Jup, gjør dere klar for oppskriften på denne herligheten. Grunnoppskriften er Linda Stuhaug sin, men sjokoladekremen gjorde jeg en vri på som jeg gjerne vil dele med dere. Den kan dere bruke på alle slags kaker som passer med sjokoladekrem. Virkelig noe som får søtsuget bort, det kan jeg låve. Jeg syns absolutt at kaker er minst like godt å lage som julebakst isteden for en haug med tørre kjeks for eksempel. Denne kan stå i fryseren så det er bare til å ta ut mengden du ønsker å spise eller servere når som helst!

Ingredienser

Mandelbunn:

 • 200 g mandler
 • 50 g saftige dadler uten stein
 • 3 ss sukrin gold
 • 3 eggehviter

Protein sjokoladekrem:

 • 100 g romtemperert smør
 • 1-2 ss sukrin (jeg brukte også noen dråper stevia)
 • 1 ss kakao
 • 1 scoop sjokolade toffee proteinpulver
 • 3 eggeplommer


 • 25g mørk 70% sjokolade eller annen mørk sukkerfri sjokolade


Fremgangsmåte

 1. Forvarm ovnen på 175 grader
 2. Ha mandler og dadler i en foodprosessor og kjør til det er grovmalt. Bland inn sukrin gold og eggekviter.
 3. Fordel i en liten form med bakepapir og stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl.
 4. Rør sammen smør, sukrin, proteinpulver og kakao med en miksmaster. Tilsett en og en eggeplomme mens miksmasteren går. Bre sjokoladekremen over den avkjølte mandelbunnen.
 5. Smelt sukkerfri sjokolade og fordel over sjokoladekremen. Skjær i passelige biter og oppbevar kaka i kjøleskapet eller fryseren.

Likes

Comments

Pink, sweet & fluffy

Se så søt smoothiebowl. Ble helt forelsket i den jeg.

Hemligheten bak den fluffy konsistensen: 20g vanilje whey proteinpulver.

Å tilsette proteinpulver gjør både at du får i deg mer proteiner, smoothien blir søtere på smaken, og den blir mer fluffy i konsistensen. For min smak ble det kanskje litt for mye av det gode på slutten, da jeg raskt blir kvalm av slik konsistens. Men det er absolutt verdt et forsøk, som en forandring på smoothien 😄 Og noe jeg definitivt kommer til å fortsette å gjøre. Det metter også helt sykt bra. 


Han en fin fredag!!

Likes

Comments

Det er så viktig å være takknemlig for det du har, og den du er. Dette er noe jeg var grusomt dårlig på før, men som jeg prøver å bli bedre på hver eneste dag. Å vite at du har noe som kanskje noen andre ikke har, er en måte å kunne føle seg mer lykkelig på. Dager du føler deg nede, tenk på det. List opp ting du er takknemlig for og sett deg inn i den situasjonen du er i. Se for deg hvordan ting kunne vært om du ikke hadde hatt det slik du har det nå. Tenk på alle de menneskene som ville gjort hva som helst for å være deg og for å være i din situasjon akkurat nå. Vær takknemlig. Vær glad. Vær lykkelig.

Så jeg tenkte å avslutte dagen med å liste opp ti ting jeg er takknemlig for.

1. Jeg har en familie som støtter meg i alt jeg gjør
2. Jeg har et fantastisk flott hus å komme hjem til
3. Jeg kan kjenne, lukte, se og føle
4. Jeg har utrolig mange gode venner 
5. Jeg har muligheten til å reise hvor jeg vil
6. Jeg kan utdanne meg til akkurat det jeg vil
7. Jeg har rent vann i springen
8. Jeg kan skrive og lese
9. Jeg har muligheten til å si og tenke det jeg mener uten å bli straffet for det
10. Jeg bor i ett av verdens rikeste land

