Jag skrev ju att jag och Sandra var och fixade hennes hår hos skönhetsspecialisterna och shit vad grymma dom är?? Så på tal om hår och förändring så har jag bestämt mig för att färga mitt hår, jag ska bli blondare har jag tänkt mig och göra något åt min brutala hårutväxt :)) (kolla bilden) så iallafall har jag bokat en tid på torsdag.
(!!!)

/V

Likes

Comments

Fredags frukost!

Heej på er, just nu sitter jag och Sandra på tåget påväg till Göteborg efter en super mysig dag i lilla Uddevalla, vi hann med frukost på EH, Sandra fixade sitt hår, bästa av allt är att vi gjorde nya naglar!! (Bild kommer) sedan avslutade vi på lejas med en snabb fika innan tåget<3

Nu ska vi direkt till Gothia Towers så att Sandra kan checka in eftersom hon ska spendera sin helg på Gbg horse show, och jag med min underbara pojkvän❤️

Likes

Comments

Mysigaste!!

Min onsdag var den bästa onsdagen, började med att jag och Fanny skulle ta Stena Line till Danmark men de blev inte riktigt så. Istället började vi med att sitta några timmar och vina på Vapiano (dröm) deras bar va så mysig om man bortser från flugan man fick i sitt fjärde glas :)) efter de så drog vi vidare till Noba och träffade några amigos och tog ytligare några glas! Mådde prima!!

Sen kom Andreas och hämtade oss vid tolv slaget så drog vi hem till han och somnade direkt (!!!)

En så länge har lovet varit perfekt! Hoppas de fortsätter så. Kramis

Likes

Comments

Kvälls middag med världens bästa vänner är något som verkligen slår allt (!!!)

Att bara få prata ut om allt och inget, samtalen kan gå från 0 till 100 och 100 till 0 på bara några minuter av timmars samtal, där plusset är god mat och dryck!!

(Världens bästa mat också) önskar att jag kunde få flytta på Heat och äta detta varje dag, skulle typ offrat mina bästa vänner för de😽😽;)) nejdå..

Men ta vara på livet && framförallt lev livet!!
På tal om de såå drar jag till Danmark idag klockan 16:00 från Göteborg de låter väl toppen?? Hörs snart puss!

Likes

Comments