Header

Sedan kom dagen då det var dags att åka hem till SF igen och se alla en sista helg. Det var så kul att se barnen igen, överraskade dem i skolan när jag hämtade dem med Jessica. Jag träffade alla kompisar igen vilket var sjukt kul och vi åt en sista middag. Visade även min film som jag har gjort om min tid med barnen. Så roligt och det tyckte dem också! Fick även till ett sista crossfit pass och kära nån vad jag kommer att sakna min lilla familj där. Vi tog ett sista kort tillsammans vilket kändes i hjärtat... men jag kommer komma tillbaka, det vet jag.
Var såklart otroligt jobbigt att säga hejdå till dem och Andrew påpekade att hem är Hillsborough ingen annanstans </3
Men jag visste att i alla hejdån fanns det också massa roliga möten igen för nu var det dags att åka hem till Sveariket.
Kan inte förstå hur fina alla var som överraskade mig när jag rullade in på Djurhallavägen. Wow, hur ska jag någonsin kunna tacka alla?!
Fick även träffa mitt fina kusinbarn. Så stolt!!! Hon är fantastiskt söt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 135 Readers

Likes

Comments

Avslutade min travel month i Boston, min nya favoritstad. Så fin och vacker. Tycker verkligen om Boston. Vi turistade runt och såg Harvard vilket är en otroligt fin skola.
Vi bodde även hos några vi känner vilket alltid är roligt då man får lite extra bra tips. Vi åt på Shake Shack vilket var betydligt mycket bättre än In n Out😁

  • 135 Readers

Likes

Comments

Efter min Hawaii resa med Lisa så bär lasset vidare mot Los Angeles där jag träffade mamma och bror! Det var helt fantastiskt att få se dem igen. Vi bodde i Thousand Oaks där mammas äldre kompisar från när hon var Au Pair bor. Det var kul att få träffa dem, vi har ju hört många härliga berättelser med dem från mammas tid i USA.
LA var iallafall kul, fick en bättre känsla av LA denna gången då vi såg lite olika områden som Malibu och Thousand Oaks osv. Är inte ett stort fan av Hollywood men vi såg det för Victors skull. En dag körde vi också Universal Studios. Kul!!!!!

  • 136 Readers

Likes

Comments

Något av de bästa upplevelserna var givetvis att vi fick möjligheten att dyka med delfiner, sköldpaddor och stingrockor. Så himla coolt och fint. Vår natur är oslagbar...

  • 135 Readers

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan nu men veckorna går i ett. Maui var iallafall fantastiskt och vilken natur!! Helt otroligt vackert. Jag och Lisa bodde i ett Airbnb hus vilket var kanon. Vi har hunnit med så mycket. Vi hann verkligen se hela ön! Allt från roadtrips, hikear, bad, sol och massa mer. Här kommer lite bilder, enjoy!!

Här är en roadtrip som hette Road To Hana som var helt otroligt! Så coolt!

  • 213 Readers

Likes

Comments

Vi har såklart hängt på stränderna här i Hawaii. Helt fantastiska!! Vi har snorklat, badat, läst och ätit ananas. Precis som det ska vara. Nu har jag och Lisa flugit över till Maui som är en annan ö här på Hawaii. Så fint. Vi kommer ha en intensiv vecka men det kommer bli grymt. Love from me<3

  • 286 Readers

Likes

Comments

Sista halvan av tiden på Oahu var fantastisk. Vi gjorde ett antal hikear. Bland annat till en view point över Honolulu och en hike till ett vatten fall. Vi förflyttade boende till västsidan av ön vilket var lugnare och inte alls lika turistigt. Så fint!

Vi åt även riktigt pokébowl vilket har blivit min favorit här i USA. Det är en risskål med ahi(tuna) men kan också vara andra typer av rå fisk.

  • 285 Readers

Likes

Comments

I tisdags kom vi till Oahu som är en av öarna tillhörande Hawaii. Nästan overkligt. Låter bilderna tala för sig själv känner jag. Vi ska förflytta oss imorgon till västsidan av ön, sedan ska jag och Lisa bege oss mot Maui vilket är en annan ö.
Kram från mig

  • 341 Readers

Likes

Comments

Oh man, vilken lördagkväll. Vilken avslutning på min tid i Cali. Jag, Lisa och Jessica tog oss till Shoreline igår där Florida Georgia Line spelade och det var så så så bra! Älskar dem och deras musik. Dem symboliserar ganska mycket av mitt år i USA. Så tacksam för igårkväll!

  • 372 Readers

Likes

Comments

I lördags engagerade min crossfit box en välgörenhets workout. Vi gjorde en workout som kallas Helen. Som ni alla vet så drabbades Houston av hemska väder katastrofer och många blev av med hus, bilar m.m. Ett par som är ägare av Vidor Crossfit i Houston blev av med sitt hem, bil och jobb vilket är deras gym. Mitt gym bestämde sig för att donera pengar. Vi kom upp i 2000 dollar lördag morgon. SÅ stolt över alla som kom och körde järnet. Kommer sakna mitt andra hem här borta....

  • 371 Readers

Likes

Comments