningsøktene syns jeg ikke like vanskelige å gjennomføre. Jeg elsker å trene. Trening gir meg energi og glede. Dager jeg er sint og frustrert hjelper en treningsøkt for meg. Og bare kjenne den gode følelsen etter trening - ah, den er så god den.

Jeg holder motivasjonen oppe med å først og fremst ikke presse meg for hardt. Jeg har ikke et mål om å gå ned i vekt eller få sommerkroppen. Det er vinter, det er desember og det er en tid som skal brukes sammen med familien. Det er en tid som skal nytes med god mat, venner og glede. Det er viktig. Men jeg tror også det er litt viktig å ha i bakhodet hvor mye man kan kose seg. Selvfølgelig skal jeg unne meg maten som blir servert og kakene som blir bakt. Det er kun jul én gang i året. Jeg tror bare er snakk om størrelsen på hvor mye man velger å stapper i trynet i julen som lar seg avgjøre, og at det ikke overdrives.

Når jeg virkelig ikke finner motivasjon til trening kikker jeg ofte på nytt treningstøy! De har jo fått så sykt masse fint treningstøy😍 Ønsk deg nytt treningstøy til jul. Eller ønsk deg treningsvekter, -strikker eller pilatesball som du kan bruke hjemme. Søk rundt på "sunnere julebakst" på google og finn inspirasjon til julekaker. Gå på en kostholdsbutikk som Life eller Sunkost og finn sunnere ingredienser som kan bli bruk i julebaksten.

Kanskje noen av disse tipsene kan lette litt på samvittigheten❤, så slipper du en PANG-start til nyåret dersom du har satt deg noen mål.


Ha en fantastisk fin fredag!

xoxo

Likes

Comments

Jeg prøvde meg på to nye sukkerfrie oppskrifter i dag, og begge ble utrolig gode! Jeg lagde sukkerfrie havreflan og en sukkerfri Sarah Bernard kake.

Etter dagens treningsøkt ble det julefilm og kaker, og Gud så mett jeg er!!

Begge oppskriftene er inspirert av Linda Stuhaug. Jeg tilsatte proteinpulver i sjokoladekremen på kaken for å få en søtere sjokoladesmak, som fungerte dødsbra😍

Likes

Comments

1. Side plank push up

2. Twist crunches

3. Toe crunches

4. Arm and leg raise

5. Plank

// Bildene er tatt av @k.e.n.t_p.h.o.t.o. Klikk på navnet for å komme direkte til Instagram-profilen hans!

Tights: Skins

Sokker: OS U Print Knee Sock

Trenings-bh: Victoria's Secret

Sko: Adidas Performance ULTRA BOOST

Klikk gjerne på linkene å ta en titt!

Var på shoot her for noen dager siden og det var helt utrolig kjekt!! Så da tenkte jeg: hvorfor ikke bare gjøre noen av øvelsene jeg liker best i samme slengen.

Kent har nettopp fått seg Instagram, så ta gjerne å følg han ved å klikke på linken under bildet😄

Likes

Comments

*En liten tb til Hawaii*

Når jeg var på Hawaii så spiste jeg Reese's sjokolade for første gang i mitt liv. Det er seriøst det beste godteriet jeg har smakt, noen sinne. Er det lov å lage en så god sjokolade tenker jeg!? Det var @madeleinepalo som anbefalte meg å prøve den fordi hun visste at jeg elsket peanøttsmør. Og denne sjokoladen er jo stappet med fyll av mykt, søtt og salt peanøttsmør. Herregud jeg får vann i munnen av å tenke på det. Etter jeg kom hjem fra Hawaii har jeg ikke tenkt så særlig mye på den, helt til jeg fikk lyst å lage min egen variant av Ben&Jerry's iskrem. Så kom jeg på at jeg smakte en Reese's iskrem på Hawaii, fordi de seriøst hadde Reese's smak på alt mulig!? Da snakker vi kaker, kjeks, is, milkshakes, and so on! Og jeg bare til meg selv: HERREGUD VICTORIA LAG EN SUNNERE VARIANT AV VERDENS BESTE ISKREM. So I did, og den ble faktisk meget vellykket!!

Altså, selve iskremen har den enkleste grunnoppskriften noen sinne. Så videre kan du velge å putte oppi akkurat det du måtte ønske - cookie dough, brownies, nøtter, sjokolade, bær, osv. Her valgte jeg selv sukkerfri peanut cookie dough aka Reese's.

