Yep. De tre grejerna är nog det bästa receptet för en lyckad dag. I lördags hade jag och två fina kompanjoner en helt underbar picknick i ett helt underbart höstväder. Vi gick till en del av staden vi aldrig besökt innan och hittade det finaste lilla smultronstället precis vid sjökanten. Där åts det tårta, dracks kaffe, fotades och snackades.

Likes

Comments

Att en solig lördagseftermiddag promenera längs vattnet och ta några steg in på den fortfarande vita sanden. Att riktigt njuta av den kyliga vinden. Att bara stanna upp och låta tankarna flyga iväg. Att känna fingrarna bli alldeles röda av kylan och sedan komma in och dricka en varm kopp någonting.

Det är vad jag kallar livskvalitet.

Likes

Comments

Brrr. En känsla av välbehag och lugn sveper över mig så fort jag tagit steget ut i den krispiga luften. Ljudet av rasslande löv ackompanjeras av några få tappra fåglar. Folket som gör mig sällskap i den lugna söndagslunken bär stilmedvetna kappor, halsdukar och skinande boots. Jag känner vinden ta tag mitt hår, tar ett djupt andetag och stannar till. Nu är den här. Ja, nu är det höst.

Likes

Comments

God kväll!

Visst är det helt underbart att det äntligen är fredag kväll och helgen står som en öppen spelplan att göra vad man vill på? Gissa vem som ska passa på att sova, äta gott, vara utomhus samt komma ikapp med plugg. Allt det man absolut inte hinner en vardag. Bara ta sig tid att reflektera, flanera och fotografera fina vyer. Så som från bilden ovan, en lördagsmorgon för två veckor sedan i ett nyvaket Jönköping.

Likes

Comments

Denna helg har spenderats i min underbara hemstad Göteborg. Så härligt. Man riktigt kände att nu är det övergången mellan sommar och höst, mellan ljumma kvällar och mer kyliga sådana.

Likes

Comments

Hej på er. Jag är tillbaka. Ny portal, nya tider, nya tankar. Jag hade funderingar på att sluta ett tag. Vilket jag också gjorde. Men nu är hösten 2016 här, sista året på min kandidaturbildning och det är dags att step it up.

Let's make it en awesome höst tillsammans!

Likes

Comments

Hej igen. En dryg månad har passerat. Alltså whaa, tiden går fort…

Det är slutet av juni. Midsommar har passerat. Denna tiden på året blir jag ofta väldigt nostalgisk, blandat med en ”fånga-dagen”-spirit. 

Töntigt eller inte, men så är det. 

Likes

Comments

Hej goingar! Klockan är typ 22 denna måndagskväll och jag försöker verkligen plugga men gud vad svårt det är efter uppehållet med praktiken! Sen är ju inte mekanik det lättaste ämnet heller…

Ville egentligen bara understryka vikten av att hitta BALANS i sin vardag och inte pusha sig till det yttersta varje dag. Hör på detta:

Idag såg planerna för min eftermiddag ut såhär: komma hem, äta något, plugga en timme, ut och springa följt av styrkeövningar, plugga lite till, duscha, äta, läsa, måla naglar, göra ansiktsmask, dricka te och plugga ännu lite till. 

Såhär blev det: att bara ta sig hem, dödstrött och hungrig i snålblåst och sena bussar, var en pärs. Kommer hem och känner att man inte orkar någonting. Så jag  kollade youtube. La ner tanken av en löptur direkt. Det enda som faktiskt blev av under min eftermiddag var en kort mobilfri promenad för att få energi. Inget plugg. Ingen prestation värd att nämna. 

Men vad som är värt att nämna, kompisar, är att jag lyssnade på mig själv.  Kände att idag var jag tvungen ta det lugnt. Det är något som jag tror alla kan bli bättre på. Tänka bort alla krav och ”perfekt-liv-ångest”. 

BALANS hörni. Utan den blir det ohållbart. 

💜💗💜💖

Likes

Comments

Vet inte hur många som hunnit läsa förra inlägget – men jag tänker helt enkelt fortsätta och bara se hur det utvecklas! 

Kom i alla fall på att jag inte berättat om min panghelg i Linkan förra helgen!! Jag besökte alltså Clara som nu fått sin egna lägga där också. Det var verkligen en SÅ mys helg. Lägenheten var drömmig, med till och med en liten balkong. Alltså blev typ lite avis. Men glad för henne såklart! 

Vi hade myskvällar, lagade god mat, had some wine on the balcony, solade i stekhettan, gick på stan med mera. Som en minisemester för min del!

En av vårens bästa helger helt klart💖💜🍓

Likes

Comments

Hej på er! Söndag idag. Så härligt. Nu är det bara en vecka kvar på praktiken innan jag beger mig till Jönköping en sista gång innan sommaren. Sjukt, tiden går lite väl fort va…

Texten som följer skrevs av en ren impuls och är ett ”öppet brev” kan man säga. En tankeströmning som jag tänkte att jag kunde dela med mig av.

VARFÖR ska det vara så svårt att uppdatera här oftare? Varför? Jag säger inte det bara med tanke på er läsare (ca 10 personer om dagen typ haha), utan för att JAG ständigt går och tänker på att ”det här skulle jag vilja skriva om” och ”såna här bilder vill jag inspirera med” och så vidare. Men det är som om det stannar där. I tankarna alltså. Jag kommer aldrig till skott, på riktigt, känns det som. Och det vill jag ändra på.

Jag har haft denna blogg i ett antal år nu. Startade som ett sätt att få utlopp för mitt stora intresse för att skriva och för mig för att kunna se tillbaka vad jag har känt, tänkt, upplevt genom åren. Det fanns aldrig ett egentligt syfte utöver det. Aldrig ett mål om att bli en stor bloggare.

Och jag vet inte om det är på den vägen jag ska fortsätta. Jag har ju mycket annat i mitt liv som gör att det helt enkelt inte hinns med att lägga ner hela min fritid på att skriva. Men det saknas något, eller hur? Ska jag ta upp intressanta, mer djupa, ämnen någon gång ibland? Vad vill jag berätta om? Min utbildning? Hälsorelaterade saker? Samhällsrelaterade ämnen? Kläder och stil? DJUPA ELLER MER UPPLYFTANDE GREJER? Bara vardagsinslag då man gjort något extra kul?  Kanske ännu viktigare, vad vill NI läsa om? Läsarskaran är inte enorm, som sagt. Men det hade varit kul att kunna utnyttja mitt skrivande till något bra och kul! Något som andra kan relatera till. Kanske kan man ”samarbeta” och dela inläggen, skapa någon slags diskussion. Eller ge varandra tips. Som ett litet nätverk typ!

Det finns dock ett dilemma. Man vill ju inte vara för privat och öppen på internet. Framstå som naiv eller göra bort sig på något sätt. Eller ta sig själv på så stort allvar! Och det är väl en anledning till att jag inte uppdaterar så ofta längre. Liksom, ibland känns det fel att lägga ut så mycket så att vem som helst kan se. Men var och varannan har ju en blogg these days. Så rädd kanske man inte ska vara..?

Inte vet jag. Kanske händer inget med bloggen alls, kanske tuffar jag på som vanligt. Men det är svårt det här. Jag vet inte. Viljan finns i alla fall.

Så ja…Dela gärna med er av tips och åsikter till tjejen med världens största beslutsångest. Om ni har några hehe :))❤

 

 

Likes

Comments