View tracker

Jag lyssnade på Sallys tips om att inte lyssna på musik, för det förstärker bara känslor. Så jag har börjat lyssna på Alex och Sigges podcast igen. Så jävla bra val. Jag slipper mina egna tankar för en stund och blir även underhållen. Rekommenderar verkligen att lyssna på deras podcast när man är nere. Det är skitroligt.

Började kl 8 med matte, aka jag gjorde inte ett piss på lektionen, men det har min mattelärare vant sig vid så det är okej lol. Sen hade jag en timme SES, rast och då pratade jag med Basile. Jag behövde prata med honom om oss. Om vi kan fortsätta vara vänner. För det är det jag känner att jag vill, och behöver. VI har det fett kul tillsammans och jag tycker inte att det ska gå miste om. Han verkar ok med det. Vi får se hur det blir, men det kändes skitnajs att komma fram till något istället för att bara låta det hänga i luften. Gud, alla svenska uttryck börjar låta så konstiga i mina öron. Jag vet inte ifall jag använder dem rätt längre, haha. Hursomhelst, pratade vi under rasten och han kände sig rätt obekväm och jag bad honom försöka att inte vara det och han ska försöka. Asnajs att vi kan vara ärliga med varandra. Juste, alltså min engelska börjar bli så jävla dålig. Han rättade min engelska när vi pratade, lol.

Efter rasten hade jag en timme till av SES. Båda SES-lektionerna satt jag och skrollade 9gag. Behövde bli distraherad och det funkade för fan. Hittade skitmånga roliga memes. Efter den lektionen slutade jag för dagen och gick snabbt till frisören. Fick vänta i typ 50 min innan de började med mig, trots att jag hade bokat tid.... Jag var där i typ 3 timmar. Satt och höll på med min mobil under hela den tiden. Blablabla. Blev nöjd med resultatet, sen gick jag hem, pratade med Paul. Han var extra snäll mot mig idag för han visste att jag var ledsen. Asnajs. Sen kollade jag på Utopia, Modern Family och lite youtube. Nu väntar jag på middagen. Är vrålhungrig och hoppas verkligen att jag kommer kunna äta. Fan ifall jag inte kommer ha någon aptit. Jag orkar inte med det här längre. Fyfan. Klockan är 19 och idag har jag ätit två bananer, ett glas vatten och lite flingor. Det är inte hälsosamt. Jag tror det kommer gå över snart. Jag ger det en vecka och om det inte blivit bättre så snackar jag med min värdfamilj.

Vad är grejen med mig och näsblod förresten? Har börjat blöda näsblod fett ofta. Tre eller fyra dagar i rad nu tror jag. Skitkonstigt....

Nu ska jag prata lite med Stéph. Jag tycker om det.

Vi hörs.

Bisous.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag och Clémence / Edgar

Glömde helt bort att skriva igår så skriver idag.

Jag började kl 8, mådde skit under första å andra lektionen. Blev bättre under tredje lektionen. Sen hade jag rast och jag var med Clémence under hela rasten och det var skitkul. Jag tycker om henne mycket. Vi är väldigt olika men det funkar ändå mellan oss. Jag distraherades. Jag hade rätt kul. Hade sedan historia och det var tråkigt. Jag började blöda näsblod på den lektionen och sprang ut ur klassrummet. Min lärare sa att jag var tyst som en katt när jag sprang ut lol. Sedan hade jag min sista lektion för dagen, vilket var engelska. Det var helt okej lol. Det är så hemskt att se mina klasskompisar ha så svårt med engelskan. Jag och Basile är okej. Vi ger vänliga nickningar och ler ibland. Speciellt på engelskalektionerna när någon säger något konstigt.

Det konstigaste någonsin: jag ville inte lämna skolan. Jag började direkt må dåligt och fick ångest när jag gick hem från skolan. Det har aldrig varit så. Jag har alltid velat vara hemma och inte i skolan men nu är det tvärtom. Jag blir distraherad i skolan och jag är omringad av människor. Jag har min värdfamilj men jag behöver vänner. Jag känner mig så jävla ensam.

