Hej!

Kvällens skrivande blir inte om vad jag gjort under dagen, för att jag orkar inte skriva det. Samt att det blir lite uttjatat.

Alltså... Jag ska prata om förhållanden. Inte bara vanlig par förhållanden, också om kompis förhållanden.

1:a, par förhållanden: Jag har upptäck med några förhållanden där en person reagerar jätte stort när den ena partnern inte är jätte social med den ena. Liksom ena personen upplever den andra personen som dryg "osocial" och flippar då ur på den personen pga partnern är "osocial". Jag kan säga såhär, DET ÄR INTE SÅ!!! DIN PARTNER ÄR INTE OSOCIAL. Det kan bara vara att den "osocial" partnern är trött eller är lite upptagen med något annat. Jag menar det är ju inte så att den "osocial" partnern inte svarar? Nån gång gör hen det.
Sedan är det också så att 50/50 personer med ett förhållanden inte umgås tillsammans med båda partnernas umgängesomkrets eller så gör de det. Alltså 50 av 100 umgås tillsammans med bådas umgängesomkrets och andra 50 av 100 gör inte det, utan de umgås med partnern själv och med kompisarna själv. Fördel eller nackdel? Svaret är nog både och. Varför? För att har man ett förhållande där man umgås tillsammans med bådas umgängesomkrets är det ingen "big deal" av det hela, eftersom alla umgås tillsammans. Men är man då i ett förhållande där man inte umgås ihop med bådas umgängesomkrets, kan det bli komplikationer för den ena partnern eller båda. Fortfarande varför? För att du tvingar dig själv att antiligen umgås med partnern eller vännerna. Vad väljer man helst, jo partnern eftersom det är hen man vill vara med mest. Men vad händer sen?.. Jo, man kan tappa en viss kontakt med de vänner man har samt de nära vännerna. Men det uppstår nog inte så ofta att man tappar kontakt med de nära vännerna.
Sedan är det också såhär att det innebär inte alltid att man måste umgås med varann hela tiden, när man har ett förhållande. Faaast, det är mycket mysigt. Man kan låta varann få en viss "space" en kort period. Nu mena jag inte 1månad (eller 2 eller 3 osv) om man är så tajta med varann, men kanske en vecka eller två. För att man ska kunna umgås med vänner/familj eller helt enkelt va för sig själv. Det kan också minska risken att hamna där man "tappar" vänner när man inte umgås tillsammans med bådas umgängesomkrets. (Min teori)
Men jag kan lugnt säga att har man ett stadigt förhållande där man har mycket tillit, förtroende, respekt och ärlighet för varann händer inget större under ens förhållande. Utan den växer bara till något starkare och bättre.

2:a, kompis förhållande: Okej vad är ett kompis förhållande? Jo, det är nästan som att ha ett förhållande med en vanlig person, men du har en viss gräns ( att ni ej myser med varann som man gör i ett partner förhållande osv). När jag menar kompis förhållande nu menar jag att man har ett stort samband med sin allra, nu menar jag verkligen sin allra bästa kompis. En vän som du vet att du aldrig kommer släppa ifrån sig, oavsett vad. Säkerligen för att man vet så mycket om varann, mer än vad ens partner eller ens familj vet. Hur kommer det sig att det blir så? Att sin bästa kompis verkligen vet allt om en? För att med sin bästa kompis pratar man verkligen om alla sina problem. Alltså från det minsta problemet man har till den största! Rätt sjukt när man tänker efter.
Att ha ett kompis förhållande bygger också på mycket tillit, förtroende, respekt och ärlighet för varandra. Också något som växer efter varje dag som kommer.
Många bästisar måste förstå att mycket händer under en viss period, det är under gymnasietiden. Varför? Det är mycket nytt som händer. Man börjar på olika skolor/olika klasser där man träffar nya personer. Många bästisar kan ta illa vid, alltså bli lite nojiga om att den ena bästisen inte vill vara bästis med en någon mera. För att hen får nya vänner och de nya vännerna kan vara bättre vän en än själv. Alltså den nya vännen/vännerna tar ens plats. Jag kan haft den upplevelsen i början av min gymnasietid. Men det är inget jag har nu längre. Var säkerligen för att jag trodde att jag skulle gå miste om min bästa vän, eftersom vi inte går på samma skola.
I alla fall... Mycket nytt händer och man skaffar nya vänner, men vad händer sen? Man träffar kanske inte varann lika ofta som förr. För att man slutar olika tider och har olika studier. Visst man blir sur på sig själv och varann. Men oavsett vad så är ni lyckliga när ni träffar varann. Ni kanske har mycket att berätta för varann eller lite, men det är ändå alltid lika kul. För att ni ser varann/är med varann!

Likes

Comments

Hej!

Idag har Lollo vart hos mig. Vi tror att vi sågs/va med varann, lovet innan denna. Ett tag sedan? JA!!!

