God dag alla! Idag börjar jag sent vilket gjorde att jag hade möjlighet att gå upp tidigt och ta blodprover för att kolla hur mina mediciner samarbetar med min kropp 😊 ska bli spännande och kolla hur jag kommer klara av att jobba ikväll 😂❤️
Igår så övningskörde jag gör andra gången med Jörgen bil och det gick bra bara att jag inte har något tålamod så efter 40- 50 min med övning ville jag åka på stora vägen😂😂
Jusde... tänkte att jag ska göra ett inlägg där man lär känna mig bättre 👌🏻
Hoppas att alla får en grym dag😘
Kram☀️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina. Jag kan bara skriva en liten stund för att jag ska åka till trafikskolan om ca 15 min.
Jag ska vara 2 dagar nu så jag ska där varje dag nu för att boka lektioner och idag ska jag köpa teoripaketet eller vad det nu heter. Ska använda deras datorer o plugga första gången tänkte jag .
Vädret i Göteborg är underbart faktiskt.
Dagarna går lite ihop när man inte jobbar så har inte så mycket och skriva 😂
Jusde ... har beställt en sådan där spinner som är hjärtformad ifrån hjärtebarnsfonen ❤️ så roligt att ha nått att göra när man bara ligger på stranden i Spanien och pengarna går till det jag brinnner för så det känns jättebra ❤️
Gör det du oxå ❤️ (kolla min fb)
Ha det bäst 😘

Likes

Comments

Hej! Väldigt sent inlägg men vill ändå berätta om denna dagen innan jag somnar. 😊 idag vaknade jah av att mamma och Jörgen (bonuspappa) satt i köket och pratade (köket är bara en vägg ifrån mitt rum). Klockan var då 8:30 kanske och jag kände mig så äcklig efter att jag hade jobbar igår kväll så jag valde att gå upp och duscha😍 så skönt. Jörgen åkte till jobbet och jag och mamma åt frukost i lugn och ro innan vi gjorde oss iordning för att ta en tur så att jag kunde övningsköra för första gången i mitt liv med Jörgen Volvo .

Denna bilden är tagen innan jag åkte . Självklart nervös men mest kul att åka med hanns snygga bil.

Vi övade i ungefär 40 min på att starta i backe, och krypkörde så jag fick känna skillnaden på gasen ifrån mammas lila. Efter 40 min åkte vi ut till stora vägen. När jag säger att det känndes som om jag svävade skojar jag inte . Den är så ny så det märks snabbt när man gasar men när man väll är uppe i hastigheten som gäller (100 km/Tim) känns det som 30 km/tim för att man sitter så sjukt skönt då.

Klar med det efter 1,5 timma kanske. Sedan hem, packa och byta till mammas lila clio för att åka upp till sommarstugan (Orust) där jag bara har fixat maten medans dom andra har jobbat . Konstig känsla idag men kändes dom om jag var en vanlig ballong och inte hade någon lyft i mig . Imon bli det att klippa gräset (om vädret tillåter )

Puss o kram

Likes

Comments

Hej alla fina😘 Nu sitter jag och äntligen är hemma efter dagens kvällspass och har precis ätit upp mina 2 äggmackor 😀
Idag he varit en mycket speciell dag för att jag har haft min första körlektion här nere i Gbg och det kändes sådär. Inte så rolig med en helt okänd bil men får kämpa för att jag Bill verkligen ha körkortet nån gång.

Nu är jag inne på vecka 4 på jobbet och nu börjar jag kunna mina grejer jag ska göra. Det känns så himla bra att kunna köra sitt och veta att jag kan det.
Ja då hade jag inte så mycket mer för idag
Ha det bäst !!
Puss o kram

Likes

Comments

Hej alla fina. Detta är alltså mitt första blogginlägg . Detta är alltså starten på någon som jag har velat göra i flera år nu. Detta är alltså en chans för mig att kunna dela med mig om mitt liv , mina funderingar och det ska bli så kul😊❤️ Hoppas att in är lika taggade som jag... för nu kör vi 🎉❤️

Puss o kram

Likes

Comments