Jag var så jävla nära på att få ett breakdown igår när jag kom hem från skolan. Ingen var hemma och jag var skitledsen. Men jag lugnade ner mig, hämtade min dator och kollade på ett avsnitt av Modern Family. Sedan några avsnitt av Utopia, vilket är en fett bra serie. Jag rekommenderar verkligen den.

Sedan åt jag middag med Paul och Augustin. Stéphanie var på gymmet och Vincent åkte till Brétagne igår. Det var mysigt. Kollade på Harry Potter medan vi åt. Känns som att det är det enda vi kollar på haha. Men vad fan, man kan aldrig få nog av Harry Potter. Speciellt när "baguette" betyder trollstav på franska, lol.

Jag var skittrött efter middagen så jag gick och la mig. Eller jag försökte. Jag har så jävla svårt att somna, även om jag är skittrött. Precis som att jag har skitsvårt att äta trots att jag är skithungrig.

Det var min dag.
Vi hörs senare idag.
Bisous.

Likes

Comments

View tracker

Jag, idag, under rasten

Började kl 8 med en timme SES. Satt bredvid Jeanne. Basile satt till höger om mig. Det var lite halvt stelt. Jag märkte att han försökte att inte få ögonkontakt med mig. Efter det hade jag EMC och Basile frågade ifall jag ville vara med i hans grupp för annars skulle jag vara ensam. Snällt. Stelt. En timme filosofi och sedan en timme av typ CV pratande. Gav mig ingenting. Man kan hitta all den där informationen på nätet lol. Käkade lunch med Baptiste. Lyssnade på musik resten av rasten. En timme SPE, en timme historia, och slutligen en timme matte. Slutade kl 17. Gick tillsammans med Basile till metron för att vi skulle snacka. Det gick bra. Dock så låtsas jag typ som att jag mår mycket bättre än vad egentligen gör för honom. Jag vet inte varför. Jag vill väl inte att han ska se hur dåligt jag mår.

Jag mår okej. Jag känner mig ensam och tom. Jag är ledsen. Han vill ju inte vara med mig och jag vill vara med honom. Det blir komplicerat. Men vi bestämde oss för att vi ska fortsätta vara vänner. Det känns okej. Bara att acceptera liksom. Fan vad jag känner mig ensam dock. Jag är tillbaka till som i början av mitt år känns det som. Fan. Det här är asjobbigt. Låter patetisk, men sån är ju jag.

Åkte hem, mådde piss. Det gör liksom ont i kroppen och det känns som att det inte finns något man kan göra.

Jag började kolla på en serie som Basile tipsade mig om innan vi ens började dejta lol. Den heter Utopia. Verkar skitbra. Blev lite distraherad men det varade inte länge. Under middagen satt jag bara tyst typ. Var så jäkla ledsen. Hade ingen aptit heller. Tog så lite mat som de tillät mig och pressade i mig det trots att jag inte ville äta. Gick sedan upp på mitt rum och ringde familjen i Sverige och var med och firade Kims födelsedag. Jag var fortfarande väldigt ledsen men försökte vara så glad som jag kunde under samtalet. Allt verkar vara som vanligt i Sverige. Skönt. Det var ändå mysigt att prata med dem. Saknar dem.

Försökte typ gråta för att kunna gå vidare men det gick inte. Jag får väl bara fortsätta ha den här klumpen i magen och vänta tills min kropp inte längre orkar hålla inne alla känslor som jag har. Jag hoppas bara inte att det sker i skolan. Jag orkar inte med det.

Ska försöka sova nu. För gissa vad? Jag har börjat få svårt att somna på kvällarna också. Trevligt.

Vi hörs.
Bisous.

