LIFE STYLE BLOGGER VICTORIA RUNGSTEDT --------------------------------------------------------------------------------------
View tracker

Hej på er!!

Jag har bestämt mig för att ta en paus från bloggen pga jobbiga privata skäl.. så jag kommer i en period framöver ha ett liten uppehåll med bloggandet, jag hoppas att ni förstår men jag lovar att jag kommer tillbaka..

Och tack till er som hört av sig och frågat, jätte gulligt verkligen :**
Men vi hörs snart igen men så länge så får ni ha de bäst.
Puss och kram på er så länge!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Måste skärpa mig lite när de gäller blogginläggen.. jag tycker själv att dom kommer upp lite sen på kvällen men men de är ju bättre än inget inlägg alls, Ellerhur?

Tänkte ta upp inlägget jag gjorde om vloggar? De va faktiskt många som ville se vloggar, skrev vissa av er både här, snap och dm! Och jätte kul verkligen så jag funderar verkligen på att köpa en kamera men behöver tips tips tips!!
Så kommentera/ skriv till mig privat var som helst om ni har något tips på bra vlogg kamera samt som man kan filma andra videos med! Vore hur grymt som helst.

Men puss och kram på er så länge 💋

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Hoppas ni haft en super bra! Det har definitivt inte jag haft eftersom jag legat hemma hos Elliott hela dagen och haft världens mensvärk men som tur är så har jag honom här som kan ge mig allt jag vill ha och behöver:*

Men nu ligger jag bara i sängen och kollar på världens bästa film sex and the city men jag ska snart borsta tänderna och lägga mig kanske ta 100 Ipren också haha, men puss på er så hörs vi!

Kraam / Victoria

Likes

Comments

Hej på er!!

Just nu ligger jag i sägen och har världens söndagsångest.. Asså varför kan inte helgen va längre :(
Även fast jag verkligen inte gjort något speciellt idag så vill jag ändå bara fortsätta ligga hemma och inte göra något speciellt, men så fungerar de ju tyvärr inte så de är bara att bita ihop och trösta sig med att de är Spanien om 10 dagar!! Wihoo asså ska bli så himla skönt att lämna kalla och regniga Sverige.

Men nu måste jag lägga mig men puss på er så hörs vi imorgon :*

Likes

Comments

Lite viktig information om höstlovet !!

Som ni redan vet så ska ju jag till Spanien en vecka, jag åker när halva höstlovet har gått och kommer tillbaka torsdagen efter lovet, så jag vill bara säga de att uppdateringen kommer ju inte vara den bästa men jag tänkte så här?

Om jag lägger in så att inlägg kommer upp på bestämd tid alltså att jag redan gjort inläggen och tryckt på "publicera senare" så bloggar jag om resan när jag kommer hem? Det kan ju vara en lösning men jag ska fundera på saken, för de blir ju tråkigt om bloggen står tom i en hel vecka.. Men i vilket fall som helst så tror jag nog att det kommer åtminstone några blogginlägg "live" från Spanien.

En annan sak jag tänkte på, ni kanske skulle vilja se en vlogg? Hur kul vore de inte om de kom upp lite vloggar ibland de är iallafall något som jag skulle tycka vore kul men isåfall så vill jag köpa en bra kamera först.

Kram Victoria :)

Likes

Comments

Mina två drömmar som ska packas ner till Spanien!

Solglasögonen kommer från 11th FLEA, och Jag älskar dom! Ni har säker sett dom lite här och var eftersom de såldes mer eller mindre över allt denna sommaren.

Jag beställde mina "rosa" från JFR i sommars och de andra köpte jag på bubbelroom i Göteborg förra helgen!

Erkänn att dom är snygga?

Likes

Comments