Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har världens jävla tråkiga humor nu menar jag verkligen tråkig! Jag menar jag kan verkligen få ur mig så fucked up saker så det är helt förjävligt!! Shit vad jag svär mycket men jag måste skriva så för annars kommer ingen förstå ( förutom dom som måste stå ut med mig på dagarna) hur tråkig humor jag har! Asså ibland kan vi vara ni vet 15 pers och jag ba är skit stolt att jag ska säga något som jag tycker är roligt och så säger jag det och det bli bara helt knäpp tyst och alla kollar på varandra sen garvar åt mig inte åt mitt skämt. 

Jag måste verkligen typ gå på någon utbildning att få en rolig humor haha ibland kan jag vara hemma bara och komma på värsta skämtet och typ börja gråta för jag tyckte det var så kul... Sorligt men sant..Exakt såhär låter det när jag drar Victoria skämt...........


Likes

Comments

Godmorgon:)
Inatt sov jag inte alls bra jag frös och kunde bara inte sova vilket håll jag än vred mig. Idag stannade jag hemma från skolan för jag hade jätte ont i halsen när jag vaknade... Jag hoppas det går bort till i morgon ska försöka sova mycket och dricka mycket te så ska det npg hjälpa mig. Nu tänkte jag kolla på The walking dead och sen vet jag faktiskt inte bara ta det lugnt idag.

Snart är det ljul det här helt sinnesjukt tycker jag.. Men jag hoppas att det kommer snö ganska snart det är så mysigt åh kan bara snön komma!!

 


Jag förra året✌

Likes

Comments

Jag vet inte om jag skrivit det här men jag har börjat gå på Zumba varje dag och jag vill börja som tränare Zumba tränare. Zumban räddade mig faktiskt haha i väldigt mycket :)

1. Den fick mig att tappa vikt:)

2. Jag har aldrig gjort något så roligt i mitt liv som att dansa Zumba 

3. Den räddar mina känslor om jag är arg eller ledsen så dansar jag bara:)

4. Det är så sjukt roligt så det är helt sjukt finns inga ord att förklara det

Ett stort tips till dom som vill ha kul eller älskar att dansa eller

 bara vill tappa vikt börja på Zumba det går inte att ångra sig:)

Den bästa dansen jag vet och bästa känslan är att dansa till den här

 


Likes

Comments

En sak jag vet att många inte vet är att jag är jätte blyg, jag är alltid tyst och lite blyg i början när man träffar mig haha vet inte varför jag är blyg för jag är ju absolut inte blyg mot dom jag känner då är ju jag den personen som hörs mest och drar torra skämt och skrattar osv. Men det har faktiskt blivit bättre nu när jag träffar mycket nya människor hela tiden då släpper min blyghet mer och mer för varje gång så det är en tumme upppp;)

 


Likes

Comments

Idag slutade jag 11 och det var skit skönt för jag gick och la mig jätte sent igår inte braaa!! Efter skolan kom pappa och hämtade mig utanför skolan för vi skulle lämna tillbaka ett par hörlurar jag köpte igår men när vi är på väg ditt så fungerar dom igen.. Typiskt haha men jaja vi åkte och åt lunch sen så åkte vi hem och vi städade våran våning tillsammans:) I morgon har jag bygg i skolan och i morgon är det en fredag då vi ska göra något roligt halva dagen undrar vad dom kommer hitta på:) 

I morgon är det fredag och så som det ser ut nu så ska jag antingen bara vara med vänner och åka runt med bilen eller så ska jag på en fest som är hos en kompis kompis men det får vi se i morgon vad som händer:) Det är ju trots allt fredag inget kan bli tråkigt då:)
Hittade den här bilden på min mobil haha vet fan inte vem som tog den men jaa det ser ju förjävligt ut haha


Jag har fått frågan jätte många gånger om jag trivs att jobba med bygg och mitt svar är att jag trivs skit skit bra det är så himla kul! Och jag älskar min klass!
Likes

Comments