Likes

Comments

Min nya favoritplats hemma. Sitter vid fönstret och filosoferar haha. Dagdrömmer, lyssnar på musik

Ljuset i mitt rum igen / Vår halvt opyntade julgran

Ett fint fik som vi hittade idag. Vill gärna gå dit någon gång / Augustin & Paul

Vaknade kl 07:30. Sov skitdåligt. Vaknade upp och var ledsen. Inte en bra start på dagen liksom. Fixade mig, städade lite mer i mitt rum. Skrev klart Martins brev. Gick ner till resten av familjen och kollade på tv med Paul. Käkade frukost, sen chillade jag. Lyssnade på The Weeknd och försökte planera en konsertresa till Belgien. Vet inte om jag kommer kunna åka dit med Julia. Frågade mina värdföräldrar och de verkade väldigt tveksamma över det. Jag hoppas verkligen att vi får åka för fan vad jag älskar det här albumet. Och jag vill bara försöka hitta massa roliga saker att göra nu. Jag är så jävla otaggad på livet efter det som hände igår, men på samma gång försöker jag verkligen komma på massa saker för att distrahera mig. Jävla skit. Jag tror inte att jag har hunnit vara tillräckligt ledsen över det här. Jag tror att jag har skjutit bort det ledsna för jag känner ingenting. Jag är inte så glad som jag vill vara och jag är inte heller jätteledsen. Jag har ingen jävla aptit att äta, vilket är skit. Jag har nästan ingen motivation att göra någonting, men jag tvingar mig själv att försöka. Jag gör det som förväntas av mig. Jag tvingar mig själv att se glad ut runt min värdfamilj. Jag skrattar åt det som är roligt men jag tycker inte det är kul. Jag känner ingenting. Det låter så jävla löjligt och dramatiskt. Men det är typ så här det är att vara ledsen för mig.

Vi åt lunch, jag åt inte så mycket men lite grann i alla fall. Sen satte jag mig vid datorn i mitt rum och typ försökte göra lite på min jävla läxa som jag har skjutit upp hur länge som helst. Gick helt okej. Fortsatte lyssna på The Weeknd och sedan åkte vi till Lille. De köpte lite julklappar och jag var rätt nere. Försökte hänga med så mycket som möjligt men jag tror att de märkte att jag var ledsen.

Vi åkte hem, dekorerade vår julgran och nu sitter jag i mörkret i vardagsrummet och skriver det här. Väntar på att middagen ska bli klar och lyssnar återigen på The Weeknd. Rekommenderar verkligen hans album Starboy.

Jag ska försöka bli klar med min läxa. Jag är lite rädd för att gå till skolan imorgon. Jag vill verkligen inte. Ugh.

Idag vill jag avsluta mitt inlägg med att säga att jag har världens finaste vänner. Ni är bäst allihopa. Ni får mig att må bra trots att ni är flera hundra mil härifrån. Jag saknar er. Jag önskar att jag var med er. Tack för att ni finns här för mig. Jag uppskattar er så jävla mycket. <3

Vi hörs.

Bisous.

Likes

Comments

Min gata imorse / Jeanne på filosofin

Började kl 9. Hade en timme filosofi. Två timmar av hemsk idrott. Jag hatar det så jävla mycket. Jag är ensam. Mina vänner är i en annan grupp och jag är helt ensam. Jag hatar att idrotta. Jag hatar att idrotta bland andra människor. Jag hatar att vara ensam.