Men det var chill och vi hade massor att prata om. Tänk på en såpass lång eller kort tid har man så mycket och berätta för varann, haha.

Senare under dagen åkte jag och Lollo in till Vänersborg för att kolla på filmen Superman VS Batman. Så jävla bra film!!!

När jag kom hem såg jag att ena bilen inte var hemma. Antog att det var ren inbillning, men så var det icke. Jag väntade ca 20-25 min inne i bilen med Lollo och hennes mamma. Sedan tyckte jag att de kunde åka hem. Vilket ledde till att jag fick stå ute och vänta ca 20-30 min (var alltså utlåst) på mina föräldrar skulle komma hem. Som tur var regnade det inte mycket och det var inte jätte kallt ute heller, vilket bara var bra. Sedan hade jag också "sällskap" via telefon för att jag pratade med J (älsklingen). Eller pratade och pratade... Var typ bara jag som tjata😂

Just nu ligger jag på sängen och kollar på TV. Funderar på att gå och lägga mig eftersom jag har praktik imorgon...

Likes

Comments

Tränings t-shirt från Adidas butiken

Odd Molly Top från Odd Molly butiken

En top & Träningstights från Svea butiken

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag och familjen åkt till freeport som ligger en bit bort från Göteborg.

Det var tänkt att jag skulle införskaffa mig ett par nya skor som jag letat efter länge, men när jag väl hittade dom fanns dom inte kvar i min storlek längre. Så det blev lite annat inköp, kläder!!!

Just nu är vi påväg hem. Tänkte när jag kommit hem kan jag ta bild på de saker jag handlat.

Likes

Comments

Nu under kvällen har jag kollat på filmen Sisters, med Sandra!
Hon kom när klockan var runt 20:00 och därefter snacka vi lite och satte igång filmen.
Filmen var jättebra, så skulle jag betygsätta den från 0-5 stjärnor blir det 4,5.

Men för ca 20min sedan åkte Sandra hem igen för hon skulle jobba nästa dag.

Juste! Kom på en sak... Det är 1:a april idag och jag har inte gjort något april skämt än. Bra där Vickan, bra...

Likes

Comments

Hej!

Dåså... Dagarna som gått har vart underbara.

Under tisdags kvällen var jag jätte uttråkad. Kände att jag inte ville vara hemma, ville liksom bara komma ut ur huset lite. Så jag snapa lite med vännerna, en av dom var Emelie. Jag och Emelie ville båda hitta på något kul inför imorgon dagen så vi beslutade att åka till Göteborg.

Under onsdag började man att vakna runt 07:00 ungefär. Var inte jobbigt att stå upp, är van vid att stå upp så tidigt nu för tiden. Jag gjorde iordning mig och gick upp mot bussen som gick 08:35. Jag och Emelie hade inte sätt varann på ett tag så vi babblade på som vanligt under bussresan till Vänersborg och tågresan till Göteborg.

Vi hittade massor med saker, eller jag gjorde det haha. Jag köpt med mig en topp från Missäy, en keps från Stadium, Pop Candy från TGR (mycket gullig liten butik) och Sleek smink från H&M. Var riktigt nöjd med grejorna. Har dock inte bild på allt, men tog bild på sminket.

Är verkligen beroende av Sleeks smink! Den ena paletten som är till vänster sida är en countouringpalett, ÄLSKAR highlightern! Den till höger är en ögonskuggspalett. Var jätte förvånad att jag hittade just deras produkter inne på H&M. Trodde att de inte sålde detta sminket. Så man kan säga att jag var rätt lycklig under det ögonblicket.

Senare på kvällen under onsdags kom J. Var länge sedan han och jag var. Det var mycket kul och träffa han igen! Vi myste, kolla film, pratade om allt, helt enkelt kan man säga att vi hade riktigt kul ihop. Dock så åkte han hem idag :( Men vi träffas snart igen!

Just nu lyssnar jag på musik och inväntar på resten av mina familjemedlemmar ska komma hem. De åkte till Ullared idag och shoppar loss. Kände att jag ville med till en viss början när de berättade att de skulle dit, men behöver spara pengarna nu. Var ju i Göteborg i onsdags haha.

Likes

Comments

Vill ni kolla på fler videon av henne så har ni länken här nedan

https://www.youtube.com/user/nataliesoutlet/featured

Vill ni fortsätta med att kolla på hennes klipp så har ni länken till hennes sida här nedan

https://www.youtube.com/user/thinkkbeautyy/featured

​Finns massa fler relaterade videon/klipp som dessa, så bara och leta. Eller så kommer det upp på YouTubes startsida (efter du sökt på sånna här liknande videon).

Likes

Comments

I ungefär 2h har jag kollat på olika youtube kanaler. Just nu kollar jag igenom en som heter Natalies Outlet.

Länkar de personer jag har kollat på sen, eftersom kollar på datorn och bloggar just nu från mobilen.

Likes

Comments