Det er sant som de sier, du vet ikke hva du har før du mister det. Og det har vi alle sannsynligvis opplevd eller kommer til å oppleve en gang. Vi har kanskje mistet noen vi er glade i, mistet jobben, opplevd en ulykke, tapt penger, mistet en venn, blitt alvorlig skadet, hatt hjertesorg, flyttet bort, gjort noe dumt eller gjort noe vi angrer på. Uansett hva det er, så er det ting som kom uforventet. Ting som skadet oss på innsiden. Utfallet gjorde vondt der og da. Men som oftes så kommer vi oss gjennom det. Fordi vi er mennesker. Vi er sårbare og vi har følelser. Vi er desperat etter å ha det godt med oss selv og vi gjør alt for å holde oss oppe i stigen. Uansett hvor vondt utfallet var og hvor langt nede på stigen vi er, så finnes det ting rundt oss som gjør det verdt å holde oss oppe. Som gjør det verdt å ikke slippe grepet. Det er nettopp disse tingene vi må lære oss å sette mer pris på. Tingene som kommer i skyggen med en gang det er noe i livet som tar ekstra plass. Det er lett å ta ting forgitt, det er lett å trykke seg selv ned når når vi alt er på vei i samme retning. Å tenke på de gode tingene i livet for meg hjelper utrolig mye. Det kan være den minste tingen. Men dette er ting jeg vet at hadde gjort livet mitt annerledes om de ikke var der. En shout til de ti tingene, de som gjør at jeg er utrolig glad i det livet jeg har. Jeg er så, så takknemlig.

Likes

Comments

Creamy and sweet 

Ingredienser

 • 40g lettkokte havregryn
 • 2ss mager kesam
 • 15g sjokolade proteinpulver
 • 1ss chia frø (kan kjøpes på helsekostbutikker, coop, helgø o.l)
 • 1ss sukrin
 • litt kanel, kardemomme og salt
 • litt vann

Bland alt sammen og tilsett litt vann for å få røren litt(!) flytende. Dette trekker chia frøene til seg over natten, og du får en kremete blanding på morgningen. Jeg pleier å lage denne på kvelden før jeg legger meg. Det fungerer også å lage det i en matboks å ha det med som matpakke til lunsjen - utrolig praktisk!

Server gjerne med varme bær, syltetøy, eller lignende❤

Likes

Comments

Se på denne herligheten her da. Hvor fiiiin? Selve klokken er fra Fitbit og jeg fikk den sammen med et svart gummi armbånd. Men dette gullfarget arbmbåndet på bildene er fra Wish appen. Tror det kostet rundt 200kr for det, noe som absolutt var verdt prisen spør du meg! Det eneste som er negativt er at det kanskje akkurat er litt for stort når jeg har det på det strammeste. Men det gjør meg ikke noe, så lenge jeg kan bruke den til hverdagsbruk. Jeg bytter som oftes til det svarte igjen når jeg trener. Men nå trenger jeg ikke lengre å føle at klokken min blir for "sporty" for mer pyntet outfits. Jeg har så og si ALLTID på meg klokken min. I love it ❤ Skal virkelig vurdere å ta i bruk Wish mer altså, rask levering og hele pakka jo. Eller kanskje jeg bare var heldig?

Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

Åh, dere kommer til å takke meg for denne enkle men gode oppskriften. Dette er en typisk rett jeg lager når jeg kun skal lage mat til meg selv. Du kan liksom hive oppi akkurat det du liker av grønnsaker, kjøtt og krydder.

Kutt opp grønnsaker

og legg i en ildfast form. Jeg brukte brokkoli, gulrot, rødløk, squash og sopp.

Stek kyllingen

sammen med karri, hvitløkskrydder, spisscumin, gurkemeie, salt og pepper. Hell over en boks med lett kokosmelk og la det stå å putre i noen sekunder før du heller blandingen over grønnsakene. Dersom du liker grønnsakene dine helt gjennomstekt og ikke litt harde, som meg, så kan du forhåndsvarme dem i ovnen før du heller over blandingen i rundt 10 minutter på 180 grader.

Topp med ost

og hiv den inn i oven på 180 grader til osten er gyllen brun.

Sykt som det høres ut, så elsker jeg å lage middag til meg selv. Det er selvfølgelig ikke ofte det skjer fordi jeg bor hjemme med familien. Men de dagene jeg gjør det, er det ingen problem å finne ut hva jeg skal lage. Det er da jeg får tid til å prøve ut kjekke oppskrifter! Men denne retten tok jeg bare fra eget hodet og tilsatte ting jeg visste at jeg likte. Åh den karri-sausen er helt sinnsykt god, spesielt etter at jeg toppet det hele med litt soyasaus! 😍

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg sverger til Skins sine tightser mer enn noen annen treningstights i hele verden. Den er absolutt verdt pengene! Jeg syns selv at det er bedre å kjøpe en litt dyrere tights som faktisk holder bra og er behagelig å trene i, enn tre billige tightser som ikke alltid er like behagelige. Denne sitter bra på, jeg slipper å heise den opp stadig vekk, også får jeg finere rumpe og lår i denne. Er aldri feil med en selvtillit-boost på trening, am I right? Grunnen for at jeg velger å lage et helt innlegg om denne tightsen er rett og slett fordi jeg anbefaler den på det sterkeste. Jeg har 2 Skins tightser som fortsatt ser og føles like bra ut som når jeg fikk dem for mange måneder siden!

