Yey, det ble pepperkakebaking i dag. Det ble altfor mye, haha. Jeg og søstera mi bakte to hele bokser. Jeg tror vi stekte ni brett... Jaja, nå har vi pepperkaker helt til neste jul. Men det er jo veldig godt da. I morgen skal vi pynte pepperkakehus.

Vanskelig å velge da...

Haha, alt for mye...

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 67 Lesere

Likes

Comments

Jippi, endelig helg og bare en uke igjen til ferie! Hadde tenkt å bake pepperkaker i helga, håper det i alle fall. Jeg gleder med alt for mye til jul, desember har gått så fort i år, det er 11. allerede. Jeg ble ferdig med alle julegaver i november også, så det har ikke vært så mye stress. Jeg gleder meg utrolig mye til julaften når alle skal åpne gavene sine fra meg, og reaksjonene deres! I går skrev jeg ønskeliste, og jeg må si at for hvert år som går så blir det bare vanskeligere og vanskeligere. På et tidspunkt har man jo alt man ønsker seg vel... Men nå er det altså bare en uke igjen av skolen, og av de fem dagene er bare en dag vanlig skole. Og resten av dagene er bare gøy, mandag til onsdag skal jeg ha redesign hele dagen noe jeg elsker. Og fredagen er vi der bare i to timer, og spiller kahoot! Så det er bare torsdag som blir en "skoledag". Tipper den uka går ganske fort, også er det ferie, wuhu!

Tenker at hun her også gleder seg til flere uker uten å være alene hjemme❤️

  • 71 Lesere

Likes

Comments

Dette er tragisk, nå sitter vi i mat og helse timen og skal skrive egenvurdering. Problemet er bare at alle guttene her spiller Agar.io isteden for. De spiller mot hverandre, og kommenterer ting ingen andre enn de selv forstår. Jeg skjønner ikke hvorfor det spillet er så gøy, det gir jo ikke mening. Bare prøv selv det er tragisk.... Altså alle spiller det her nå jo!

  • 92 Lesere

Likes

Comments

Huff, den hunden min assa. Hun er jo aldri fornøyd på noen som helst mulig måte... Hvis jeg for eksempel spiser en brødskive, så er hun der med en gang å maser til hun får en bit. Problemet er bare at når hun endelig får denne biten hun maser om, så tar hun den i mot og enten bare slipper den ned på gulvet for så å mase om mere. Eller så tar hun den med seg til stua og gjemmer den, og kommer tilbake for å mase om mere.
Også den dentastixen hennes, det er to forskjellige smaker/ farger i en pose og hvis jeg gir henne den lyse, så legger hun den bare fra seg å maser om å få den andre. Hvis jeg da gir hun den mørke, så er hun jo ikke fornøyd da heller, fordi da tar jo jeg tilbake den lyse og da er det jo selvfølgelig den hun skal ha, haha. Noe sier meg at hennes hjerne virker omtrent som en treåring...
Heller ikke mine ting får ligge på mitt rom, fordi mine ting er jo mye mere spennende en hennes leker. Så det ender men at jeg står opp til en hårbørste som er ferdig tygd og delt i to! Mens hennes leker ligger urørt på gulvet. Hun lærer jo aldri heller. (hun lærer seg bare triks, det innebærer jo mat...) Men når det kommer til katten her i huset så går læringa ganske seint må jeg si, katten kommer inn i stua, og blir jaget av hunden gjennom stua og opp på TV-benken. Der blir katten sittende å frese og klappe til (uten klør) hunden som bare står der og logrer, å tror at de leker. En gang må vel katta få nok vel. Jaja enkelte hunder kan vel sammenlignes med brød i en periode eller to...

Det er vel ikke du som har ødelagt børsten min vel??

Nei! Hvordan kan du tro det...???

Likes

Comments

Uka etter tentamen er virkelig den beste uka i året. (Uten ferier da) Fem dager på rad etter at alle tentamener er ferdig, har vi bare halve dager på skolen. Da slutter vi liksom mellom ti og elleve fem dager på rad, deilig assa... Jeg må si at dagen i dag var den beste. Vi kom på skolen og hadde første og andre time som normalt, men da vi kom til siste time fikk vår klasse beskjed om at læreren hadde bedt oss om å dra hjem, haha. De andre klassene måtte ha siste timen mens vi dro hjem! Ganske deilig å sitte hjemme å tenke på de som fortsatt sitter på skolen, haha.

Komme hjem til lykkelig hund er også ganske koselig❤️🐶

  • 110 Lesere

Likes

Comments

Noe av det værste jeg vet er når ski sesongen begynner... Pappa må jo se på det hele tiden, og både han og mamma blir jo nå veldig engasjerte også. Når de nærmer seg mål er de jo omtrent trøkt oppi TV'en haha. Skøyter også hva er poenget, hvorfor skal man se på folk som går rund og rund på isen da! Noe annet er fotball, sitte og se på menn som jager en ball rund på en bane. Sykling også hvorfor se på noen som sykler flere timer bare for å komme først i mål da, det holder å se de siste minuttene!

Som du sikkert skjønner er ikke hjernen min helt innstilt på sport, TV for meg skal være underholdende og jeg vil ikke si at tre timer med sykling er underholdende...

Jeg tror nok Pippi er ganske enig med meg, når TV'en får mere oppmerksomhet en henne...

Meg når en av skiløperne faller og alle vet at nå vinner skiløperen ikke allikevel.

Likes

Comments

Hei, jeg er Victoria. Jeg må inrømme at jeg ikka aner hva jeg driver med nå. Jeg vet hvor mye en blogg krever av deg og jeg vil nå ikke si at jeg nå er en helt sånn type person, men vi får se. Jeg leser noen blogger daglig og de skriver jo om skrive sperre og slike ting... Jaja det for jeg ta når den tid kommer.

Jeg kan jo si litt om meg først da. Jeg ELSKER mat problemet er bare at jeg er utrolig kresen og for meg et til og med ketchup sterkt (jeg forstår om du finner dette vanskelig å tro på, men sånn er det nå...). Det vil si tacoen min består kun av bitte litt kjøtt dynka i rømme osv. Jeg danser flere ganger i uka på Studio 1, konkurranse dansing. Jeg går nå i 9. stress... Hjemme har vi både hund og katt, og hunden er mitt ansvar (katten var det en gang også, men jeg gikk lei).

Jeg kommer ikke på noe særlig mere i farta om meg selv, bortsett fra en ting... Jeg har absolutt ikke noen interesse for sminke, bare så vidt jeg gidder å ta på mascara om morgnen haha. Jeg tror det var det meste, så får vi se hvordan dette går da...

haha, bilde fra i fjor da jeg endelig fikk Pippi hjem❤️

Og et par gamle danse bilder☺️

Likes

Comments