Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ÄÄÄÄÄÄäääääger!! Har franstid och spraytantid denna vecka tills studenten, flyttar även in i en egen lägenhet och studenten på fredag, alltsååå va?? Det är helt sjukt.. Kan verkligen inte ta in att jag tar studenten på fredag(?) Så himla fint väder också, har dock bränt mig så ser ut som en kräfta men vem bryr sig. Älskar livet ändå

Likes

Comments

Har blivit så himla kär i pyjamas på senaste tiden, har en jätte fin jag fick ifrån min mamma ifrån lexington med skjorta och långa byxor, as fin och så mysig. Men har inte vågat använda den en för den va så dyr hehe. Men det ska det bli ändring på! Lägger in lite bilder på pyjamas som jag vill ha just nu, pok(pussochkram)


Likes

Comments

Heeeeeej, idag är det tisdag och det är en bra dag enligt mig, just nu har jag religion och efter det lunch, började 10:20 idag så det var hur skönt som helst med sovmorgon. Ha en bra vecka


Bild ifrån igår när jag och Maja var på tacobar

Likes

Comments

Rubriken säger allt, imorgon börjar skolan och jag är absolut inte taggad. Har inte heller vilat ut på lovet då jag jobbat varje dag och gått upp tidigt för att åka iväg, vart hos mamma med mera. Så längtar verkligen till helgen då jag ska bara ligga i sängen hela helgen och vila ut mig. Sen börjar veckan efter lovet med maaaasssaaaa plugg. Och jag är så less på allt sånt nu, vill bara ha 2 juni nu!(studenten)


Bilder ifrån en väldigt oklar kväll.

Likes

Comments

För några dagar sen laddade jag hem appen wish då jag ville kolla vad dem hade för saker då de har allt möjligt. Inte gjort det innan för bara känt att det är massa skit på deras app och att man inte typ får sina saker man beställer. Fast jag beställde faktiskt två bikinis där för skoj skull, ska bli kul och se hur materialet är och om de lever upp till bilden på bikinisarna. För jag tror fortfarande att man inte får det man beställer eller inte alls något och att det bara är massa skit i appen, men det är bara vänta och se!!


Likes

Comments

Alldeles nyss kommit hem ifrån skolan så sitter just nu och äter lite nötter och kollar på youtube videos och är helt död. Har så himla mycket i skolan just nu så jag snart spricker. Men nu är det verkligen inte långt kvar till sommar och studenten!! Ååååh är så himla taggad och lycklig på livet på grund utav det. Längtar ihjäl mig, hoppas verkligen den sista tiden går i turbo fart nu!!

Likes

Comments