Hey bloggen!

Jeg blev konfirmeret her den 23. april, sammen med mine 2 bedste veninder. (da jeg skulle sige tak for biblen oppe ved alteret kom jeg til at sige tillykke) totally awkward, nå men jeg blev konfirmeret, og det tog cirka 1 time og 20 min. vi var 6 personer der blev konfirmeret i min kirke, 2 drenge, og 4 piger:). vi var blevet delt op i min klasse så vi blev ikke allesammen konfirmeret på samme tid, det var lidt nederen, men så kunne vi komme til hinandens konfirmationer:) så efter at vi var blevet konfirmeret tog jeg til min bedste venindes konfirmation. Det var rigtig hyggeligt, hvor vi fik spist noget lækkert mad, og sunget en masse sange for hende. det sluttede ret tidligt og jeg tog hjem efter en fantastisk dag! Ugen efter igen tog jeg til min andet bedste venindes fest. det var meget mere fest agtigt, men jeg var desværre rigtig syg, så jeg havde det ikke så sjovt, det var en rigtig god dag for hende. Hele den næste uge var jeg syg, og jeg blev ret nervøs, fordi jeg skulle holde min fest om lørdagen. jeg blev heldigvis rask, og det var den bedste dag i hele mit liv. vi fik noget virkelig godt mad, og jeg fik nogle rigtig lækre gaver, og ja jeg havde bare den allerbedste dag i hele verden. Min kjole er fra noget der hedder Sandbergs design, som ligger inde i Brønshøj. jeg har selv designet den, og jeg syntes at den blev helt perfekt. de var rigtig søde derinde, så jeg kan varmt anbefale dem hvis nogle af jer skal konfirmeres næste år:)

-Victoria

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Sko/klik her//Bukser/klik her//Taske/klik her//Top/klik her//Ring/klik her

Hey bloggen!

Jeg faldt forleden over dette mega fede outfit. Det er meget basic men alligevel også vildt fedt. Det er selvfølgelig Kylie som har sammensat det, hun er virkelig et stort stilikon, i hvert fald for mig, hun kan både sætte meget anderledes tøj sammen, og meget basic tøj som det her outfit. Så jeg har prøvet at finde items der minder virkelig meget om dem Kylie har på, jeg syntes selv at det er nogle virkelig fede items som også er budget venlige. Jeg håber at i kan lide det.

- Victoria

Likes

Comments

Hey guys! velkommen til

Først lidt om mig: Mit navn er Victoria jeg er 13 år og går i folkeskole, i min fritid går jeg til fodbold, og hænger ud med mine veninder, hvis du har lyst til at følge mig på instagram så kan du gøre det under billedet ude i siden. Jeg elsker at gå på cafe, tjekke de kendtes instagram, style tøj, og lægge makeup. Det der primært vil komme til at være på min blog er fashion, om de kendte, og min hverdag. Jeg håber at du lærte mig lidt mere at kende og du har lyst til at følge med.

- Victoria

Likes

Comments