Header

I helgen har destinationen varit San Diego och oj vad kul jag har haft. Åkte dit med Lisa fredagmorgon och åkte hem måndagkväll. Vi har pluggat i helgen men trots plugg har vi hunnit med så mycket roligt. Under året man åker som aupair så måste man slutföra 6 Credits enligt vårt VISA. Så jag och Lisa har utfört en weekend course där man får 6 Credits. Om någon blivande aupair läser detta då rekommenderar jag detta starkt. Sjukt bra klasser och även inkluderat praktiska klasser i San Diego.
Nu är jag tillbaka till vardagen och det var lite tufft imorse men efter att ha fått massa kramar och kärlek av mina pojkar så känns det nu mycket bättre. Let's go dem 6 sista månaderna!!
Hoppas allt är bra med er där hemma, och tack ännu en gång Lisa för bästa sällskapet och för att du är min perfekta match. Du förstår mig utan och innan till. Tack USA för att du brought us together!

Volontär arbetade på en strand. Gör ont i hjärtat att se hur vi behandlar vårt hav.

Besökte La jolla och vädret levererade!!

Hängde i Scripps Park där vi träffade några riktiga goingar;)

Hälsade på Sweden i Balboa Park

USS Midway, go big or go home så att säga. Stort militärfartyg, häftigt att se dock.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår tog jag, Elin och Lisa med en ny aupair till HMB och visade henne hur vackert det är. Älskar att ha detta 20 minuter bort. Så fridfullt och fint.

Likes

Comments

Idag fyller min älskade unge 4 år!! Vi hade kalas igår och det var så lyckat, svettades i mängder men hade verkligen roligt! Hoppborg, pizza, tårta och massssa presenter, jag menar hur kan en 4 åring inte vara nöjd? Will var så lycklig! Idag har vi sjungit för honom, ätit födelsedagsmiddag och öppnat ännu mer presenter! Happy birthday Will, I love you to the moon and back!

Likes

Comments

I lördags så började jag dagen med barbell class på gymmet och det var groteskt jobbigt men sjukt bra. Efter gymmet skyndade jag mig hem för att duscha och sedan drog jag in till stan med tjejerna. Vi strosade runt i Marina och åt lunch gick i små butiker. Så bra lördag! Avslutade dagen med film, hämtmat, vin och choklad. Kan det bli bättre?
Kraaam!

Likes

Comments

Förra söndagen var jag i Squaw Valley med Elin. Detta var min julklapp från min kära hostfamily. Dem gav mig bussbiljett och liftkort för en dag i Tahoe för mig och en vän så jag tog med mig Elin. Bussen gick 4am från SF, så det var en tidig morgon/natt haha. Hade en fantastisk dag med bra skidåkning och en solig förmiddag. Under eftermiddagen så kom en storm in så det vart sjukt blåsigt men vi är ju svenskar så vi klarar ju oss lite bättre än alla Cali-people;-)
Thank you Lisa and Andrew for the best present. You know me so well, and thank you for letting me bring Elin. Love you guys!

Likes

Comments

I torsdag följde jag med Wills klass på field trip och hjälpte lärarna att hålla koll på alla barnen. Vi fick träffa några coola djur och lära oss om dem. Igår var barnen lediga från skola så då tog jag dem till Academy of Sciences där vi träffade några kompisar. Full fart hela dagen, vi fick testa på regnskog och akvarium och hur en jordbävning känns. Cool dag men oj vad trött jag var i slutet av dagen. Igårkväll träffade jag Tasha och Jen. Rolig men lång kväll. Ikväll tar jag hand om boysen och två av deras vänner. Hoppas allt är bra med er! Kraam

Likes

Comments

Förra veckan slår det mesta. Äntligen var jag återförenad med Lisa och Hanna. Som jag har saknat dem. Hämtade upp dem på lördagen och hade därefter bästa veckan. Allt från Stanfordparty, Super Bowl, middagar, brunch, aktiviteter med barnen, promenader, utflykt till Twin Peak, crossfit och bara massa härliga pratstunder. Så himla glad för att dem tog sig hela vägen från Sverige till Hillsborough. Guld värt, jag är så tacksam fö er tjejer. Tack för bästa veckan, saknar er redan men snart ses vi igen. Kraaam!

I love you girls!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan vi hördes men nu är jag tillbaka. Tiden går så fort, helt galet. Har gjort mycket roligt med barnen senaste tiden och här kommer lite blandade bilder!

Jag och vill har gjort valentine's cards till hans klasskompisar. Så mysigt och roligt!

Har köpt kakor av tjejscouter. Mintchoklad kakor!!!

Vi har bowlat. Såklart vann jag;) Jag är grym på bowling(not).

Älskade Will har uppnått alla mål i level 3 på sin simskola. Så med ett leende och ett diplom så går vi nu in i level 4.

Jag och Will har badat Owen. Kanske inte en jätteglad Owen under själva badningen men han var supernöjd efteråt.

Pre-school har firat kinesisk nyår. Parad i skolan stod på schemat.

Och ikväll har vi varit på datenigt. Vi såg den nya LEGO Batman filmen. Sjukt lyckad kväll. Så himla mysigt.
Hoppas allt är bra med er, Kraam!!

Likes

Comments

Igår var jag ledig och jag tog Elin till crossfit. Så kul!!! Vi hade ett tufft pass men samtidigt var det roligt, jag tror Elin tyckte det också;)
Vi spenderade sedan eftermiddag i Sausalito och bara myste. Så bra söndag. Glad jag har dig Elin!
Kraaam

Likes

Comments

Junior gym är som barngymnastik där Will går på klass och vi går även dit på "open play". Han älskar det och det är verkligen perfekt för barn att springa runt och göra av med energi. Han är så duktig och stolt när han lyckas med nya moves. Ibland går vi dit själv och ibland tar vi med en vän. Nu ska jag sova efter en jobbkväll, ska träna imorgonbitti sedan ska jag ta med Ryan och så ska vi åka skridskor med mitt crossfit gym. Kraam!

Likes

Comments