Jeg har dessuten funnet en del sider hvor de har tilbud på Skins-tightser akkurat nå! Klikk på linkene for å komme inn på sidene.

Skins fra Gymgrossisten - Skins fra Zalando - Skins fra Addnature

Skins fra Zalando - Skins fra Tights.no - Skins fra Zalando

Gjett om disse er på ønskelista mi til jul hehehe.

Ha en fin dag videre! XX

Likes

Comments

Så utrolig kjekt å bli kåret til ukens blogg på Nouw etter så kort tid med blogging! Jeg tenkte å bare fortelle litt om meg og bloggen for dere som nylig har klikket dere innpå, slik at dere slipper å lure på det. Og takk for klikket forresten, jeg setter uendelig pris på det!

De basic tingene står i infoboksen til venstre, men bortsett fra det så har jeg har ett (eller fire, hvem vet) friår etter fullført videregående skole. For det meste så jobber jeg, trener og er med venner. Jeg startet denne bloggen nå nylig etter et halvt år med å være aktiv bruker av Instagram under treningskontoen min @vk_lifestyle . Jeg drev med en trenings- og matplan i 6 uker fra Strongbody og brukte treningskontoen min som en slags "dagbok" der jeg la ut mye bilder av mat og progresjonen underveis. Jeg fikk mange spørsmål rundt dette med mat og trening, noe jeg syns var veldig kjekt! Så jeg fant raskt ut at det var enklere å poste oppskrifter og svare på spørsmål ved bruk av blogg. I tillegg syns jeg det er utrolig kjekt å ta bilder og skrive, så blogging har raskt blitt en stor interesse hos meg😊.

Jeg elsker elsker elsker mat og jeg får skikkelig motivasjon når dere liker oppskriftene mine eller har andre spørsmål! Jeg prøver så godt jeg kan å spise sunt og jeg elsker å prøve ut nye sunnere matretter og oppskrifter. Igjen så liker jeg å dele det med dere, både sånn jeg har oppskriftene mine en plass, og sånn at det kanskje kan bli litt enklere og ikke minst kjekkere for også dere å spise sunt, om det er målet. Så om du finner bare bitte litt interesse i noe av dette, så stay tuned! Jeg har mange gode oppskrifter å dele i vente😄. Jeg har funnet ut at "mat"delen innen fitness er kanskje er min sterkeste side akkurat nå, men jeg har tenkt og vurdert å vri bloggen rundt til enda litt mer fokus på trening enn det jeg har nå, om dette er noe dere ønsker?

Husk at det er mulig å søke etter oppskrifter i "søk" feltet, eller så kan du finne dem i kategorien "food & recipes".

Da tar jeg kvelden, og håper at dere alle følger med meg videre denne uken, for det blir masse kjekt! XOXO

Likes

Comments

- with a hint of christmas -

Dagens frokost bestod av pannekaker lagd på kun 3 ingredienser! Så enkelt, men så sinnsykt godt. Jeg lærte denne oppskriften av søstera mi , men i dag forandret jeg litt faktisk litt på den.

Pannekakene i dag bestod av:

 • 1 banan
 • 1 egg
 • 1 ss brente mandler (oppskrift lengre nede på bloggen)

Vanligvis består den av 1 ss peanøttsmør istedenfor nøtter, men i dag valgte jeg å tilsette litt brente mandler, noe som fungerte dødsbra!!

Alt du trenger å gjøre er å ha ingrediensene i en blender å steke dem i en panne med litt smør og VOILA: the perfect breakfast.

Jeg valgte å tilsette sjokoladesaus av proteinpulver + litt vann for å få frokosten enda litt mer mettende.

Nå må jeg løpe til jobb! Ha en strålende mandag videre ❤

Likes

Comments