Igår var jag och handlade lite med min moder. då gick vi runt och tittade i alla de vanliga butikerna och jag hittade absolut ingenting. Till slut gick jag in på the body shop och skulle titta på deras rea. Det slutade med att jag köpte en scrub, en sorbet blush (bästa uppfinningen ever) och en foundation till sommaren- detta året behövdes det, då jag blivit solkysst redan. Allt pga jobbet 👌

jag måste bra prata om den här sorbet blushen jag köpte. Alltså vilken grej! Förstår inte hur detta har gått till, den är mjuk och lätt, inte alls kladdig. den har jättebra pigmentering och där är lite skimmer i också, som jag älskar! jag köpte den blush åt det orangea hållet för jag ser så dum ut i en kall rosa, jag ser liksom lite sjuk ut.

Foundation jag köpte var en ny, cushion foundation. Den är paketerad med en spegel och svamp som är formad som en puff. du trycker ner puffen/svampen på en typ dyna och så får du foundation på din svamp. Svampen som är med verkar vara jättehärlig. den suger inte alls upp lika mycket foundation som en vanlig svamp gör. Formulan är mjuk och ganska sval, har för mig att där var en aktiv ingrediens-aloe vera. den var också solfaktor 30 vilket är bra så man inte bränner sig på jobb. den är inte heltäckande, så om man vill ha det behlvs concealer. men allt jag använt idag är denna foundation, min nha blush och lite mascara from Rimmel London.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså det märks att jag är virrig efter en lång dag. Jag gick upp vid 7 för att jag skulle börja jobba 9, det var en trevlig morgon med lite magicians på tv och ekologisk müsli med soyghurt till frukost. Har ni provat planti's soyghurt? godaste vanilj yoghurt jag smakat! (Nej, jag är inte vegan, jag köpte den fr att jag tyckte den var god bara).

Hur som helst, när jag kom hem, såg jag att Linus hade tagit in en av mina blommor från balkongen, för annars hade den vält i denna blåsten. Jag tänkte att jag går ut och ställer den nu, så får den lite sol också, men tror ni inte att jag stänger ute mig själv på balkongen då?! jag tänkte bara, nej, Mittens har ju ingen sele på sig, stäng dörren! Vi har inget handtag på vår balkongdörr på utsidan, så jag fick ju nvända en ljuslykta av metall för att bända upp hela dörren. Alltså vad i hel****. Haha, et är tur man kan skratta åt sig själv i alla fall.

Jag har även nu ringt och fixat så att jag kan gå till tandläkaren i min kommun, innan gick jag i en annan. Hoppas mamma följer med ändå.

Det enda som står kvar på agendan är att laga middag, se senaste shadowhunters avsnittet och sedan försöka läsa slut lord of shadows, i de timmar som blir kvar innan jag ska gå och lägga mig.

Vad blir det för vegetariskt idag? Spenatlasagne? Eller kanske bönburrito? Det får vad vi har i kylskåpet avgöra. Kram på er.

Likes

Comments

Jo jag sa ju i mitt förra inlägg att inte skulle börja förrän två. Vad hände med det? Jo, det ska jag berätta för er. Jag gick upp kl 7.00 och tog hand om tvätten, jag började plocka undan lite, och skulle ta undan den torkade tvätten när det plingade till i luren. "Kan du börja nio istället?" Ja, jo det kan jag gärna, sa jag och satte mig på cykeln. Det blev en ny barngrupp, som jag inte varit hos ännu. Det ska bli spännande att göra aktiviteter med dessa små liven. Nu ska jag ta hand om den där tvätten jag inte hann ta imorse, sedan ska jag ordna med det sista till skolan så jag också kan få lite sommarlov. Även om jag jobbar. 


Sommaren för övrigt kommer nog inte vara så väldigt spännande, jag ska försöka få läst en massa böcker, dock. Det blir nog ett redigt pass med boken på balkongen ikväll.


Likes

Comments

det går ju bra det här. Några timmar senare, ligger man i säng efter ett vilt tandborstkrig, borttagning av det rödaste läppstiftet som finns och resterande smink- kan man inte få en blund. Det har gått så långt att jag till och med rensat ut bland bilderna på telefonen. Då är det illa. Trött var man inte, vet inte vad som hände där. Finns där någon själ som vet nåt tips?

det är tur man inte börjar förrän halv två. 👌😄  Mittens ligger hos oss nästan varje natt, timls vi somnar, sen går hon upp till sin egna säng, uppe på en hylla 🐈❤

Likes

Comments

God kväll får man väl säga, när klockan ändå är över nio. Här sitter jag, på min alldeles nya balkong, ja inte ny egentligen, men för mig är den ny. För en månad sedan nu flyttade jag, Linus- min fästman och vår katt Mittens till en by. Jag är en balkonmänniska, det kan man medge. Jag trivs bra, här på andra våningen.

Efter gästerna hade gått hem idag, kände jag att jag inte hade speciellt mycket att göra. Terminen är ju slut. Jag börjar jobba imorgon, men jag har inget att förbereda, alltså satt jag bara rakt upp och ner. Så jag blev med blogg. Det är ju inte första gången det händer.. Men varför inte? Och nu händer här så mycket som jag skulle vilja säga, eller rättare sagt, få ut mina tankar i skrift. Lite som en dagbok, men som hela världen kan dela med mig. Vi får se vad det blir av denna bloggen. Det kanske inte alls blir som jag tänkt mig.

Jag kände nog att det behövdes ett ställe där jag skulle kunna få ut allt på, då jag konverterat till buddhismen för inte så länge sedan, jag har gått och blivit vegetarian. Helt plötsligt var man vuxen och skulle göra egna beslut. Det kan faktiskt vara lite skrämmande, tycker jag, som fortfarande har med mamma till tandläkaren. Det känns bara bättre, när hon är med. Förhoppningsvis blir det en vuxen människa av mig med, någon gång. Fast jag vet inte, det är rätt trevligt att vara som jag är, också. Man ska ju vara nöjd?

Men här är jag, Victoria från både den lilla ön åt vänster och det långa landet lagom. Trevligt att råkas. Jag hoppas att jag inte glömmer bort denna bloggen- det har hänt förut. jaja, det kommer så småningom, tror jag. Nu ska det njutas av lite saft, ett pass av väldigt tillfredställande kliande på mina myggbett och kanske ett kapitel eller två ur ännu en bok av Cassandra Clare.

Vi ses.

Likes

Comments