LIFE STYLE BLOGGER VICTORIA RUNGSTEDT --------------------------------------------------------------------------------------

Hej på er!

Hoppas ni haft en super bra! Det har definitivt inte jag haft eftersom jag legat hemma hos Elliott hela dagen och haft världens mensvärk men som tur är så har jag honom här som kan ge mig allt jag vill ha och behöver:*

Men nu ligger jag bara i sängen och kollar på världens bästa film sex and the city men jag ska snart borsta tänderna och lägga mig kanske ta 100 Ipren också haha, men puss på er så hörs vi!

Kraam / Victoria

Likes

Comments

Hej på er!!

Just nu ligger jag i sägen och har världens söndagsångest.. Asså varför kan inte helgen va längre :(
Även fast jag verkligen inte gjort något speciellt idag så vill jag ändå bara fortsätta ligga hemma och inte göra något speciellt, men så fungerar de ju tyvärr inte så de är bara att bita ihop och trösta sig med att de är Spanien om 10 dagar!! Wihoo asså ska bli så himla skönt att lämna kalla och regniga Sverige.

Men nu måste jag lägga mig men puss på er så hörs vi imorgon :*

Likes

Comments

Lite viktig information om höstlovet !!

Som ni redan vet så ska ju jag till Spanien en vecka, jag åker när halva höstlovet har gått och kommer tillbaka torsdagen efter lovet, så jag vill bara säga de att uppdateringen kommer ju inte vara den bästa men jag tänkte så här?

Om jag lägger in så att inlägg kommer upp på bestämd tid alltså att jag redan gjort inläggen och tryckt på "publicera senare" så bloggar jag om resan när jag kommer hem? Det kan ju vara en lösning men jag ska fundera på saken, för de blir ju tråkigt om bloggen står tom i en hel vecka.. Men i vilket fall som helst så tror jag nog att det kommer åtminstone några blogginlägg "live" från Spanien.

En annan sak jag tänkte på, ni kanske skulle vilja se en vlogg? Hur kul vore de inte om de kom upp lite vloggar ibland de är iallafall något som jag skulle tycka vore kul men isåfall så vill jag köpa en bra kamera först.

Kram Victoria :)

Likes

Comments

Mina två drömmar som ska packas ner till Spanien!

Solglasögonen kommer från 11th FLEA, och Jag älskar dom! Ni har säker sett dom lite här och var eftersom de såldes mer eller mindre över allt denna sommaren.

Jag beställde mina "rosa" från JFR i sommars och de andra köpte jag på bubbelroom i Göteborg förra helgen!

Erkänn att dom är snygga?

Likes

Comments

Hej på er och godmorgon!

Just nu sitter jag på tåget och är påväg till skolan, och jag är hur taggad som helst eftersom efter första lektionen så ska jag till en tjej i stylist trean som ska sätta i mitt nailhair😍!! Så nu ska jag äntligen få ha långt och sjukt snyggt hår igen, Wihoo!!

Efter det tror jag att jag slutar för jag antar att det kommer ta lång tid att sätta i det, men jag vet inte helt. Iallafall så ska jag möta Elliott efter och vi ska antagligen äta och bara ha det bra, så denna fredag kommer bli super!

Men vi hörs sen i ett inlägg där jag visar mina absoluta favorit solgalsögon som ska med till Spanien! Puss på er!

Likes

Comments

Jag har fått några DM's om vad jag heter på Snapchat - och för er som vill veta så heter jag @vickanjoh på snap och ni får gärna lägga till mig.

Likes

Comments

Instagram @victoriarungstedt