View tracker

Ja, det är ju redan den 7 December. Många känslor kommer på en och samma gång såsom stressen nu i slutet, jag har så mycket som måste lämnas in och prov som ska göras innan jag går på lov. Sen tänker jag väl mycket på julafton såklart. Har inte köpt en enda julklapp än, men känner verkligen inte stress, medans vissa av mina vänner nästan är klara med alla julklappar.. Jag älskar julafton och tycker bara att julen är så mysig i allmänhet och hoppas att alla har en mysig och bra jul tillsammans med någon/några eller i sin ensamhet.Hur ni än gillar att göra/spendera eran jul.
Tänkte visa lite fina "julklänningar" tycker absolut inte att dessa kan användas endast för jul men , rött o är väl de som får ig iallafall att tänka mest på julen men andra färger funar ju bra också såklart. Men det kommer i ett annat inlägg.
Eller varför inte köpa detta som en julklapp till någon?

//1//=FAV //2// //3//

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Var ju inne på de lite innan i min 10 sanningar.
Som jag nämde så är jag lite sugen på spara ut mitt hår som förut men samtidigt känna det som man ser mer mogen ut i kort. Vad tycker ni? Kort/långt!

Likes

Comments

View tracker

Så, nu äntligen ska jag ta min tid att blogga lite. Bloggen har inte känts som en rolig sak på senaste tiden utan mer som ett stress moment men ändå så tänker jag hela tiden på saker som jag vill blogga om hehe. Ja älskar ju och blogga men denna vecka har varit så konstig och rörig för min del och har verkligen inte velat blogga men nu ska ja försöka igen!
Denna vecka kan väl beskrivas med mycket plugg för min del då jag har väldigt mycket kvar som måste göras innan jul lovet!
Sen har det även vart väldigt mycket drama men med vad specifikt kommer jag tyvärr inte ta upp men en väldigt förvirrande vecka har det varit Iallfall!
Men ihåg var det som sagt en fest, vi alla tjejer gick dit ( älskar vårat tjejgäng så mycket!!) det varade i några timmar och sen sov cicci hos mig! Endå en bra dag!

(Enda bilden jag har än så länge från igår, jag och cicci när vi kommit hem)

Likes

Comments

När jag kom hem från skolan så satte jag mid direkt framför brasan och drack te och myste med mamma. Sen duschade jag och sen, ja nu är jag hos Paula och vi ska fixa oss innan de blir fest wiho.

Likes

Comments

Likes

Comments


-Jag äälsskaar värme, sommar,sol,bad. Kan helt seriöst ligga och sola i 4 timmar i streck utan att tröttna.

-Har spelat fotboll i ungefär 10 år och min pappa är även en av tränarnai vårt lag.

- Tycker att det är så kul att resa och uppforska nya ställen. Villl så gärna åka på en jorden runt resa efter gymnasiet

- Jag försöker alltid utmana mig själv tex. när jag åkte till Brighton. Vill också hoppa fallskärm trots att jag är så

höjdrädd!

-Tycker att det är jättekul att laga mat. Har fått det intresset de senaste åren och så ofta jag har tid försöker jag laga

något lite svårare.

-*älskar stark mat och har alltid gjort

-Saknar lite långa hår ibland. Men ibland trivs jag jättebra med kort hår.

- Har alltid älskat att stå framför kameran och trivs väldigt bra framför den.

-Är typ alltid stressad

-Tycker att det är så kul med mode och shopping hehe.
Likes

Comments

Har precis plugget och ligger nu och kollat fotbollen med pappa. Arsenal vs Psg.
Idag efter nationella som btw gick bra (engelskan) inte matten som gick mindre bra. Fattade inte en enda fråga hejjejeh...
Men Iallfall när jag kom hem åt jag lunch och sen kom min studybudy. Tipsar verkligen att ha studybudy om ni har svårt att plugga själva eller att ta tag i plugget. För annars är de ganska ovärt eftersom att det endå kostar pengar?
Iallfall pluggade och sen träffade jag cicci och fikade innan vi gick på öppna hus på ett gymnasium.
Älskar att sluta tidigt, vill göra de varje dag :( man hinner med så mycket vilket det känns som att jag ALDRIG gör annars.

Hade ingen bild. Men en gammal bild från förra veckan när vi va på öppet hus för vrg

Likes

Comments

Ligger i sängen och dricker te, kollar på serier.
Har sån skön dag imorgon! Börjar 11 och slutar halv 1. Så underbart, men det är pågrund av nationella. Har dock bara engelska och matte muntligt imorgon och svenskan någon dag nästa vecka. Men tror de kommer gå bra, är mest orolig inför matten. Då jag tycker det är så otroligt svårt! Aja vi får se hur det går! Är de några mer som också har nationella eller har haft?

-En väldigt härlig tb, då de va sol och värme. Vill verkligen bort från Sveriges väder nu (om de inte kommer snö igen)!!

Likes

Comments

Har legat i min säng o tittat youtube ända sen ja kom hem. Hatar verkligen måndagar, är så oproduktiv och orkar aldrig göra något förutom att sova. Så får det se ut idag, plugget får vänta..

Likes

Comments

Halluu. om hem för några timmar sen från bowling och lunch med laget. Vårat lag kom till final men kom dock tvåa har även pluggat lite då min musiktext skulle in och lite annat. Men vi kör på en till recap då eftersom att jag haft ganska tajt schema i helgen.

Fredag: Efter skolan gick jag och Desse till Paula där vi åt mellis,kollade serier och myste. Sen åkte jag direkt till Asta där jag åt middag och fixade oss innan vi gick till Filippa där vi va ett tag..


Lördag: Efter en lång sovmorgon träffade jag Cicci och åkte till stan för kolla lite i butiker- fick med mig 3 toppar från ZARA. Sen åt vi även sushii- har alltid sån craving på sushi då det är sååå gottt. en åte vi till mig och chillade, fixade oss och sen träffade kompisar på kvällen. men vi kom hem ganska tidigt, sen sov även Cicci hos mig. Då blev de chips och dipp och tv ofc?

Söndag:

Likes

Comments