Så var det måndag igen och 5 dagar kvar tills det är sovmorgon... vart inte många timmar sömn inatt max sådär 4, febern har inte släppt helt så jobbigt att vakna av att frysa och svettas om varannat. 

Var borta 5 dagar från jobbet förra veckan men skulle lika gärna kunnat va en månad kändes det som idag, mycket nytt som införts och mycket mail som ingen svarat på så vart en dag men bara jobba ikapp en del. Verkar gå något på jobbet också, fler än jag som vart hemma sjuka, hoppas man håller sig frisk nu åtminstone fram tills i vår.

En annan rolig grej var att min tekalender har kommit, riktigt mycket spännande teer så blir kul att få testa på dessa nu i vinter. Har även köpt en lakrits kalender, hehe lite dyr men tycker jag var värd den. Borde komma i veckan hoppas jag på.

Nä nu blir det att ta sig i kragen och betala räkningarna, ibland måste man ju va vuxen också. Sen kanske man borde ta upp boken och läsa de där sidorna men sååå inte sugen på att plugga ikväll, men vet att de inte kommer bli mycket av det i helgen heller som de känns som nu.

Likes

Comments

6 år senare gör jag nu ett nytt försök till att blogga, kanske har man mer inspiration denna gång.

Mycket här kommer att handla om inredning till vårt nya radhus som ska stå klart i januari, samt vårt bröllop i augusti, mycket på gång men har alltid sagt roligt när man har saker att se fram emot!

Bor för tillfället i en väska känns de som, vardagarna i Sigtuna hos föräldrarna för att ha nära till jobbet och helgerna i Uppsala hos min pojkvän Antons föräldrar (suger att bo hemma när man är 24, iaf när man bott själv över ett år men tvingas att flytta hem). Just nu är det lite som ett kollektiv hos min pojkvän då även hans syster med familj flyttat hem i väntan på deras radhus, en utmaning att få alla att komma överens men också riktigt kul.

Jobbar med spedition inom flyg, halkade väl in där lite på ett bananskal. Alltid trott att jag skulle jobba med siffror men fastnade för flygbranschen och trivs med det och lär nog bli kvar där. Fick för mig att jag skulle plugga lite för att få tiden att gå snabbare i väntan på huset så tog en kurs i logistik och tanken är att fortsätta plugga vid sidan om jobbet så länge jag orkar och känner mig motiverad.

Har en liten Yorkie hane på snart 4 år som heter Bosse, men fick smeknamnet Bo. En liten bortskämd sak som tror för mycket om sig själv men samtidigt är han världens goaste vovve.

Likes

Comments