Det her indlæg er meget personligt og handler mest om hvordan jeg har det med fester og at drikke alkohol. Det skal lige siges at bare fordi jeg skriver det her indlæg betyder det ikke at jeg drikker rigtig meget og går til rigtig mange fester fordi det gør jeg slet ikke. Jeg har skrevet det her indlæg fordi jeg synes at jeg mangler at skrive et personligt indlæg så I ved hvordan jeg har det med at unge på min alder altså under 18 år går til fester og drikker alkohol. Jeg synes at alkohol er fint nok og jeg kan også selv finde på at drikke det en gang i mellem ihvertfald 1 gang hver anden måned eller 3. måned. I starten da mine venner og veninder begyndte at drikke alkohol da de var 14 år synes jeg ikke rigtig at det var noget for mig og jeg holdte mig lidt på afstand fra det fordi jeg følte mig ikke klar til at drikke det og sådan havde jeg det også med fester. Jeg tog aldrig til privat fester fordi der var en helt speciel grund til det og det var at jeg aldrig blev inviteret til nogen men så her efter jeg flyttede skole sidste år er jeg begyndt at tage til nogle fester en gang imellem når der nogen men ellers kan jeg bare godt lide at man inviterer nogle veninde over til en film aften. Jeg synes ikke at man bare skal gå til fester fordi ens veninder/venner gør det. Jeg synes man skal gøre det når man har lyst og hvis man så tager til en fest synes jeg ikke at man skal drikke alkohol bare fordi dem til festen gør det. Nogle gange når jeg tager til fest lader jeg være med at drikke alkohol da jeg synes at fester ikke bare er hvor man drikker sig i hegnet og er skide fuld. Jeg synes også man kan tage til fester bare for at have det sjovt og være sammen med sine venner/veninder.

This blog post is very personally and it's mostly about how I feel about going to parties and about drinking alkohol. It's just to be said that just because I'm writing this blog post doesn't mean I'm drinking a lot and going to a lot of parties because i don't. I'm writing this post so you know how I'm about to go to parties and drink alcohol under the age of 18. I think that alcohol is good enough and I would also like to drink it once in between at least once every two months or three months. At first when my friends started drinking at the age of 14, I kept a little distant from alcohol as I thought I wasn't ready yet to drink it and so I had it too with going to parties. I never went to private parties because there was a whole special reason for it and it was that I was never invited to parties once in a while when there is someone else I just like to have friends evening where we see some movies and talk about a little of each. I don't think you just have to go to parties because one's friends do it. I think that's something to do when you want and the same with alcohol. Just because it feeds for the party doesn't mean you have to do it yourself. Sometimes when I go to a party I don't drink at all because I think that parties can also be fun even if you don't even drink. I think you should also go to parties to have fun

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg har lavet den her liste over de film og serier på netflix, som jeg synes er rigtig gode. Det betyder jo selvfølgelig ikke, at I også synes de er ret gode. Men giv dem en chance, og se om de er gode, og hvis de bare slet ikke er noget for dig, så se nogle andre som er på den her liste. Film og serierne er ikke sat op hvor jeg starter med dem jeg bedst kan lide, nej de er nævnt i en hvilken som helst rækkefølge.

Film:

1. Post grad

2. White chicks

3. Dear John

4. Alle twilight filmene

5. A CINDERELLA STORY: If the shoe fits

6. Full out

7. Burlesque

8. How to be single

9. Grease

10. Bring it on


Serier:

1. Riverdale

2. Døde piger lyver ikke

3. Teen wolf

4. Orange is the new black

5. Friends eller som den hedder på dansk venner

6. The carrie diaries

7. New girl

8. Gilmore girls

9. Orphan black

10. Open heart

Jeg synes selv at der er en masse andre fede film og serier på Netflix, som jeg ikke har skrevet ned, men hvis jeg havde gjort det så ville det blive til en top 100+ liste

Likes

Comments

Likes

Comments

Jeg har haft en hemmelighed for jer og jeg synes den er rimelig stor. Der er nogle som allerede har regnet den også er der andre som ikke har. Jeg har fortalte den til rigtig få og der er ikke så mange jeg kender som ved det og ikke engang hele min familie ved. Nogen vil synes at det er noget som jeg burde have sagt fra starten af men jeg har ikke turde da jeg har været bange for andres reaktioner. Når jeg siger at der ikke er mange i min familie mener jeg at det kun er min mormor, mine forældre og min lillebror som ved det. Det er heller ikke alle i min klasse som ved det og kun to af mine bedste veninder ved det.

