Hann vara hemma en dag innan jag och R tog bussen ner till Göteborg för att sedan köra mot Dalsland till sommarstugan. Att komma bort från storstaden till landet var helt underbart. Vi fick egentid bort från allt och alla, att få slappna av. Det var precis vad vi behövde.

Vi grillade god mat, badade i värnen, åkte runt och kollade runt på vad som fanns där samt besökte stranden. Jag gick även promenader, såg solen gå ner och badade fötterna. Det var bara alldeles för skönt att komma bort. Bästa var ju även att man kunde sola toppless! Fanns bara någon enstaka människa där.

På fredagen tog vi faktiskt bilen upp till Oslo, otroligt skönt att slippa åka buss. Även om man var borta från allt och hade det så lugnt samt fick vila ut, så var man så trött när man kom hem. Vi fick båda varva ner helt totalt där men man blev nästan lite rastlös men ingen ork fanns. Helt perfekt bara.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bråvalla måste förmodligen varit något att det roligaste och bästa jag gjort hittills i livet. Det var både skratt, tårar, bråk och kärlek genom hela festivalen. Men jag har ju ingen mer än min bästa vän att tacka som överraskade mig med detta.

Vi åkte upp redan på torsdagen p.g.a N skulle jobba på onsdagen, så för mig var det bara att boka en biljett ner till Sverige för att sedan bli upphämtad i Göteborg, en resa som tog mig nästintill 8 timmar, men varje minut var värd det! Väl framme var det dags att hitta en plats där vi kunde slå oss ner för att sedan inleda festivalen med alkohol och Zara Larsson. Det blev lite sömn, lite mat och mycket festande, jag var verkligen helt slut när jag väl kom hem på söndagen. Jag kan ju också tillägga att jag är riktigt glad att jag kom hem, då en av killarna hade tappat bilnyckeln... Den paniken vi fick var oslagbar! Vi hittade som tur var nyckeln som låg liggandes i gräset vid bilen. Vi packade bilen och sedan var det full fart mot Göteborg, där jag fick vänta ca 1 timma på bussen var att komma hem.

Likes

Comments

Nouw Magazine