På torsdag morgon åkte jag till stockholm med mina kollego för att gå på 2 Dagars Redken kurs. Som Hette Color Corecction jättekul. Kursen va från 10 - 17 båda dagarna och man har fått så mycket mer kunskap och nytt sätt att tänka på vissa grrejer och även svar.

På torsdag kväll gick vi på Hamburger börs på Danny Saucedo Show vilket var jätte mysigt oxh riktigt bra. Därför jag ej uppdaterat så mycket. Hppas ni hade det super trevligt som jag :D.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Måndags färgning vart från mörk till ljus. Började med en avfärgning i schamponeringeen. Sedan blåste vi på det och gjorde toning i botten samt några ljusa slingor. I shamponeringen hade jag sen silverschampot fanola för det behövdes ingen nyansering och det här blev resultatet. såklart klippt vi en bit också :D   


Likes

Comments

​hej äntligen är jag tillbaka efter en lång tid med en massa saker som hänt in between. Saker jag kommer ta upp som småningom. Hoppas ni vill fortsätta följa min resa. På en ny start. Just nu jobbar jag som frisör och saker har verkligen förändrats både bra och dåligt. Men här har jag slängt in lite bilder på npgra av mina jobb och ett citat som verkligen stämmer :* Att känna sig fin i håret kan göra så enormt mycket. Jag ska försöka upptadera er som läser min blogg minst 3 gr i veckan. Har ni nå frågor så är de bara att kommentera . Ha en trevlig kvälll kram>!

Likes

Comments

Skulle vara katten  i Alice i underlandet filmen men han inte göra munnen som den skulle vara så blev en blandning mellan den och en vanlig katt. Men kväll blev inte som tänkt men man hade kul så länge de vara och här är några bilder på jag , syrran och bästavän.  Bilderna är dock från Snapchat vissa av dom.

Likes

Comments

Tyvärr hade kunden min lite gröna pigment i håret pga hon har egen brunn,  vilket syns lite på det färdiga resultatet. Min kund fick fortsätta använda anti green schampo. Men dehär är de färdiga resultatet, lade en varmare botten och ljusare upp längderna mer. Lade sedan en nyansering för att få en finare och lite kallare ton.

Likes

Comments

Idag körde man benpass och lite rygg på gymmet, Började med 20 min på crosstraiern ,sedan blev det squats med vikt och några benböj med vikt. Fortsatte sedan med en annan benövningar , allihopa 15×3. Körde sedan lite rygg böj med maskin och rygglyft.
I slutet stretcha jag i 10 min det sved in The butt.  Några bilder på övningarna hittar ni under texten. Hade tyvärr ingen som kan ta kort på mig då jag tränade själv.

Nu är man hemma och har laddad upp med lunch som blev 2 ägg och 2 hård ackord med makrill. Snart blir det ut och gå med hunden min 👍💪😄  Have a good Day  everyone  💖

Likes

Comments

Gjorde frihandsblekning med 6% och lätt de sitta tills det va klart. Hade sedan en redken gloss toning för att få det till en kallare guldig/beige ton.  Blev även en klippning då jobbet var klart. Kunden blev supernöjd och jag blev nöjd och detta ovan är resultatet med en bild före och efter.
Ha en bra dag 😀

Likes

Comments