Jeg har holdt min hemmelighed i snart 2 år min det er kun det sidste halve år at det er blevet seriøst. Jeg har ikke rigtig kunne turde at fortælle det da jeg ikke har turde sige det fordi jeg var bange for at folk ville grine af mig. Der er sikkert nogle som har regnet den ud også er der sikkert andre som ikke har.

Nåh men nu synes jeg at det er på tide at afsløre min hemmelighed.

Mine hemmelighed er at jeg er blevet youtuber. Det er ikke noget jeg lever af altså at jeg tjener penge på det. Jeg bruger det som en slags hobby og det er heller ikke fordi at jeg laver videoer hver dag. Der kommer kun en video op en gang om ugen.

Skriv i kommentaren hvad du synes om min hemmelighed

Likes

Comments

Jeg har ikke været så aktiv her på det senest, og det synes jeg I skal have en forklaring på. Jeg har simpelthen ikke haft tid nok, fordi jeg har haft så mange lektier for også har jeg ligget syg rigtig meget. Jeg har også set mine veninder rigtig meget og så har jeg ikke kunnet finde på noget at skrive om.

Så derfor vil jeg gerne have at I kommer med en idé til hvad jeg kan skrive om.
Skriv i kommentaren hvad du gerne vil have, at jeg skal skrive om også vil jeg selvfølgelig gøre alt hvad jeg kan, for at jeg laver et indlæg om det.

Likes

Comments

Likes

Comments

Der er rigtig mange som er begyndt, at lave nogle videoer på youtube, hvor de fortæller hvad de ønsker sig i julegave og giver ideer til, hvad andre kan ønske sig i julegave. Derfor tænkte jeg at det ville jeg også men nu hvor jeg ikke har en youtubekanal tænkte jeg at så kunne jeg skrive et blogindlæg om hvad man kunne ønske sig og hvad jeg ønsker mig.

Det kan man ønske sig i julegave:

1. Du kan ønske dig en parfume. Det kan være enten en clean parfume eller en anden vildt god en.

2. Du kan ønske dig noget makeup. Det kan være noget nyx, noget mac, noget l'oreal, noget ansatasia, too faced eller Kylie Cosmetics.

3. Du kan ønske dig et gavekort.

4. Hvis du skal til at flytte hjemme eller have lavet værelse om. Så kunne du ønske dig enten en ny seng, et nyt skrivebord, et sminke/makeup bord, et skab eller noget helt andet.

5. Du kan ønske dig et smykke. Der er f.eks nogle smykker hvor du kan få indgraveret noget i. Enten et citat, dit navn eller en dato som betyder noget for dig.

6. Du kan ønske dig noget tøj fra Asos, H&M eller en anden butik.

Min ønskeliste:

Det er ikke alle mine ønsker jeg har skrevet fordi jeg har alt for mange ønsker.

1. Jeg ønsker mig en day taske i lyserød og en makeup taske som passer til.

2. Et sæt lyngby vaser i lyserød. Fra inspiration.

3. 2 pyntepuder i hvid. Fra jysk.

4. Et sæt ovalbørster fra matas.

5. Tøj fra asos.

6. Makeup fra smashbox og Sephora.

7. Gavekort til Magasin, fields, Fisketorvet eller matas.

8. En bog som hedder BLOG SOM DE BEDSTE fra bog&ide.

9. Bogen mig før dig fra bog&ide.

10. En pakke beautyblender.

Jeg håber du har fået inspiration til hvad du kan ønske dig eller hvad du kan give nogen i julegave.

Likes

Comments

Dette er ikke mit eget billede. Det er taget fra appen/hjemmesiden we heart it.

Tusinde mange gange undskyld fordi der ikke er kommet et nyt indlæg i lang tid men jeg har simpelthen ikke haft tid til at skrive et/flere. Jeg har haft rigtig mange lektier som skulle ordnes. (jeg går i 8. klasse). Jeg har ligget og været syg i 2x en uge. Der har været en dag hvor jeg ikke kune gå og lå bare i min seng hele dagen. Jeg vil prøve at lægge et op men jeg har også lektier som skal passes. Der vil komme nogle opslag op i december og her i resten af november men jeg kan ikke sig præcis hvornår. Jeg vil muligvis ligge nogle om hver fredag. Nåh men jeg har også fået et arbejde som jeg skal til hver fredag efter skole. Det var det her opslag også vil jeg gå tilbage til mit skole arbejde og koncentrer mig om det. Rigtig god dag.

Likes

Comments

Som nogen af jer ikke ved så har jeg en lillebror. Han er 10 år. Han har autisme og ADD. Nu tænker nogen sikkert at autisme er en sygdom og I stiller sikkert også en hel masse spørgsmål omkring det.

