Tips og triks

​Dette er for øyeblikket på vei hjem til meg. Alt under var skummelt billig, bortsett fra solbrillene der frakten kom på nesten 100kr! Håper de er verdt det! 

​Altså jeg har fått en farlig hobby nå. Jeg klikker hjem diverse ting jeg egentlig ikke trenger, men hallo- det er helt latterlig billig. Puten betalte jeg 21 kr for inkludert frakt. Øredobbene kostet 8 kr inkl frakt. Lager eget innlegg når tingene har kommet fram, så jeg kan vise om det var verdt det eller ikke.

-Victoria

Likes

Comments

Finally home again. Da var ferien over for min del, for denne uken bærer det tilbake til hverdagen. Kan ikke klage, for jeg har hatt en helt fantastisk helg på Tjøme med masse fine mennesker. Vi bodde hos kjæresten min, som arrangerte et giga-vors, så vi var vel rundt 70 stk til slutt. Så bar det videre på byen på et utested som heter The sense. Det var også vellykket, men må si de slapp inn litt for mange folk i lokalet, for det var så fult at man omtrent ikke kunne bevege seg. Vi møtte masse kjentfolk fra hjemme, så det var tydelig at vi ikke var de eneste fra oslo som tenkte oss ut den dagen, hehe

-Victoria

Likes

Comments

Update

I dag har jeg sittet barnevakt, og vi har vært ute på tur i hele 4 timer for å jakte pokemon. Vi har vært gjennom hele Frognerparken, rundt på Majoirstuen og nedover hele sørkedalsveien. Siste stopp var smestad. På en dag har vi funnet over 100 pokemon, så jenta jeg passet var helt i himmelen. Deilig at det var fint vær også :)

Fikk foresten også vite at det er masse kluss med bestillingene mine fra HM, de har havnet på helt gale plasser, og jeg får de dermed mye senere.. Utrolig irriterende da jeg tenkte å bruke den ene jumpsuiten i morgen på tjøme-vors. Men men, får vel skylde på dårlig karma. Nå mangler jeg anntrekk til i morgen, og bussen min går om 30 min, så jeg må haste-finne anntrekk. Av erfaring vet jeg at slike outfits sjeldent blir bra.. Oh the frustration...

-Victoria

Likes

Comments

De siste dagene har jeg vært på Tjøme for å feire at typens lillesøster ble 19 år. Hun var veldig fornøyd med dagen, så det var bra. I går tok jeg turen videre til Sandefjord der min familie var, og sov der en natt før det bar hjemover igjen. Den kommende uken skal jeg jobbe noen dager, før det bærer tilbake til Tjøme på fredag der typen arrangerer stort vors hele dagen.

​Skal prøve å nyte den siste uken med ferie til det fulleste, for neste uke er det tilbake på skole og i jobb.

-Victoria

Likes

Comments

Inspo

Pssst! H&M har supersalg på sine hjemmesider nå, så det er bare å gå bananas. Flere av plaggene har vært storfavoritter i sommer, og er helt utsolgt i butikk, så her finnes det mange godbiter. Alle plaggene under har jeg bestilt hjem til halv pris av butikkpris, i tillegg til at det er fri frakt akkurat nå. Gleder meg allerede masse til pakken kommer :D

-Victoria

Likes

Comments

Det å være syk og sengeliggende fører litt for ofte med seg umpulskjøp, og dette er min siste.

Den hvite buksen og jumpsuiten er fra H&M. Jumpsuiten er utrolig nok fra barneavdelingen, så litt spendt på hvordan den kommer til å sitte. Tipset om å handle på barneavdelingen fikk jeg av en venninne for litt siden, og det er jeg glad jeg ble opplyst om, for det er noe jeg aldri i livet hadde kommet på at var mulig selv. En fordel med å ikke være alt for høy :) Gleder meg skikkelig til pakken kommer, er veldig spendt på begge plaggene. Hvit slengbukse (ikke olastoff) har jeg sett etter så lenge nå, så håper virkelig denne sitter bra.

​Skjorten og T-skjorten er fra gina. Denne pakken hentet jeg i dag og var veldig fornøyd med begge plaggane. 

-Victoria

Likes

Comments