Grunnoppskrift på sunnere sjokolade iskrem

Til 2 personer

Ingredienser

  • 3 eggehviter
  • 1/2 - 1 banan
  • 1 scoop sjokolade proteinpulver
  • 1 ss kakaopulver
  • 1 ss sukrin eller annen søtning

Fremgangsmåte

  1. Stivpisk eggehvitene.
  2. Mos banan i en bolle med en blender/stavmikser og tilsett proteinpulver, kakaopulver og sukrin. Rør sammen.
  3. Tilsett en stor skje (bruk slikkepott) av den stivpiskede eggehviten i bananmiksen. Rør rundt.
  4. Tilsett deretter bananmiksen i resten av eggehviten og rør forsiktig rundt med slikkepotten. Unngå å miste luftboblene.
  5. Hell røren i en (eller to) skål(er).
  6. Sett i fryseren et par timer.
fylt med peanut cookie dough

For å ha peanut cookie dough i iskremen din, dropp punkt nr. 6 og gjør følgende:

Ingredienser

  • 1 eggehvite
  • 3 ss sukrin gold
  • 1 ss smeltet smør
  • 1 stor ss peanøttsmør
  • 1 scoop vaniljeproteinpulver
  • 4 ss mel. Jeg brukte speltmel.
  • Litt hakket sukkerfri sjokolade
  • En klype maldonsalt

Fremgangsmåte

  1. Visp sammen eggehvite med sukrin gold og tilsett smør, peanøttsmør og salt. Rør rundt.
  2. Tilsett proteinpulver og mel. Tilsett mer mel dersom det trengs for å få en mer deig-konsistens.
  3. Tilsett til slutt hakket sukkerfri sjokolade.
  4. Riv små biter av deigen og trykk ned i skålen med "is".
  5. Ha i fryseren i et par timer.

Jeg syns kanskje det ble litt vell mye banansmak på iskremen, så neste gang skal jeg faktisk prøve å lage den uten banan selvom det er denne som "metter" i iskremen.

Dette er 1 av 2 skåler, og SEFF spiste jeg begge selv. Jeg er alene hjemme hallo - icecream party. With me, myself and I. Kjempe hyggelig.

Likes

Comments

Nå er det en stund siden jeg har hatt et innlegg som ikke inngår mat eller oppskrifter. Men jeg har lenge hatt disse tankene i hodet, som jeg gjerne bare vil få ut.


Før du gjør en beslutning, tenker du som oftes hvordan avgjørelsen du tar vil se ut fra utsiden, ikke sant? Du legger det presset på deg selv om at viss du ikke gjør den rette avgjørelsen nå, så blir du ledd av. Du ser for deg de mest pinefulle situasjonene som kan skje dersom du velger feil. "Åh, hva kommer de til å si? Hva kommer de til å tro om meg?". Dette var tankene jeg hadde, før jeg bestemte meg for å lage en Instagram-konto der jeg blottla meg selv mer enn det som kanskje er normalt for en 19-åring å gjøre. Men det finnes ett tusen grunner til at jeg valgte å ignorere de negative tankene, og fokusere på de positive sidene ved å faktisk ta denne avgjørelsen.

Først og fremst når vi tar et valg må vi tenke på oss selv og vår egen lykke. Jeg personlig blir glad av trening, god mat, venner, familie, reise, ta bilder, redigere, sminke, hår, osv. Men det jeg kanskje blir aller mest glad av, er å få tilbakemeldinger på det jeg gjør. Når en person forteller meg at han eller hun blir inspirert av det jeg gjør, da blir jeg rørt. Klisjé som det høres ut, tror jeg ikke det finnes en bedre følelse enn noen som "ser opp" til det jeg kan få til og det jeg gjør daglig. Grunnen til at jeg blir så glad, er at når mennesker der ute ser at jeg kan få til det som interesserer meg, kan de også klare det. Dette er nettopp grunnen for at jeg gjør det jeg gjør. Jeg trener først og fremst for min egen del men jeg deler det på sosiale medier, fordi jeg vet at det finnes andre mennesker der ute som også gjerne ønsker å komme seg i form, men som kanskje ikke helt føler seg helt trygge på seg selv. Vi må alle starte en plass, og det finnes ikke noe mer motiverende enn å gjøre det "sammen" med noen som har kjent på den følelsen selv, eller som har det på akkurat samme måte. Jeg liker å spise sunt fordi det gir meg en god følelse i kropp og sinn og jeg syns det er kjekt å lage matretter som kan være utrolig gode selvom de er sunne. Jeg deler dette på sosiale medier, fordi jeg vet at det finnes mennesker der ute som så gjerne vil bli flinkere på å spise sunt og ta vare på kroppen sin, men som kanskje ikke helt vet i hvilken ende de skal starte. Selv har jeg vært der, og jeg er der fortsatt, hvor jeg fant og finner utrolig mye inspirasjon fra andre bloggere, trenere, venner og familie. Sist men ikke minst så velger jeg å blogge fordi jeg liker alt som bloggingen inngår; fra bilder og inspirasjon til dype - dype innlegg (haha). Jeg syns det er utrolig greit å få luftet tankene ved bruk av ord. Dette er noe jeg gjør fordi jeg liker det og jeg vet at det finnes andre som har sine interesser, men som kanskje ikke helt tør å skyve bort de negative tankene.

