Header

Alltså hur gott är det egentligen med pasta?! Alltså mums.

Nu ska jag sätta på en film och sen sussa pga av att jag är så himla trött, imorgon börjar jag 12.15 och går till 12.30 (utvecklingssamtal) så jag har tänkt försöka jobba med gymnasiearbetet samt städa lägenheten - det behövs verkligen! Tvätt måste även sorteras nu när jag tänker efter.. suck.

Hur som så hoppas jag att allt är bra med er!

Likes

Comments

Men hej på er! 😝

Nu var det faktiskt ett riktigt, riktigt bra tag sen. Jag vet att det är lite fult att skylla på en massa saker, men många av er vet ju hur jag är. Jag fungerar som inte bra om jag inte har 10 bollar i luften samtidigt, och det är exakt så det har varit förutom att bloggen nu på senaste tiden inte varit en av dom bollar som jag försökt underhålla. Nu har jag flyttat hemifrån och har en lägenhet som kräver tid, energi och pengar - vilket i sin tur innebär att jag i princip jobbat minst 4-5 pass i veckan, allt från 9h till 4,5h. Men att tänka på är ju att jag på sidan av det läser natur och har en massa tuffa ämnen som kräver fokus även hemma, exempelvis Ma5, Fy2, Ke2, Bio2 osv, osv.

Utöver det så har ju gymnasiearbetet varit det som jag nog lagt mest fokus på. Mitt arbete har varit så intressant att skriva om och jag har lärt mig så mycket - men området har nog varit liiite för komplext, för det har då verkligen varit svårt att tolka texter ibland då alla mina texter är forskarartiklar och andra universitetstexter. Mitt arbete behandlar mitokondriell tillväxt i muskelcellerna och vad detta innebär för träning. Jag skriver bl.a. om den alternativa promotorn PGC-1⍺ och hur denna aktiveras i högre grad vid träning med låg syretillförsel.

Men, jag ska inte klaga - för jag har valt allting själv och jag älskar det jag läser och jag älskar det jag gör, det har bara varit lite annat som blivit lidande av detta.

Det är en massa saker som jag hunnit med sen sist vi hördes av men det är för mycket för att ens kunna skriva om. Så jag skriver nog bara lite kort om helgen, så kommer jag förhoppningsvis kunna fortsätta skriva här med jämna mellanrum nu.


I fredags då: det var en riktigt rolig dag som avslutades med tjejmys i lägenheten med Ottilia och Emilia och sedan en härlig men billig kväll på krogen - jag tror nog inte ens att jag köpte en enda drink? Men roligt hade jag iaf!

Dagen efter så for jag, Mathias och Victor ut till min stuga för en hel dag med pimpling (helt utan fiskelycka haha), och det var faktiskt (till min stora förvåning) riktigt mysigt. Jag tycker alltid så jävla synd om fisken haha, men eftersom att vi inte fick någon på hela 5h så kunde jag mer njuta av vädret och sällskapet 😊


Likes

Comments

Hej på er!
Sen sist så har jag och Victor flyttat hemifrån! Whoop Whoop! I fredags fick vi nyckeln och har sen dess börjat flytta in, och nu idag så åt vi vår första frukost i vårt nya hem❤

Den är en jättefin liten söt etta, och med liten menar jag liten, men vi har planerat varje kvadratmeter och köpt möbler som är smarta och vi har nu lyckats få det riktigt mysigt. Egentligen är den inte mindre än vilken annan etta som helst då vi har en hall och en toa, själva lägenhetsrummet är dock på 18kvadrat har jag för mig.

Nu håller vi på att fixa med internet som är lite bångstyrigt och efter det så ska jag direkt till jobbet och jobba till 18.30 ikväll.

Likes

Comments

Dessa dagar jag jag jobbat varje dag. Samt försök passa in träning, plugg, shopping till vår nya (lilla) egna lägenhet samt lite filmmys.

I måndags brände jag och Ottilia av ett riktigt ordentligt benpass (varken hon eller jag kan gå idag, två dagar efter) och igår så instruerade jag bodypump. Idag så körde vi armar och bröst på 45minuter. Det blev helt enkelt mycket pump och superset hela passet igenom - det räckte då bådas våra armar var som spaghetti efteråt😅

Nu är jag hos Ottilia och ska sova här inatt, myyyys!

Likes

Comments

Hej på er hörni! Jag hoppas att ni har haft ett helt fantastiskt nyårsfirande och en bra start på 2017. Jag själv hade en superdag igår och dagen idag bestod av slappande, sims spelande, matlådefix och nu har jag precis kommit hem från Ottilia som bjöd på ost och kex - suuuupermys!

Imorgon så ska vi gymma på morgonen och sedan väntas jobb resten av dagen.

Likes

Comments

Hej på er!

Igår var jag och Victor på Avion (trots sjukdom) för att kolla på mellandagsrean. Jag blev inte superimponerad men jag fick med mig ett skal från Marlene Birger hem till halva priset. Utöver det följde ett par jeans och en snygg jacka hem, dock så var båda för originalpris hehe. På internet beställde jag dock ett par super snygga skor för halva priset hos Nelly, dom gick på 400kr vilket var ett riktigt kap. Annars beställde jag även ögonfransar och lite annat smått och gott hos Lyko.

På kvällen var det direkt mot Tenton för att hålla i ett pass, som tur var så tog jag det lite lugnt så jag mår faktiskt helt okej idag! ☺️

Likes

Comments

Bilder från de dagar jag varit frånvarande!

Likes

Comments

Hej på er!
Här ovan är en bild på dagens outfit 😜

Dagen har varit lugn och på skolan hände egentligen inget speciellt. Imorgon är sista dagen för mig och sen tar jag ledigt! Alltså så himla skönt.

Nu ska jag snart förbi Avion för lite shopping (hehe) och direkt efter det så ska jag åka till Tenton för att hålla i ett blandat pass bodypump med många härliga låtar från release 95!

Gårdagens shopping resulterade även i en nyårsklänning som jag glömt visa, här nedan har ni den!

Likes

Comments