Hvad er Autisme? Også kaldet Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF):
Autisme er en udviklingsforstyrrelse, der specielt rammer menneskets udvikling af gensidig social interaktion, sprog og kommunikation. Personer med autisme har en tendens til at opføre sig på en stereotyp og repeterende måde og udviser ofte særegne reaktioner på deres omgivelser. Autisme er normalt til stede fra fødslen, men symptomer bliver oftest først synlige i løbet af barnets tre første leveår.

Autisme har ikke noget med handicap at gøre. Det er heller ikke nogen sygdom. Når man har ASF kan man også have alle mulige andre ting f.eks OCD, Tourettes syndrom, ADHD eller søvnforstyrrelser. Min lillebror har så også ADD.

De forskellige diagnoser inden for autismespektret er bl.a.:
Infantil autisme.
Atypisk autisme.
Gennemgribende udviklingsforstyrrelse uspecificeret.
Gennemgribende udviklingsforstyrrelse anden.
Aspergers syndrom.Hvad er ADD?
ADD er en betegnelse for en bestemt type ADHD.
Bogstaverne ADD står således for Attention Deficit Disorder, dvs. forstyrrelse af opmærksomheden.
ADD bruges når der er tale om opmærksomhedsforstyrrelse.
Mennesker med ADD er meget mere stille end dem med ADHD og derfor er ADD ikke en sygdom men det er der nogen som tror. Man kan tage medicin for det.Hvordan er det at leve sammen med en som har ADD?
Det er meget hårdt fordi at de er jo meget opmærksomhedskrævende på en måde. De kan ikke passe sig selv og det er derfor meget besværligt at leve sammen med en som har ADD. Min lillebror tager medicin for hans ADD. Medicinen hedder Concerta men der findes alle mulige andre slags ADD medicin.Hvis du har spørgsmål til noget omkring det her jeg har skrevet om kan du smide en kommentar nede i kommentarfeltet og jeg vil selvfølgelig svare på din kommentar.

Likes

Comments

Her ser I min mor. Billedet ude til venstre er taget i 2012 og billedet til højre er taget i år.
Nu vil jeg fortælle jer hvordan mit liv og min families liv ændrede sig i 2013.
I slutningen af marts i 2013 var min mor til tjek hos lægen fordi hun synes det var mærkeligt at hendes ene bryst var ømt. 1-2 uger efter hun havde været til tjek blev hun kaldt ind på rigshospitalet til en samtale. Vi troede jo alt var fint og godt. Da jeg havde fri fra skole blev jeg hentet af mine forældre. På vej hjem sagde mine forældre at de skulle tale med mig under 6 øjne. Da vi kommer hjem sætter vi os ned og mine forældre fortæller at min mor har kræft. Jeg bliver jo selvfølgelig bange for at min mor skal dø og det er jo naturligt at børn reager sådan når de hører om at en af deres nærmeste har kræft. Senere den dag kommer min mormor hjem til os og det ender med at min mormor, min far og min mor sidder og græder.
Da der går nogle måneder bliver min mor opereret. 1 månede efter bliver jeg mobbet af en dreng i min klasse. Det vil jeg helst ikke skrive om fordi det er for hårdt at skrive om men hvis du gerne vil vide det kan du bare skrive til mig over instagram
I 2013-2014 får min far stess. Fra hele det startede har min hverdag ændret sig. Min mor har været igennem nogle operationer. I december får vi indbrud og det gjorde at de første 3-4 måneder turde jeg ikke gå hjem alene fordi jeg var bange. Jeg har haft et hårdt 2013. Efter 3 år er min hverdag blevet normal igen.
Hvis du sidder derude og har brug for et råd til hvordan du kommer igennem mobning så skriv til mig over instagram fordi jeg vil rigtig gerne hjælpe folk. Det jeg har været ude for er ifølge nogen helt normalt men andre synes det er synd for mig. 
Nu til min spiseforstyrelse. I 2013 fik jeg spiseforstyrelse. Det var min måde at vise at jeg havde det skidt og at jeg havde brug for hjælp. På 1 år tabte jeg mig omkring 10 kg. I følge min læge var det slemt fordi jeg var i forevejen ret tynd. Dengang var jeg nede på 25 kg og i slutningen  begyndte jeg at tage på igen jeg begyndte at veje omkring de 32 kg og nu vejer 41-42 kg. Det er først nu at jeg er begyndt at spise vejeret og at jeg vejer det som man skal.

Likes

Comments