Skulle vara katten  i Alice i underlandet filmen men han inte göra munnen som den skulle vara så blev en blandning mellan den och en vanlig katt. Men kväll blev inte som tänkt men man hade kul så länge de vara och här är några bilder på jag , syrran och bästavän.  Bilderna är dock från Snapchat vissa av dom.

Likes

Comments

Tyvärr hade kunden min lite gröna pigment i håret pga hon har egen brunn,  vilket syns lite på det färdiga resultatet. Min kund fick fortsätta använda anti green schampo. Men dehär är de färdiga resultatet, lade en varmare botten och ljusare upp längderna mer. Lade sedan en nyansering för att få en finare och lite kallare ton.

Likes

Comments

Idag körde man benpass och lite rygg på gymmet, Började med 20 min på crosstraiern ,sedan blev det squats med vikt och några benböj med vikt. Fortsatte sedan med en annan benövningar , allihopa 15×3. Körde sedan lite rygg böj med maskin och rygglyft.
I slutet stretcha jag i 10 min det sved in The butt.  Några bilder på övningarna hittar ni under texten. Hade tyvärr ingen som kan ta kort på mig då jag tränade själv.

Nu är man hemma och har laddad upp med lunch som blev 2 ägg och 2 hård ackord med makrill. Snart blir det ut och gå med hunden min 👍💪😄  Have a good Day  everyone  💖

Likes

Comments

Gjorde frihandsblekning med 6% och lätt de sitta tills det va klart. Hade sedan en redken gloss toning för att få det till en kallare guldig/beige ton.  Blev även en klippning då jobbet var klart. Kunden blev supernöjd och jag blev nöjd och detta ovan är resultatet med en bild före och efter.
Ha en bra dag 😀

Likes

Comments

tja, idag har man äntligen börjat träna igen efter en paus då man haft väldigt mycket att göra innan flytten. Eftersom jag haft en paus så började jag med ett morgonpass  kondition/cardio. körde 40 min på crosstraiern och gjorde sedan lite magövningar. Blev ungefär1 h på gymmet, innan pausen klarade jag av över 1 h på crosstraiern om inte mer men målet är o komma upp till 1 h igen eventuellt redan imorgon 💪.  Sedan kilade jag hem och åt lunch vilket blev ceasarsallad men ett bröd till 👌. Efter lunchen gick man ut o gick i boulongen med hunden i cirka 35-40 minuter , var så mysigt och skönt. Nu blir det o ta de lugnt innan man ska laga middag. Ha en fortsatt trevlig dag mina  fina  💖

Likes

Comments

hej i helgen har jag ej bloggat nånting men hade en trevlig tjejkväll med bästavän, kollade skräckfilm som vanligt har man tyvärr sett för många så ingen är typ läskigt längre.  Man vet typ alltid vad som händer folket  säkert är alla skräckisfantasters problem , right ;)
Vi lagade tillsammans kycklingtacos och vad är en tjejkväll utan snacks och choklad.  På söndag om killen hit igen och vi var iväg en sväng till hans pappa och jag fick träffa hans farmor och farfar for The first time.
Sen åkte vi hem till mig och åt middag med mehtap samt kolla filmer och gick utan sväng till boulongen med Jessie.  Kom hem från jobbet vid 18 tiden och Nu sitter man i soffan med mehtap , har ansiktsmask och ska kolla en chickflick och ha de mysigt med tända ljus osv 👌👌 
Hoppas eran måndag har vart bra 👍

Likes

Comments