Jag åkte hem, käkade lunch med familjen, duschade, pratade med Oliver, städade lite i mitt rum. Jag och Basile hade planerat att hänga hela dagen idag. Han kom ca kl 15. Han bad mig komma ut för att prata med honom. Han såg ledsen ut. Jag tyckte inte om att se honom så där. Han berättade att han inte tror att han kommer kunna få några känslor för mig. Vi pratade i typ en halvtimme kanske. Det var skitjobbigt. Jag kände inte så mycket när han sa det till mig. Jag var mest chockad. Jag hade ingen aning om att det skulle sluta så här. Helvete vad det här fuckar upp saker. Speciellt nu när det börjar kännas bra för mig här i Frankrike. Han var ju en del av varför det hade börjat bli bättre. Men jag kan inte ändra på vad han känner. Jag kan bara försöka fokusera på mig själv. Men helvete vad hemskt det är. Jag är fortfarande lite i chock. Jag var konstig under vårt samtal också. Jag kunde inte vara arg, jag kände mig lite ledsen men det konstiga var att jag skrattade. Jag skrattade åt hur livet bara fuckar med mig så fort det börjar bli bra. Jag skrattade över att det jag var mest rädd över att han skulle göra, gjorde han. Jag skrattade för att det var den enda försvarsmekanismen som min kropp kunde komma med. Jag skrattade för jag inte ville att han skulle se hur jävla trasig han gjorde mig. Jag var nog aldrig kär i honom, men jag tycker väldigt mycket om honom. Jag klickade väldigt bra med honom och vi hade väldigt kul tillsammans. Och vi klickade väldigt bra som vänner. Jag tycker det är väldigt synd att det blev så här. Han är en jättefin kille. Verkligen min typ av kille. Jag förlorade honom men jag tror att han förlorade mig mer. Jag är inte som alla andra här i Frankrike. Fan ta honom. Det är han som förlorar. Fan ta honom för att jag mår skit just nu. Fan ta allting just nu.

Som Paul sa till mig idag: "Un de perdu, dix de retrouvés". Alltså, "en förlorad, tio funna". Typ there are plenty of fish in the sea.

Jag snackade med Hanna direkt efter samtalet med Basile. Det hjälpte. Fan vad jag älskar henne.

Nu ska jag laga middag till mig, Paul och Augustin. Bisous.

Likes

Comments

Florine, Léa & Fiorina

Clémence på Subway

La Grande Roue & Julgran i Lille / Clémence

Lol Stéph råkade tappa ett ägg / Selfie på mig lol

Jag började kl 8:30 för att vi typ hade en specialdag. Vi har typ donerat pengar till en organisation för barn med disabilities. Så det vi fick göra var att gå en runda runt skolparken typ. Skitkonstigt. Efter det lyssnade vi på en föreläsning. Jag försökte koncentrera mig på det föreläsaren sa men alltså det var så jävla svårt och mina tankar bara flög iväg någon annanstans hela tiden. Efter det gick vi till vårt klassrum och läraren dikterade typ en text som alla skulle skriva på ett varsitt papper. Det var ju skitsvårt. Jag fick lite rätt men alltså jag missar så mycket. Det är skitsvårt. Pinsamt när läraren läste det jag hade skrivit också haha.

Vi slutade kl 12 och jag, Clémence, Fiorina, Florine och Léa tog spårvagnen till Lille. Vi käkade lunch på Subway å sen shoppade vi. Vi träffade på Basile och hans kompis Aristide på gatan å det blev jättestelt hahahahahah. Vi måste verkligen jobba på det. Det var faktiskt väldigt mysigt att hänga med tjejerna idag. Det kändes som att jag och Clémence kom varandra närmare. Vi hade väldigt kul tillsammans. Asnajs!

Jag vill typ köpa ett par Dr Martens. Ska försöka hitta någon butik så jag kan prova dem. Kanske en julklapp till mig själv?

Det har varit en rätt bra dag faktiskt. Sov inte lika bra i natt men mår ändå väldigt bra :)

När jag kom hem så hade min Kånken kommit. SÅ HIMLA GLAD! Äntligen liksom. Köpte en 13 inch. Den känns lite liten men jag älskar den. Min första Kånken!!!!

Jag provade sedan mina kläder som jag hade köpt idag. Vilket är ett par jeans från Stradivarius. Ja ni hörde rätt. Jag har köpt ett par jeans. Wow. Shit kan inte ens komma på senast jag hade på mig ett par jeans lol. Jag köpte även en typ tröja/klänning från Zara. Kan visa er det någon annan gång. Efter det så städade jag mitt och Pauls badrum. Så jävla fräscht nu!!!! Jag och Stéph åkte sedan till Carrefour och handlade mat för helgen.

Vi åt middag och nu ligger jag här i min säng. Jag känner mig lite nere och jag vet inte riktigt varför men det gör inte så mycket. Jag ska nog gå och lägga mig nu.

