Idag överraskade ju Emilie och jag pappa med bio och middag! Vi såg på "daddy's home", tipsar starkt om den! Vi alla skrattade mycke! På vapiano tog vi alla pizzor! Nu har vi fixat lite i källaren och ligger och tittar på jordskott!
Är verkligen inte taggad på en ny skolvecka! Varför går helgen så himla fort???
Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fika, lunch, brunch och middagar. Finns inget bättre och det är något jag gillar att lägga pengar på.
Jag och Olivia har bestämt oss för testa vara vegetarian två veckor , start på måndag! Tänkte därför lägga ut lite vegetariska recept de kommande veckorna!
Iallafall igår så var jag och brunchade på Pom&flora med Olivia! Det var sjukt gott! Jag tog deras banans split, en bulle och deras matcha latte! Allt var jättebra! Efter det åkte jag hem och vilade, tittade på film. Har blivit väldigt sjuk. Men sen på kvällen träffade jag mimmi, Paula och Ebba! Vi lagade pizza och sen kom Sofia, Ludde och Svante! En väldigt mysig kväll!
Idag ska vi överraska pappa! Så de får ni veta mer av sen! Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

I onsdags så fikade jag först med Amanda på Joe&juice. Så skönt att "catcha upp" med vänner man inte träffar så ofta då man inte brukar ha tid, och scheman krockar..
Sen på kvällen åkte jag, Denise och Olivia till Koh Phangan och åt middag. Det var sjukt gott och jag gillade verkligen stämningen på restaurangen. Sen åkte jag och Olivia till henne och tittade ph och sen sov jag där..

I torsdags så åkte jag och Soffan till mall of Scandinavia. Fick med mig ett par byxor och en sweater från Mango. Sen efter det träffade jag Cicci. Vi tog lite bilder till hennes skolprojekt och sen tog vi bara det lugnt framför brasan. På kvällen lagade vi middag och tittade på New girl.

Och igår så åkte vi till grönan. De har ju någon slags "halloweenspecial", om någon missat det. Jag tyckte verkligen att de fixat jättebra på hela gröna lund. Vi var där ganska länge, men det var sjukt mycket människor. Så det var misnt 20 minuter kö till alla, flesta va de 30-40..
Och idag har vi haft laguppdrag och stått och sålt hela dagen. Pussar​

Likes

Comments

Idag åt jag och Ellen på Nyko. Det ligger på Nybrogatan 61, jag tipsar starkt om deras råbiff! Den vad sjukt god! Efter vi ätit tittade vi butiker, fick med mig en tröja från ZARA. Sen lagade jag middag med papp och tittade på stranger things.
Btw älskar min nya jacka, ser ut som en björn haha, men den är så mysig!

Likes

Comments

Idag har jag och Olivia bara tagit det lugnt. Vi åkte först till Joe och tog en juice och sen köpte vi med oss sushi. Tipsar starkt om alviks sushi, jag kommer inte ihåg vad min hette men det var iallafall allt möjligt. Så bra! Hela kvällen har pappa och jag tittat på stranger things, har verkligen fastnat nu! Började dock på säsong 2..

Likes

Comments

Hur fint är de inte idag?
Just nu ligger jag hos Olivia och vi ska snart börja fixa drinkar och börja fixa oss. För ikväll slaviskt nämligen på halloweenfest!!

Likes

Comments