Hej på er :)

Hann inte riktigt med bloggen igår,vände dygn och sen fyllde Alva 7år!
Men nu har jag i alla fall vaknat till liv efter en jobbnatt och varit ute på en kall promenad med M och Ella,förstår inte hur det kan kännas så KALLT när termometern bara visar -2 grader.

Nu blir det mys i soffan framför serien Saknad med M innan nästa jobbnatt väntar!


Kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu är jag hemma efter en dag i receptionen,har gått bra trots mina ynka 3 timmars sömn inatt..
Passade på att få lite kvalitetstid med min syster på lunchen,så mysigt! Och efter jobbet blev det att inhandla lite ny mat åt Ellsan.

Nu är jag i alla fall hemma och har nyss fått i mig lite mat,så nu har jag bänkat mig i soffan och har inga planer på att ta mig här ifrån på ett tag! Blir att ladda med lite ny energi så man orkar att jobba natt på hotellet i mån :)


Hoppas ni haft en fin dag!

Likes

Comments

Avrundar den här dagen med en myskväll i soffan med M,man uppskattar verkligen dom här kvällarna när ingen av oss jobbar natt. Men i morgon står jobba dag i receptionen på schemat,alltid roligt att jobba dag och träffa alla fina kollegor.
Nu ska jag återgå till tv tittandet och sen lutar det nog mot en bastu innan vi lägger oss :)

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Hej på er igen!
Nu tänkte jag försöka återuppta bloggandet som jag har haft en paus ifrån..men saknar att skriva och att dela med mig av mina dagar.

Idag lever jag mitt liv i Gävle i ett radhus med min fantastiska sambo Micke och har även blivit bonusmamma till Alva och Alex,får såklart inte glömma Ella (våran hund).

Min helg har varit lugn och skön,inte gjort mycket alls. Sånna helger behövs också ibland,men blir också lätt så när M jobbar natt under helgen.

Idag har jag och M varit en sväng till Valbo,hittade lite nya kläder som jag kan visa bild på senare och även presenter till Alva som blir 7 år på onsdag! Efter det hämtade vi barnen och nu blir det snart middag.

Hoppas ni haft en fin dag!

Likes

Comments