Header

Cirka 10 minuter från mig kan man hitta världens finaste promenadled. Det är en sjö där vi får vårt dricksvatten ifrån. Jag och Lisa var ute på en promenad på morgonen. Så himla fint och ett bra sätt att starta dagen på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag vakande jag tidigt och åt frukost med barnen. Körde dem sedan till skolan och stannade kvar i Wills klass en stund och bakade med barnen. Lite kaos när alla 30 barn vill knäcka samma ägg eller när alla vill tvätta händerna samtidigt haha men det gick bra. Vi hade en mysig stund. Ska åka och hämta Will från skolan snart och då ska vi äta lite lunch sen ska vi träffa Magda och Grady. Grady är en kompis till Will och Magda är hans nanny. Hoppas allt är bra med er, kraam

Likes

Comments

Helgen spenderades i city med Amanda, Ditte och Ditte. Vi besökte China Town och strosade runt lite. Vi hade trevligt, jobbade sedan lördagkvällen och Amanda följde med mig hem och sov över. Så mysigt att träffa henne igen. Söndagen började vi med frukost på Copenhagen och sedan skjutsade jag henne till Bart för hon hade en tid att passa. Hängde sedan med Sanna och Lisa resten av söndagen. Bra helg!! Kraaam

Likes

Comments

Igår regnade det, hela staden är i chock haha.. detta har varit samtalsämnet i en vecka nu att det ska REGNA idag;) haha det är så kul, allt slutar funka. Ingen kan köra bil, alla aktiviteter blir inställda och ingen kan gå ut. Jag känner mest att välkomna till Sveriges vardag. Men igår hade jag en heldag med Will. Vi har lekt i regnet, varit på starbucks och lånat böcker på biblioteket.
Idag har jag varit på Crossfit-tävling och är nu påväg in till city. Kraaaam<3

Haha hur söt? Vet inte om han gör en dryg min eller om han försöker flörta;)

Likes

Comments

Igår(tisdag) så var barnen lediga igen för det är typ Colombus dag? Men då spenderade vi dagen med att välja ut pumpor som vi kan dekorera. Det var roligt men det roligaste är ju att dekorera dem hehe. Så det gjorde vi hela eftermiddagen. Resultatet kommer inom snar framtid. Igårkväll var det ännu en baseballkväll så hela familjen var samlad för att heja fram Giants som tyvärr förlorade.. Men jag var glad ändå för det visade sig att jag hade fått paket från Swedeeeen! Tack bästa Lejon familjen(mamma)! Jag älskar er till månen och tillbaka

Bästa paketet<3

Likes

Comments

Barnen var lediga från skolan måndag och tisdag så i måndags åkte jag, Lisa och barnen in till stan och spenderade dagen där med Tiffany och Oliwer. Det var en bra dag! Vi hängde på pier 39 och gick på akvarium. Avslutade sedan utflykten med lunch innan det var dags att åka hem för Wills nap. Spelade sedan alla sporter man kan tänka sig med Ryan. När Will vaknade var det sedan dags för födelsedagskalas för Cole. Hoppborg, goodiebag, show osv osv kalasen här borta är något utöver det vanliga haha ni skulle bara veta.
Hoppas ni mår bra, kraaam!

Will äääälskar tåg precis som du gjorde när du var liten Victor. Haha så jag och barnen tog tåget in till city för Wills skull. Han var helt överlycklig haha

  • 154 readers

Likes

Comments

Även fast jag fortfarande inte förstår någonting av reglerna så var det en cool upplevelse! Var alltså på Stanford game med hela familjen igår, superroligt! Gillar att hitta på saker med hela familjen. Allt runtomkring matchen är ju också en upplevelse i sig. Cheerleaders, lekar, maskotar och ja allt möjligt haha..

  • 198 readers

Likes

Comments

Vilken helg! Jobbade hela fredagen och åt sedan middag med barnen. Lisa och Andrew kom sedan och bytte av mig och jag packade mina väskor och satte mig i bilen mot familjen Lomax. Vilken lång biltur, om jag var trött? Jaaaa.. men det gick bra och tillslut kom jag fram. Älskade Lomax, alltid lika mysigt att hälsa på dem. Så inspirerande människor, vad jag har saknat dem. Framåt midnatt kom Joy hem och vi satt uppe ett tag och drack te och pratade hela familjen. Lördagen bestod av bakning och jag representerade Sverige med kanelbullar och chokladbollar haha! Sedan åkte vi ner till the camp och förberedde inför festen. Maja och Craig fyller 50 år i år så dem hade 100års fest i helgen. Var så roligt att få träffa alla deras vänner och att få umgås med Joy och Collin. Älskar att vara på deras camp också. Lomax driver en kristen camp varje sommar för barn och ungdomar där man gör allt som har med naturen att göra. River rafting, bergsklättring osv osv och man bor även i naturen. Där ska jag spendera mycket tid nästa sommar.

  • 209 readers

Likes

Comments

Kalifornien levererar återigen bra väder, idag har jag hängt med Will och vi har haft playdate med Grady och ätit lunch! Dem är typ bästabästabästa vänner, det går inte dela på dem två asså haha.. Åkte sedan hem för att göra Will redo för hans nap. Will tar typ 2 h nap varje dag vilket ger mig mer tid att hänga med Ryan så vi två har hängt i eftermiddag och ätit mellanmål i form av smoothie och sedan har vi hängt i Washington park. Ikväll är det baseballgame igen så vi lär väl ta på oss våra Giants tröjor och heja åter igen haha. Älskar att jag har kommit till största sport-nörd-familjen.
Hoppas allt är bra med er, kraaam!

  • 222 readers

Likes

Comments

Idag har jag hängt i city med Lisa, vi har lunchat och turistat👍 nu ikväll har jag hängt med familjen och några vänner till Lisa Och Andrew! Vi hade en supertrevlig kväll.
KRAM!!

  • 273 readers

Likes

Comments