Hej igen :)

Siden sidst har jeg fået min afrejse dato, som er den 16. august, og min indenrigsbillet til Portland, hvor jeg dog først skal mellemlande i Phoenix, Arizona.

Den 16. august skal jeg flyve til New York, sammen med en masse andre udvekslingsstudenter fra Explorius (som er den organisation jeg rejser med). Der skal vi på en "soft landing camp" i fem dage, før vi rejser videre til vores værtsfamilier. På camp'en skal vi til nogle møder og på sightseeing rundt på Manhattan.

Nu er der lidt under en måned til at jeg rejser og jeg begynder at glæde mig mere og mere. Jeg har også skrevet lidt sammen med nogle af de andre udvekslingsstudenter, som jeg skal flyve med og de virker super søde og jeg glæder mig til at møde dem!

Jeg har stadig ikke været på den amerikanske ambassade og fået lavet mit visum men det skal jeg på mandag, hvilket jeg er ret spændt på. Efter at jeg har fået mit visum og holdt min afskedsfest/før-fødselsdag for venner og familie, mangler jeg ikke andet, og så er jeg klar til at rejse :)

Likes

Comments

Stedet

Jeg skal til staten Orgeon i en lille by som hedder Eagle Creek.

Eagle Creek ligger ca. 56 km fra Portland, som er Oregons største by.

Jeg skal bo ud til en skov og tæt på Mount Hood, som man kan se fra den vej jeg skal bo på.

Værtsfamilien

Min værtsfamilie består af:

- Min værtsmor Shawna på 43

- Min værtsfar James på 45

- Min værtsbror Samuel på 18

- Min værtssøster Cheyenne på 15

Skolen

Skolen jeg skal gå på hedder Estacada High School, som ligger lidt uden for Eagle Creek. Skolen har 617 elever og deres maskot hedder Rangers.

Likes

Comments

Instagram@victoriahall00