Header

Hurtigskriving

Helt siden jeg var 15 år har jeg hatt lyst til å opperere kinnbenene og ta Restylane i dem små leppene mine. Jeg gledet meg så utrolig masse til den dagen jeg skulle fylle 18, for da var jeg endelig gammel nok til å gjøre noe med det. Familien og vennene mine visste selvfølgelig ingenting, for da hadde de rådet meg med all sin kraft til å ikke gjøre det. Jeg har flere ganger ønsket å bestille konsultasjon time for å finne ut hvordan kinnben og kontur jeg ønsket. Jeg har bestilt flere timer hos en klinikk for å utføre påfylling i leppene. Men alle har jeg avbestilt pga usikkerhet. Vil jeg angre? Jeg er så utrolig misfornøyd med leppene mine og kinnbenene.

Nå, seks år senere har jeg fremdeles utrolig lyst, men jeg er utrolig usikker på om det vil føles enklere for meg. Vil jeg få noen bedre selvtillit og selvfølelse? Jeg er redd for ar det kanskje kommer til å åpne opp noen luker til at jeg eventuelt kommer til å ville fikse på mer. Kanskje etterhvert blir jeg lei av puppene mine og vil ha nye? Eller det er fast bestemt. Når vekten min er normal vil jeg miste puppene jeg allerede har, jeg er fornøyd med dem nå, men senere må jeg fikse dem! Jeg er også redd for at hvis jeg ikke klarer å komme meg ned i den vekten jeg ønsker så tar jeg valget om å ta fettsuging i stedet? Det er så utrolig mye man kan gjøre med utseendet sitt, men det beste er kanskje å la være å fikse på noe i det hele tatt, eller?

Vi alle ser etter å bli så perfekte som mulig, mens vi aldri vet når vi faktisk er gode nok.

Jeg kunne så inderlig ønske at jeg kunne lære meg å leve med dem kinnbenene jeg er født med, de små leppene som jeg eier! Men jeg er ikke fornøyd, jeg har aldri vært det. Men jeg må lære meg å godta at det er slik jeg er å at jeg må lære meg å bli mer komfortabel med det utseendet jeg har! Igjen tror jeg verken jeg eller "vi" vil bli 100% fornøyd med oss selv, vi vil alltid ha noe vi vil endre på. Vi har alltid noe som vi ikke er fornøyde meg. Jeg tror bare man må lære seg å leve med at vi kan ikke endre på alt her i verden, selvom det er så enkelt å bestille seg en konsultasjon's time for kartlegging av hvilket resultat du ønsker å tror du vil bli fornøyd med.

Jeg er 24 år nå, jeg ser på alle de andre toppbloggerene som har operert alt fra nese, bryster, panne osv. Som bruker botox, Restylane og andre måter å fikse utseendet på! Jeg respekterer det. Selvom jeg likevel kan være litt uenig i hvor grensen for operasjoner går. Vil dem angre? Er dem fornøyd?. Men jeg kan ikke si noe, jeg har selv vært inne på tanken og sliter enda med disse tankene! Er jeg bra nok? Og eventuelt tid skal jeg bra nok? Er jeg fin som jeg er!? Jeg tror rett og slett at vi bare må godta at vi er som vi er!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hallo! Gikk hjem fra trening i sta og bare hmmm, hva skal jeg lage til middag idag som både er sunt og ikke tar lang så alt for lang tid. Jeg var såååå sliten at det fristet aller mest å bare hive i meg en brødskive med ost og paprika, ( men jeg måtte likevel på butikken ). Det er jo ikke så sunt "nesten" som middagen jeg endte opp med. Middagen ble kanskje ikke så alt for spennende men jeg endte opp med kylling og grønnsakspasta med brokkoli og erter! Mmm å godt det faktisk smakte.

Jeg har faktisk bestemt meg for å starte et sunnere og bedre liv. Ettersom jeg la på meg veldig mye av medisiner og sykdom har jeg nå kommet på bedringens vei å er helt klar for å komme bed til normalvekten igjen: det vil selvfølgelig ta tid, men man får ta tiden til hjelp hører jeg andre sier!

​Etter middagen endte jeg opp med å sette på en maskin med klær, brettet ferdig tørket klær og er snart klar for å ta meg en dukkert nede i sjøen, etterfulgt av en lang, god og varm dusj!

  • 4 lesere

Likes

Comments

Åh, dette var virkelig på tide! Finværet her på sørlandet har ikke kunne blitt kalt for sommervarme den siste uken. Nå har endelig godværet kommet tilbake å jeg er akkurat kommet tilbake fra en herlig dag på "stranden". Soling har stått høyest på ønskelisten idag. Jeg kan ikke akkurat skryte av pigmentene mine i år, det har tatt lang tid å bygge opp den lille brunfargen jeg har fått på kroppen. Er det bare meg som sliter med å bli brun på leggene?

Nå skal jeg legge meg litt ned på sofaen, sette på en god film og bare slappe av frem til kvelden kommer. Jeg trenger virkelig mer sol på kroppen, så da må vi fake litt med 25 minutter i solarium. Jeg håper virkelig dere andre også har hatt en fin dag til nå, med sommervarme og kjærlighet!

  • 15 lesere

Likes

Comments

Hverdag

Hei hei! I dag våknet jeg opp til en tykk tåke utenfor vinduet til leiligheten, og dere kan tro jeg fikk panikk. Er det bare meg som syns tåke er sykt urovekkende? Tåke for meg vekker en del følelser inni meg. Helt ubevisst får jeg følelsen av at tåkete dager vil bringe ulykke. Men der tok jeg heldigvis feil, følelsene våres tar svært ofte en annen vending enn det vi tenker å føler. Ettersom mine tanker viste seg å være helt feil endte dagen opp med et stort smil rundt munnen. 2 slitsomme møter er blitt gjennomført, men det kom masse positivt ut av møtene også. Jeg skal nemlig ta opp noen fag til høsten! 

dem dagligdagse gjøremålene er også gjennomført, husmorspoeng til meg. Leiligheten er vasket, ryddet og middagen sto ferdig å klar til klokken 17:00! Beklager at oppdateringen kom ut på natten, men som dere ser så er det første innlegget mitt på alt for lenge, men nå er jeg tilbake!

Likes

Comments