​Hej hej. Var nyss inne på nelly och letade efter ett par levis byxor men hamnade på mellandagsrean och träningskläderna istället. Detta resluterade i att jag beställde 3 tröjor, 3 tights, 2 sport-bh:ar och en träningväska. Trots att det sved i plånboken är jag sååå nöjd med kläderna och längtar efter att få träna i dom. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar så att jag kan äta och sen cykla till gymmet. Idag blir de bröst och biceps och jag är så taggad!!

P&K

Likes

Comments

Bilderna och skorna är ifrån nelly.com

Om de är något som just nu står väldigt högt upp på min önskelista så är det ett par nya boots, helst i mocha. Tycker bara att det passar så bra till ett par basic jeans och en snygg kappa. Har redan en svart kappa från Zara som hade passat bra men någon av jackorna nedan hade gärna fått hänga i min garderob haha.

Jackorna och bilderna är ifrån na-kd.com

Verkligen älskar na-kds sortiment, hittar alltid något fint för bra priser. Och den gröna pälsjackan är bara fööör snygg. Älskar just att den är grön, tycker det är så himla snyggt och coolt.

P&K

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Victoria som ni säkert redan förstått. Jag är 15 år och bor i en liten by utanför Lund. Jag kommer dela med mig av mina tankar kring min vardag som består av träning, skola, kläder och mina kompisar.

P&K

Likes

Comments