Header

Hej !!!

Hoppas ni haft en super mysig dag<3


Så här ligger det till, här om dagen var jag och några tjejkompisar ute och shoppade lite så kollade alla på denna kappan, om hur najs den skulle vara att ha nu till våren för materialet är verkligen mysigt och kappan är jätte bra i längden, men det som stoppade oss från att köpa den var att vi förstod ju att alla i ett gäng inte kan gå runt med samma kappa hela våren så det slutade med att alla lämnade och gick vidare. Tills idag när jag faktiskt gick tillbaka och köpte den och busigt skickar en snap i chatten "ny kappa, sry
" sanningen kom fram och alla fem tjejer har nu samma kappa eftersom alla i efterhand gick tillbaks och köpte den....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var många som frågade var denna jackan kommer ifrån? om det var äkta päls? och om jag kunde länka?

1. Den kommer från JC.

2. Nej. Det är inte äkta päls, men har fått många frågor just om den är gjord av äkta päls eller inte, och jag tycker personligen att den ser ut som äkta päls men svar, Nej det är inte äkta päls.

3. tyvärr så hittar jag den inte någonstans, det kan ju hända att den inte finns kvar eftersom jag köpte den förra säsongen men om ni hittar den eller har sett den någonstans, så kommentera gärna vart eller länka.

/ V

Likes

Comments

FREEEDAAAG (!!!)

Godmorgon alla vänner, ovänner, systrar, bröder osv osv alla ni som tar er den lilla stunden att besöka min blogg dagligen<3 hoppas ni sovit gott, det har faktiskt jag eftersom jag vaknade upp med världens bästa kille!

Somsagt så är det fredag idag och jag ska spendera min fredag/ helg med min pojkvän, skulle vara kul att höra om era planer inför helgen???

bjuder på denna fula bild från förra helgen <3 men kommentera gärna vad ni ska göra så hörs vi snart igen puss och kram.

/V

PRE FRE

Likes

Comments

Hejj på er nu kommer sponsen på denna produkt som jag testat i en period och sanningen svider men shit vilken besvikelse.. jag tycker verkligen inte om den för det första ser jag ingen skillnad på mitt hår, inte på glansen eller längden, och för det andra så tycker jag inte att den gjort mitt hår starkare.. Jag har även läst lite på internet, och ser att det är många som känner som jag. och ett bevis på att produkten suger är ju att den var ju bara populär i början när den kom ut, jag menar nu är det ju mer eller mindre ingen som pratar om den eller köper den.

Men jag tycker verkligen inte att den är värd pengarna eller tiden, eftersom det inte händer något, jag kanske har fel hårtyp eller något jag vet inte men jag skulle verkligen dissa denna produkt.

/ V

Likes

Comments

Danmark 2016

NÅGOT som jag verkligen saknar är Danmark :(( asså livet lever man inte förens man varit i Danmark.. Mysigaste och finaste staden som jag varit i, här i norden iallafall.

Som ni vet var det ju meningen att jag och min kompis Fanny skulle ta stena line ner för en vecka sedan men så blev det ju inte riktigt eftersom jag klantade mig och glömde mitt pass :)) men vi ska ta det snart har vi bestämt oss för, meen besvikelsen när man var hur taggad som helst, redo att checka in men kommer inte längre en första båset.. jaja bättre lycka nästa gång, det blev ju ändå en lyckad kväll i Göteborg med X antal glas vin och mysig sällskap.

/ V

Likes

Comments