Hej, har typ inte bloggat på 100 år men sen sist har jag varit på Konfa (vilket var typ det bästa jag gjort i mitt liv) och efter det var jag ledare på fotbollsskola och sen började skolan. Här över är lite bilder från konfan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


OBS listan skrevs för en månad sedna

Tre bästa köp i år: Michael Kors plånbok, vit A&F klänning och mina boot cut jeans från A&F.

Tre saker jag ser fram emot: Min konfa, gymnasiet och att grilla på klipporna i kväll.

Tre saker du skulle vilja uppleva igen: Usa föra året, Italien med mitt lag och en fin sommar kväll i Tylösand för några år sedna då himlen var magisk.

Tre saker jag uppskattar: Min familj, mina vänner och sommaren.

Tre saker som jag önskar mig: Ett bra sista år i grundskolan, en väska o en bra framtid.

Tre ord som beskriver mig: Rolig (om jag får säga det själv haha), omtänksam och flirtig.

Tre ord som jag vill bli bättre på: Att inte stressa upp mig, leva i nuet och så vill jag bli bättre på att hålla ordning.

Tre saker som jag älskar att göra: Lyssna på poddar, vara med vänner och äta mat.

Tre saker saker som jag inte kan vara utan: Podcaster, mina vänner och familj.

Tre drömmar jag hoppas bli verkliga: Att få plugga på High school i Usa, att jag lyckas i arbetslivet och att jag i framtiden har friska barn och en man.

Tre favorit plagg: Mina yoga pants från Pink, t-shirt från Ralph lauren och mina pyjamas byxor från beach house.Likes

Comments

De fyra bilderna hör under är från när vi var på utflykt till Nimis med våra familjekompisar

Hej, de senaste veckorna har jag varit i Tylösand och bara haft det allmänt bra och vi ska vara kvar hör till tisdag tror jag och efter det ska vi tillbaka till Stockholm eftersom att jag på onsdag åker till Italien på Konfa, det ska bli jättekul, men det känns samtidigt lite nervöst eftersom att jag inte känner någon jättebra.

Ska försöka uppdatera mer, hejdå!!!<3333

Likes

Comments

Hej på er!! I tisdags var jag inne i stan med farmor för att köpa konfirmations present och äta lunch. Super mysigt! Till lunch åt vi båda en extremt god kantarell pasta. Innan vi skildes åt gick vi in på Zara och jag köpte kjolen som är på bild här under, jag är jättenöjd med den.

Hejdå!

Likes

Comments

Nu var det ju några dagar sedan men här är lite bilder från Tylösand som vi åkte ner till över midsommar helgen. Vi brukar spendera någon vecka där varje sommar, men nu har vi köpt ett eget så vi åkte ner för att sätta in möbler och fixa lite helt enkelt.

Hejdå

Likes

Comments

Hej, här ät lite extra bilder som jag fick på ett usb minne av dem jag bodde hos.

De flästa som känner mig vet nog om att jag älskar Target, så här har ni mig bredvid deras maskot.

Likes

Comments

Hej, på fredagen åt vi middag på ett jättegulligt stället och på lördagen var vi vid kusinernas pool och på kvällen åt vi middag på en resturang och körde go cart. På söndagen åkte jag hem. Det är något speciellt med usa något som får mig att känna mig som hemma, något som får mig att aldrig vilja lämna, jag hade samma känsla när jag lämnade New York förra sommaren en känsla av att jag inte är klar. Annars brukar jag alltid tycka att det ska bli skönt att komma hem. Känslan jag hade var måste tillbaka att detta var inte sista gången, en konstig känsla av att jag  av att jag inte är klar. Kalla mig galen eller vad ni vill. Denna resa har fått mig att på riktigt börja leta efter möjligheter till att plugga ett år på high school, något jag länge velat göra, men det har alltid känns som om det är alldeles för långt bort, men tänk vilken dröm. Allt du skulle få vara med om och göra. Jag spenderade går kvällen till att googla runt bland organisationer och leta efter olika ställen att söka stipendier på. Vi får se hur det går. Hejdå!

Likes

Comments

Hej, på onsdagen jobbade jag hela dagen i godisbutiken, men på torsdagen jobbade jag halva dagen och efter lunch åkte vi in till Boston med en båt. Vi åkte en rundtur, åt middag och tog sedan båten tillbaka.

Likes

Comments

Hej, på tisdagen var jag i godisbutiken hela dagen, men på onsdagen jobbade jag halva dagen och sen åkte jag med deras kusin Kasey och hennes kompisar till stansen och sedan åkte vi för att köpa glass och tillsist åkte vi till deras pool

Likes

Comments