Header

Denna hittar ni på ZARA!! För 299:-

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heeeej på er!

I fredagS så hade jag en av de bästa kvällarna i mitt liv!!! Asså studentbalen, Ni som haft den vet nog min känsla men ni som inte haft studentbal ännu har verkligen något att längta efter!!! Sååå Sjukt kul!!

Likes

Comments

Marbella <3

Saknar detta så mycket.. Att kunna ligga på en solstol hela dagen i 35 grader och inte behöva tänka på något! På bilden ser ni min bror och det jag åt i en hel vecka, haha... Sammanfattning pommes & vattenmelon. Klarade inte äta något annat på hotellet mer eller mindre eftersom det var inte direkt sådan mat som jag är van vid. Och jag är en ganska kräsen människa när det kommer till mat (och allt annat). Det roliga var att sen när vi kom hem så var det såklart jag som hade problem med magen och jag som fick problem med tarmen och matförgiftning på det... eller något liknande! VÄRT, dock så var det ju jag som var den dumma som hahha asså... Jag drack seriöst vattnet där nere :)) Även fast vi blev tillsagda att inte göra det, vi fick vatten av receptionen när vi kom just för att inte dricka vattnet ur kranen & det fanns skyltar/lappar där det stod "snälla drick INTE kranvattnet, tack" "DRICK EJ KRANVATTNET" "farligt" hahah..

Vattenskoter :) vart ska jag börja? Aldrig varit så rädd i hela mitt liv, Jag dog typ innan jag ens började trycka på gasen.. Ni som vet/eller har åkt vattenskoter vet ju att så fort man startar skotern så börjar den ju att sakta och skärt driva och åka framåt, men jag fick PANIK asså.. Och jag vet inte ens varför, var typ lite små kär i han som jobbade där så jag ville typ bara att han skulle åka med mig under hela turen & de gjorde han :)) hahaha Bilder från när jag åkte finns kanske att få tag i om ni vill se? inte 100% säker vart dom finns men ska försöka hitta dom <33

Augusti 2016 <3

Likes

Comments

Heej på er!! Hoppas ni mår bäst, det gör iallfall jag<3

Jag har faktiskt inte berättat detta för er men jag var faktiskt på en jobbintervju förra veckan hos Gina Tricot och nu på måndag ska jag in och provjobba!! Såå kul!!

Jag vet att de var många av er som röstade på att jag skulle jobba i en klädaffär när jag hade min röstning "vart ska jag jobba i sommar" såå grattis till er, det var ju faktiskt Gina Tricot som stod som förslag<33 kul att så många röstade också blev JÄTTE förvånad och JÄTTE glad verkligen!!

Vad har jag gjort idag??

Jo idag hade jag faktiskt haft nationellt prov i svenska :) och det känns som om det gick bra, men man vet ju aldrig! Sen efter skolan träffa jag en gammal going, han tog nått glas vin hit och dit & vi satt och pratade om allt och inget. Älskar sånna stunder och sånna människor, haha. Seen så gymma vi, vilken ni redan vet eftersom ni följer mig på Snapchat ;) @Vickanjoh

Nu har jag precis kommit hem<3 planen var att plugga nu men är alldeles för trött efter nationella och gymmet så kommer typ gå och lägga mig nu.. haha! (Glömde dator i skolan)

Men ni får ha det bääääst då länge, KRAMAR!

Likes

Comments