Bisous.

Likes

Comments

Min väldigt nyttiga frukost, lol

Clémence / Nawal / Menyn på Le Break

Vaknade upp kl 07:30. Fixade mig, käkade frulle å åkte till skolan. Började kl 10 idag eftersom jag bara har 2 timmar prov på morgonen medan alla andra har 4 timmar, moahahahaha. Jag är alltid jätterädd och nervös när jag ska gå in i provsalen, för alla tittar ju på mig. Det är lite läskigt. Jag vet inte riktigt vad det är jag är rädd för men det går över rätt fort. Gjorde mitt förenklade SES-prov och det gick inte så jättebra den här gången. Texten som min lärare hade valt ut var en aning för svår för mig.

Efter provet käkade jag lunch med Nawal, Clémence, Fiorina, Florine och Léa. Det är typ vår grej som vi gör på torsdagar efter DS:n.

Efter lunchen hade vi bara en timme historia och sedan slutade vi. Eller jag slutade i alla fall. Vissa har typ någon överkurs grej, inte min grej, lol.

Jag och Jeanne gick tillsammans till metron. Eller vi gick till mataffären för hon ville köpa godis, haha, och sen tog jag metron och hon gick hem.

Jag har varit på så himla bra humör idag. JÄTTEBRA humör. Alltså, jag satt och log under hela historialektionen för att jag var så glad. Jag har inte sovit bra alls när jag har varit här i Frankrike. Men i natt sov jag skitbra och jag tror det är därför jag har varit så glad idag. Har skrattat så himla mycket idag. Jag har varit så himla glad. Asså fatta ifall alla dagar var som den här. Jag har inte ens gjort något speciellt idag.

Älskar min nya plats i klassrummet förresten. Sitter längst bak, å till höger sitter Jeanne och Basile. Supernajs! Fiorina har bytt plats så att hon sitter längst fram med Clémence. Jag har inget emot det. Älskar min plats.

Jag har börjat skriva lite på mina julkort som jag ska skicka till Sverige. Måste köpa lite grejer

Just nu lyssnar jag på The Weekends nya album och det är fan bra. Rätt chill musik. Det finns två spindlar i mitt rum, i hörnet av mitt rum och jag och Basile försöker komma på hur jag ska döda dem. Jag tror inte att det kommer gå för jag är för kort för att nå dem. Alla Basiles idéer har något med skor att göra. "Kasta en sko" "Flytta på sängen, kasta en sko, hämta en till sko, släng skon, hämta den igen och döda dem" HAhaha. Jag väljer att strunta i dem. Han får döda dem när han kommer hit. Ifall jag inte hade märkt att de var där skulle jag ju inte gjort något. De kan ju inte göra något mot mig eller hur? Ugh jag hatar att jag är rädd för kryp.

Nu borde jag gå och lägga mig. Bisous.


Likes

Comments

Jag glömde skriva igår men det gör inte så mycket. Igår hade jag skola från 8 till 11:10. Aschill. Tydligen hade vi fått nya platser i klassrummet i tisdags när jag inte var där. Sitter längst bak igen med Fiorina. Chill. Kände mig sjuk hela dagen å ville inte snyta mig i klassrummet som alla andra hahah. Jag klarar inte av det.

Efter skolan åkte jag hem, käkade lunch, läste Martins brev som kom igår. Vi åkte till en frisörsalong för att Paul och Augustin skulle klippa sig och sedan åkte vi till Carrefour för att Augustin skulle köpa julklappar typ. Jag och Stéph gick till Mango och Camaïeu. Jag köpte en finklänning på Camaïeu för 30 euro. Jättespontant men den känns väldigt jag å nu har jag något att ha på mig på nyår och/eller jul.

Sen åkte vi hem. Jag började skriva Martins brev. Sen chillade jag bara. Det är jobbigt att vara sjuk. Ugh.

Åt middag och sen gick jag å la mig typ. Vi hörs ikväll. Bisous.

Likes

Comments