Det jeg prøver å få frem med alt dette er at vi må ta i bruk den viktigste regelen av de alle for å finne vår egen lykke, nettopp regel nr. 1: gi faen i hva alle andre tenker for et øyeblikk. Din lykke er ikke basert på noen andres, så gjør det du brenner for, eller det som interesserer deg uten å en gang tenke på hva en annen person ville sagt eller tenkt. Det er så utrolig viktig å gjøre det du liker for å leve et godt liv. Men du er redd for å bli dømt, hatet, mislikt eller bli sett ned på. Tro meg, de personene som gjør dette er ikke verdt ett jævla sekund av din tid. De personene som velger å gjøre dette mot deg er ikke vennene dine nå og de kommer sannsynligvis aldri til å bli det heller. Det er kun de personene som støtter deg i det du gjør som har noe å si for ditt liv, din fremtid og det du velger å gjøre. Nettopp vennene dine. Og viss de virkelig er vennene dine så tro meg, de vil være der for deg og sammen med deg. Og så lenge du har de, hva annet er det å bekymre seg over? ;) So get out there and be the best person you can be.

// Bilder fra weheartit

Likes

Comments

Rice cake with hummus and salmon
Homemade hummus recipe

1 pakke kikerter

1/2 chilli

1 hvitløksfedd

2ss olivenolje

1ts gurkemeie

1ts spisscumin

Got to love'em eating pictures

Du vet når du er lei av alt pålegg i verden som finnes til å ha på skiva? Det er da du lager hummus! Det som er så fint er at du kan putte oppi akkurat de ingrediensene som frister deg. Ah, dere må prøve hummusen ovenfor. Jeg liker også å ha den sammen med skinke/kyllingpålegg som et alternativ til laksen. Eller hummus og avokado! Hvor godt hørtes ikke det ut? Ah.


Ha en fin lørdags kveld!

xx

Likes

Comments

Ok dere, denne oppskriften ble virkelig en suksess her hjemme! Glasset er snart tomt alt og jeg lade den for kun et par dager siden! "Er det virkelig ikke sukker i dette?" sa pappa. "Dette må vi ha mer av", sa mamma. Så da blir det nok å lage en ny runde i kveld eller i morgen. Disse nøttene er jo perfekt som gave eller som desember snacks. Det beste av alt er at det kan spises med god samvittighet!

Så siden det er første desember i dag, skal jeg dele denne utrolig gode oppskriften med dere!

Sugarfree roasted almonds

Ingredienser

  • 1 pakke mandler
  • 3 ss sukrin gold
  • 1,5 ss smør
  • 1 ts maldonsalt
  • Kanel og kardemumme


Fremgangsmåte

  1. Grovhakk mandlene (jeg valgte å gjøre dette i en blender i noen få sekunder)
  2. Stek mandlene i ovnen på 180 grader i 5 minutter
  3. Smelt smør og bland inn med resten av ingrediensene i en bolle
  4. Ta mandlene ut av ovnen og ha oppi bollen med ingrediensene du blandet sammen
  5. Rør rundt så blandingen fordeler seg godt ut over alle mandlene
  6. Stek igjen på 180 grader i 5-8 minutter

Husk å pass på at mandlene ikke svir seg!! Jeg tok mine ut etter 5 minutter siste gang, men det kommer ann på hvordan ovnen din er.


Oppskriften er hentet med inspirasjon fra @Lindastuhaug

Likes

Comments

- Waikiki Beachwalk Hike -
- Koko Head Hike -
- Diamond Head Hike -
- Waimano Falls Hike -

// Noen av bildene er tatt og lånt av @madeleinepalo

Åh som jeg savner en annerledes hverdag med litt annerledes trening. 4 uker på Hawaii betydde 0 styrketrening og masse gåturer. Jeg merket på kroppen at jeg mistet både muskler og fett mens jeg bodde der. Og jeg husker så sykt godt hvor mye jeg lengtet etter en skikkelig styrkeøkt. Nå er det omvendt og jeg kan ikke vente til min neste reise, hvor enn den blir! Er så kjekt å oppleve nye kulturer og områder😄


Ha en fortsatt strålende onsdag!

Likes

Comments

The perfect breakfast for December
How to make it

Ingredienser

4/5 små pannekaker

  • 1 egg
  • 30g havremel
  • 15g vaniljeprotein
  • 2ss mager cottage cheese
  • 1ss Sukrin 500 gram
  • 1/2 gulrot
  • Kanel, kardemumme og salt


  • 2ss mager kesam*
  • 2ss sukrinmelis

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen alle ingrediensene ovenfor i første avsnitt bortsett fra gulroten i en blender.
  2. Vask, skrell og rasp opp gulroten. Deretter tilsetter du den i røren og rører sammen med en slikkepott.
  3. Tilsett litt vann for å få en passelig konsistens.
  4. Stek pannekakene i en panne med smør på middels varme.
  5. Server med topping laget av mager kesam blandet sammen med sukrinmelis.

* Jeg hadde ikke mager kesam, så da brukte jeg cottage cheese istedenfor som jeg moste i blenderen. Fungerte det også!

Likes

Comments