Idag körde man benpass och lite rygg på gymmet, Började med 20 min på crosstraiern ,sedan blev det squats med vikt och några benböj med vikt. Fortsatte sedan med en annan benövningar , allihopa 15×3. Körde sedan lite rygg böj med maskin och rygglyft.
I slutet stretcha jag i 10 min det sved in The butt.  Några bilder på övningarna hittar ni under texten. Hade tyvärr ingen som kan ta kort på mig då jag tränade själv.

Nu är man hemma och har laddad upp med lunch som blev 2 ägg och 2 hård ackord med makrill. Snart blir det ut och gå med hunden min 👍💪😄  Have a good Day  everyone  💖

Likes

Comments

Gjorde frihandsblekning med 6% och lätt de sitta tills det va klart. Hade sedan en redken gloss toning för att få det till en kallare guldig/beige ton.  Blev även en klippning då jobbet var klart. Kunden blev supernöjd och jag blev nöjd och detta ovan är resultatet med en bild före och efter.
Ha en bra dag 😀

Likes

Comments

tja, idag har man äntligen börjat träna igen efter en paus då man haft väldigt mycket att göra innan flytten. Eftersom jag haft en paus så började jag med ett morgonpass  kondition/cardio. körde 40 min på crosstraiern och gjorde sedan lite magövningar. Blev ungefär1 h på gymmet, innan pausen klarade jag av över 1 h på crosstraiern om inte mer men målet är o komma upp till 1 h igen eventuellt redan imorgon 💪.  Sedan kilade jag hem och åt lunch vilket blev ceasarsallad men ett bröd till 👌. Efter lunchen gick man ut o gick i boulongen med hunden i cirka 35-40 minuter , var så mysigt och skönt. Nu blir det o ta de lugnt innan man ska laga middag. Ha en fortsatt trevlig dag mina  fina  💖

Likes

Comments

hej i helgen har jag ej bloggat nånting men hade en trevlig tjejkväll med bästavän, kollade skräckfilm som vanligt har man tyvärr sett för många så ingen är typ läskigt längre.  Man vet typ alltid vad som händer folket  säkert är alla skräckisfantasters problem , right ;)
Vi lagade tillsammans kycklingtacos och vad är en tjejkväll utan snacks och choklad.  På söndag om killen hit igen och vi var iväg en sväng till hans pappa och jag fick träffa hans farmor och farfar for The first time.
Sen åkte vi hem till mig och åt middag med mehtap samt kolla filmer och gick utan sväng till boulongen med Jessie.  Kom hem från jobbet vid 18 tiden och Nu sitter man i soffan med mehtap , har ansiktsmask och ska kolla en chickflick och ha de mysigt med tända ljus osv 👌👌 
Hoppas eran måndag har vart bra 👍

Likes

Comments

Har ej kunnat blogga dom senaste dagarna pga har ej haft nå internet och har hållit på o flytta in i min nya lägenhet och jobbat. Men flytten har gått jätte bra och fick jätte bra hjälp av mina vänner,brorsor , syrran och killen 👍 lägger in lite bilder på en del av lägenheten så får ni mer bilder imorgon på sovrum ,hall osv imorgon. som sagt jag bor i en 1.a på cirka 46 kvadrat. så mitt vardagsrum är lagom stort och har en sovalkov.  Så mysigt!!😍 ju blir det att kolla på Youtube ett tag och invänta besök av en av mina tjejkompisar. Hoppas ni får en trevlig kväll 😃

Likes

Comments

Hej , hoppas ni haft en bra dag! idag har jag iallafall  handlat in lite grejer till köket bla kaffebryggare,knivar,skärbräda osv. Blev även en sväng  till  Hööks för att inhandla lite grejer till hunden min också,  då dom hade 15 % rabatt på alla hundvaror. 
nu är det barab1 dag kvar sen så blir full fart för flytt. Ska försöka lägga upp lite bilder på måndag kväll hur de blivit och hur allt kommer se ut under veckan som kommer när all möblering är klar.  här får ni bild på det jag köpte på jula och en bild på Jessie.  Ha nu en mysig lördagskväll!

Likes

Comments

Nu är man tillbaka i blogglivet for real this time !

har ej vart inne och bloggat nå på riktigt länge, pga att jag känt att det bara har blivit inlägg om exakt samma sak och har ej kunna leverera så mycket.
Men under dom månaderna har mitt liv hunnit förändras mycket , vilket ni kommer märka på många sätt.
Bloggen kommer bli roligare attl läsa för dom som är intresserade av dom kategorierna jag har. Som tex makeup och definitivt mer hår relaterat eftersom jag jobbar som frisör. Kommer bli en del inlägg om inredning som ej vart med som kategori tidigare, men sätt in nu när jag förbereder inför att flytta hemifrån den 3/10 -2016 om ni vill ha tips och bilder.  Tänkte även lägga ut några inlägg om mig mer deep för att jag tror att det kan hjälpa andra som är/vart i den situationen inom alkoholiserade föräldrar. Eftersom jag själv bor i familjehem och har bott i ett i 13 år. 
Planerar att lägga upp 4-5 inlägg i veckan. 

Likes

Comments