Header

I torsdag följde jag med Wills klass på field trip och hjälpte lärarna att hålla koll på alla barnen. Vi fick träffa några coola djur och lära oss om dem. Igår var barnen lediga från skola så då tog jag dem till Academy of Sciences där vi träffade några kompisar. Full fart hela dagen, vi fick testa på regnskog och akvarium och hur en jordbävning känns. Cool dag men oj vad trött jag var i slutet av dagen. Igårkväll träffade jag Tasha och Jen. Rolig men lång kväll. Ikväll tar jag hand om boysen och två av deras vänner. Hoppas allt är bra med er! Kraam

Likes

Comments

Förra veckan slår det mesta. Äntligen var jag återförenad med Lisa och Hanna. Som jag har saknat dem. Hämtade upp dem på lördagen och hade därefter bästa veckan. Allt från Stanfordparty, Super Bowl, middagar, brunch, aktiviteter med barnen, promenader, utflykt till Twin Peak, crossfit och bara massa härliga pratstunder. Så himla glad för att dem tog sig hela vägen från Sverige till Hillsborough. Guld värt, jag är så tacksam fö er tjejer. Tack för bästa veckan, saknar er redan men snart ses vi igen. Kraaam!

I love you girls!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan vi hördes men nu är jag tillbaka. Tiden går så fort, helt galet. Har gjort mycket roligt med barnen senaste tiden och här kommer lite blandade bilder!

Jag och vill har gjort valentine's cards till hans klasskompisar. Så mysigt och roligt!

Har köpt kakor av tjejscouter. Mintchoklad kakor!!!

Vi har bowlat. Såklart vann jag;) Jag är grym på bowling(not).

Älskade Will har uppnått alla mål i level 3 på sin simskola. Så med ett leende och ett diplom så går vi nu in i level 4.

Jag och Will har badat Owen. Kanske inte en jätteglad Owen under själva badningen men han var supernöjd efteråt.

Pre-school har firat kinesisk nyår. Parad i skolan stod på schemat.

Och ikväll har vi varit på datenigt. Vi såg den nya LEGO Batman filmen. Sjukt lyckad kväll. Så himla mysigt.
Hoppas allt är bra med er, Kraam!!

Likes

Comments

Igår var jag ledig och jag tog Elin till crossfit. Så kul!!! Vi hade ett tufft pass men samtidigt var det roligt, jag tror Elin tyckte det också;)
Vi spenderade sedan eftermiddag i Sausalito och bara myste. Så bra söndag. Glad jag har dig Elin!
Kraaam

Likes

Comments

Junior gym är som barngymnastik där Will går på klass och vi går även dit på "open play". Han älskar det och det är verkligen perfekt för barn att springa runt och göra av med energi. Han är så duktig och stolt när han lyckas med nya moves. Ibland går vi dit själv och ibland tar vi med en vän. Nu ska jag sova efter en jobbkväll, ska träna imorgonbitti sedan ska jag ta med Ryan och så ska vi åka skridskor med mitt crossfit gym. Kraam!

Likes

Comments

I tisdags tog jag Will till polisstationen i Hillsborough och det var minst sagt lyckat. Han var så excited han bokstavligen hoppade upp och ner när officer Ryan visade oss stationen, de olika bilarna och polishunden. Lyckad dag!

Likes

Comments

I helgen tog jag och Elin oss till LA och hade en så bra tid tillsammans. Vi båda jobbade i fredags så vi åkte sent fredagkväll och var framme lördagmorgon. Vi började dagen med frukost(amerikansk såklart) och sedan körde vi på. Vi turistade Hollywood, mest West Hollywood och även Beverley Hills. Bra med sjukt intensiv dag, vi båda satt och halvsov vid middagen men det var ju förståeligt. Checkade sedan in på vårt boende och somnade tidigt. Vi behövde verkligen sömn och ni som känner mig vet att jag speciellt behöver min sömn annars blir jag inte den bästa versionen av mig själv om man säger så;) Söndag tog vi oss till Santa Monica där vi träffade Adina och Ebba för brunch. Söndagen så tog vi det lugnt, promenerade en lång promenad längst Venice beach och stannade till vid skateparken som ligger där. Sjukt duktiga människor där. Avslutade dagen hemma hos Adina med middag och film. Åkte sedan sent tillbaka på söndagkväll till SF och var framme måndagmorgon. Bra helg, men sjukt intensiv. Var skönt att vara tillbaka i sin säng om man säger så. Kram!!!!!!

Tack my Swedish twin för en grym helg!

Likes

Comments

Jag är egentligen inte ett så stort fan av att titta på inhägnade djur, dem ser så ledsna ut.. Men familjen är medlemmar på det zoo så jag och Will var där i fredags. Det var en mysig dag.

Vi var där med ett par kompisar till Will. Will är en liten glädjespridare han;)

Likes

Comments

Min senaste vecka har jag spenderat i Lake Tahoe med familjerna. Vi har haft en superbra vecka med skridskor, skidor, pulka och allt som vintern hör till. Det har varit kanon. Vi har även friat nyår upp i Tahoe. Det var mysigt!

Likes

Comments

Åkte med familjen upp till Placerville för att spendera tid med Lomax. Åh vad jag älskar det. Njuter av att vara där, alltid så fridfullt och givande. Lomax är alltså en familj var av mamman(Maja) i familjen är mammas bästa kompis som är gift med Craig som är från USA. Så det är en familj vi har vuxit upp tillsammans med fast på avstånd så att säga. Vi spenderade två nätter där innan vi drog vidare mot Tahoe där Duffels väntade.

Likes

Comments