Det är lustigt hur livet kan ta skarpa vändningar. Även förändringar som man sett i horisonten sedan länge. Som att de inte går att förbereda sig för.

Snart har exakt tre år passerat sedan jag tog beslutet att påbörja en utbildning. Utan tvivel eller en tanke på om det var rätt gjorde jag ett val som kom att förändra hela mitt liv, min vardag, min person. Och nu står jag här som snart färdigutbildad ingenjör. Alla erfarenheter, alla minnen från de mest underbara stunderna men också från stunder man bara vill glömma. Utan dem skulle jag inte vara den jag är.

Vad jag framför allt har lärt mig under dessa åren är att inget varar för alltid. Allt kommer förändras, på något sätt.

Så ta vara på relationer, på upplevelser, på ögonblick - och se fram emot vad som finns runt hörnet. Det gör jag i alla fall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Yep. De tre grejerna är nog det bästa receptet för en lyckad dag. I lördags hade jag och två fina kompanjoner en helt underbar picknick i ett helt underbart höstväder. Vi gick till en del av staden vi aldrig besökt innan och hittade det finaste lilla smultronstället precis vid sjökanten. Där åts det tårta, dracks kaffe, fotades och snackades.

Likes

Comments

Att en solig lördagseftermiddag promenera längs vattnet och ta några steg in på den fortfarande vita sanden. Att riktigt njuta av den kyliga vinden. Att bara stanna upp och låta tankarna flyga iväg. Att känna fingrarna bli alldeles röda av kylan och sedan komma in och dricka en varm kopp någonting.

Det är vad jag kallar livskvalitet.

Likes

Comments

Brrr. En känsla av välbehag och lugn sveper över mig så fort jag tagit steget ut i den krispiga luften. Ljudet av rasslande löv ackompanjeras av några få tappra fåglar. Folket som gör mig sällskap i den lugna söndagslunken bär stilmedvetna kappor, halsdukar och skinande boots. Jag känner vinden ta tag mitt hår, tar ett djupt andetag och stannar till. Nu är den här. Ja, nu är det höst.

Likes

Comments

God kväll!

Visst är det helt underbart att det äntligen är fredag kväll och helgen står som en öppen spelplan att göra vad man vill på? Gissa vem som ska passa på att sova, äta gott, vara utomhus samt komma ikapp med plugg. Allt det man absolut inte hinner en vardag. Bara ta sig tid att reflektera, flanera och fotografera fina vyer. Så som från bilden ovan, en lördagsmorgon för två veckor sedan i ett nyvaket Jönköping.

Likes

Comments

Denna helg har spenderats i min underbara hemstad Göteborg. Så härligt. Man riktigt kände att nu är det övergången mellan sommar och höst, mellan ljumma kvällar och mer kyliga sådana.

Likes

Comments

Hej på er. Jag är tillbaka. Ny portal, nya tider, nya tankar. Jag hade funderingar på att sluta ett tag. Vilket jag också gjorde. Men nu är hösten 2016 här, sista året på min kandidaturbildning och det är dags att step it up.

Let's make it en awesome höst tillsammans!

Likes

Comments

Hej igen. En dryg månad har passerat. Alltså whaa, tiden går fort…

Det är slutet av juni. Midsommar har passerat. Denna tiden på året blir jag ofta väldigt nostalgisk, blandat med en ”fånga-dagen”-spirit. 

Töntigt eller inte, men så är det. 

Likes

Comments

Hej goingar! Klockan är typ 22 denna måndagskväll och jag försöker verkligen plugga men gud vad svårt det är efter uppehållet med praktiken! Sen är ju inte mekanik det lättaste ämnet heller…

Ville egentligen bara understryka vikten av att hitta BALANS i sin vardag och inte pusha sig till det yttersta varje dag. Hör på detta:

Idag såg planerna för min eftermiddag ut såhär: komma hem, äta något, plugga en timme, ut och springa följt av styrkeövningar, plugga lite till, duscha, äta, läsa, måla naglar, göra ansiktsmask, dricka te och plugga ännu lite till. 

Såhär blev det: att bara ta sig hem, dödstrött och hungrig i snålblåst och sena bussar, var en pärs. Kommer hem och känner att man inte orkar någonting. Så jag  kollade youtube. La ner tanken av en löptur direkt. Det enda som faktiskt blev av under min eftermiddag var en kort mobilfri promenad för att få energi. Inget plugg. Ingen prestation värd att nämna. 

Men vad som är värt att nämna, kompisar, är att jag lyssnade på mig själv.  Kände att idag var jag tvungen ta det lugnt. Det är något som jag tror alla kan bli bättre på. Tänka bort alla krav och ”perfekt-liv-ångest”. 

BALANS hörni. Utan den blir det ohållbart. 

💜💗💜💖

Likes

Comments

Vet inte hur många som hunnit läsa förra inlägget – men jag tänker helt enkelt fortsätta och bara se hur det utvecklas! 

Kom i alla fall på att jag inte berättat om min panghelg i Linkan förra helgen!! Jag besökte alltså Clara som nu fått sin egna lägga där också. Det var verkligen en SÅ mys helg. Lägenheten var drömmig, med till och med en liten balkong. Alltså blev typ lite avis. Men glad för henne såklart! 

Vi hade myskvällar, lagade god mat, had some wine on the balcony, solade i stekhettan, gick på stan med mera. Som en minisemester för min del!

En av vårens bästa helger helt klart💖💜🍓

Likes

Comments