Header

Jag är egentligen inte ett så stort fan av att titta på inhägnade djur, dem ser så ledsna ut.. Men familjen är medlemmar på det zoo så jag och Will var där i fredags. Det var en mysig dag.

Vi var där med ett par kompisar till Will. Will är en liten glädjespridare han;)

Likes

Comments

Min senaste vecka har jag spenderat i Lake Tahoe med familjerna. Vi har haft en superbra vecka med skridskor, skidor, pulka och allt som vintern hör till. Det har varit kanon. Vi har även friat nyår upp i Tahoe. Det var mysigt!

Likes

Comments

Åkte med familjen upp till Placerville för att spendera tid med Lomax. Åh vad jag älskar det. Njuter av att vara där, alltid så fridfullt och givande. Lomax är alltså en familj var av mamman(Maja) i familjen är mammas bästa kompis som är gift med Craig som är från USA. Så det är en familj vi har vuxit upp tillsammans med fast på avstånd så att säga. Vi spenderade två nätter där innan vi drog vidare mot Tahoe där Duffels väntade.

Likes

Comments

I år firade vi en annorlunda julafton i ett annat land med en annan familj och framförallt annorlunda mat haha..
Jag och mamma och pappa gick på en promenad i Half moon bay. Det var mysigt! Jag njöt av att ha båda familjerna med mig.

Likes

Comments

Varför ska vi alltid skapa kaos? Alltid saker som händer runt denna familj... Haha, började dagen med frukost med Duffells, hämtade sedan vår hyrbil som sedan visar sig ha punktering när vi kommer in till city. Det sista vi hade planerat såklart. Tur man har en händig far och bror som fixar att byta däck. Sedan fick jag ringa och fixa det teoretiska med bolaget.. Suck... men efter lite om och men så var vi on road igen. Strosade runt på Union Square, china town, pier 39, ferry building osv. Åt middag på Rainforest Café, roligt att komma tillbaka.

Likes

Comments

Såklart har vi turistat i fina SF. Första dagen tillsammans hade vi strålande sol så vi tog bilen in till city och spenderade dagen där. Vi såg bron och vandrade ner till en strand precis nedanför bron och det var fantastiskt fint. Vi åkte ner för Lomboard street och åt lunch på twin peeks. Njöt av att vara samlade igen. Kvällen jobbade jag så vi drog oss hemåt och hade en härlig eftermiddag i trädgården där vi lekte och spelade fotboll, basket, baseball, pingis med mera. Avslutade dagen med sushi och eftersom min familj fortfarande var jetlagd så somnade dem samtidigt som barnen haha. Så jag stannade uppe själv en stund och kröp sedan ner bredvid mamma. Sov kanske sådär första natten från att ha en egen lägenhet för sig själv till att dela med 4 andra snarkande personer(inte mamma). Men det är okej för jag älskar dem<3

Likes

Comments

I onsdags hade jag en bra dag!! Började dagen med julavslutning för Will. Sång och dans i klassrummet och även besök av tomten. Sedan snacks i världsklass med barnen och föräldrarna. Tog sedan med mig Will hem och vi spenderade dagen tillsammans. Vid 3pm var det dock för mig att dra mig till flygplatsen för att hämta familjen Lejon!!!!!!!!!!! Vem var excited? Vem var lycklig? Vem längtade? Vem satt i kö i 1,5 h till flygplatsen? Vem hann fortfarande i tid? Vem stod utanför gaten och väntade på sin familj? Jo jag! Äntligen fick jag krama om dem. Som jag längtat. Älskade familj.

Likes

Comments

Igår var det lördag och jag startade dagen med att skypa med min familj. Åh vad jag saknar er, tänker på er ofta. Det var så kul att se alla och Sanna med sin finafina mage! Fortsatte sedan dagen med brunch med Rebecca. Vi strosade runt på Burlingame Ave och shoppade lite och hon följde efter det med mig och barnen till San Carlos där vi såg en Christmas street. Så mysigt och galet med alla ljus.
Idag har varit en crazy dag, jag har fixat inför att min familj kommer på onsdag!!!!! Jag har handlat, städat, tvättat, städat bilen, bäddat osv osv. Jag längtar så himla mycket till att få krama om dem.
Idag har jag även varit i kyrkan. I Edens kyrka som är Majas vän. Hon är från Alaska men har precis flyttat hit till the bay area. Jag insåg hur mycket jag saknar kyrkan. Blev verkligen berörd. Det gav mig energi att få ta del av kyrkan igen och deras församling. Så mysigt!
Ikväll har jag ätit mexikanskt och varit på bio. Vi såg Collateral Beauty. Vilket fint budskap den filmen har. Jag rekommenderar.
Kram!

Likes

Comments

Jag gjorde det!!! Haha äntligen klippte jag av mig mitt hår. Eller mer äntligen vågade jag. Ni som känner mig vet ju att mitt hår har varit min identitet, alltid det långa raka blonda håret.... Har alltid velat klippa av det men aldrig riktigt vågat men nu har jag gjort det. Har även hittat en superbra(inte lika bra som dig Eve såklart) frisör som jag litar på. Det första han sa till mig när jag satte mig i frisörstolen dock va: Omg, I looove your hair. So Scandinavian and long and blond omg so amazing. Liksom hallå här sitter jag och ska klippa av det, tyst med dig..... Haha men han gjorde ett bra jobb och jag är såååå nöjd. Nästa gång ska jag klippa kortare;) Kraam!

Likes

Comments

Idag var min familj på jullunch på sin "the club", dem är medlemmar i Burlingame Country Club. Vilket är en golfklubb som är uberfancy med klädkoder och mycket noga utval av medlemmar. I vilket fall så var min familj på jullunch idag så tog lite bilder innan dem åkte, hur fina? Will och Ryans byxor!!! Så söta och dem fick även träffa Santa idag. Så avis;)

Likes

Comments