Vecka 21 är här och sommaren har kommit till Skåne, inte konstigt när juni (redan!!!) knackar på dörren nästa vecka. Vart tog den här månaden vägen? Nytt jobb, ny lägenhet och alldeles för mycket för kropp och knopp att hantera på en och samma gång. Förra veckan var tung att ta sig igenom - kroppen fungerade inte och jag befann mig i en känslostorm av hopplöshet, besvikelse och förtvivlan. Men, nu är det måndag och en ny vecka, jag försöker ladda om.

Den här veckan är en kort arbetsvecka med endast tre arbetsdagar och därefter en långhelg. Idag och imorgon spenderar jag på kontoret och onsdagen spenderar jag på golfbanan men HIF-evenemang. En härlig vecka väntar och om vädret fortsätter att visa sig från sin bästa sida kommer nog mängder av timmar att spenderas utomhus. Veckan rundar vi av med middag hos mamma på morsdag.

Hoppas ni får en fin vecka.
Kärlek.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Veckans bästa: helgen, söndagkväll
Veckans sämsta: hela veckan har gått i ett tecken: kaos
Veckans överraskning: sommarvärmen
Veckans känsla: hopplöshet, likgiltighet.
Veckans tacksamhet: Philip och mamma
Veckans längtan: spanien - jag vill inget annat än att ligga vid poolen i Puerto Banus, nu.
Veckans köp: inte Magnum Duble Coconut iallfall


Likes

Comments


I söndags när vi var på Väla hittade vi den här stora tavlan (1200x800 mm) att färglägga inne på Iems. Tavlorna är gigantiska och det finns flera motiv att välja mellan. Jag och lillprinsen tyckte att den här med djur-tema var mest spännande. Varje kväll innan läggdags målar vi en liten stund på tavlan, det brukar bli vars ett eller två djur. När konstverket är färdig skall vi hänga upp den på hans nya rum när vi flyttat. Så rolig idé att själv skapa färgglada konstverk tillsammans att pryda väggarna med. Låt kreativiteten flöda!


Likes

Comments

Contains affiliate links


För ett par veckor sedan spenderade jag och lillsyrran en eftermiddag tillsammans med fika och shopping. Det är så mysigt att spendera tid med henne och jag hoppas att vi alltid kommer att ha en nära relation till varandra trots de 10 åren som skiljer oss åt. När hon skulle köpa jeans inne på Gina Tricot hittade vi dessa söta nyckelringar och köpte varsin, en svart och en ljusrosa.

Jag har alltid en stor väska så jag får plats med alla nödvändigheter och mediciner (och massor av annat "skit" som hamnar i väskan av någon anledning) och jag får alltid stå och leta i väskan efter nycklarna - men inte nu längre. Med den stora nyckelringen är det mycket lättare att hitta!
Fyndtips helt klart, 49 kronor!

Likes

Comments

Veckans bästa: vi skall flytta!!!
Veckans sämsta: den inre stress jag har haft svårt att hantera (note to self: mer yoga)
Veckans överraskning: att fredagen och resten av helgen bjöd på sommarvärme.
Veckans känsla: Stress i kombination av ett lugn - märkligt
Veckans tacksamhet: mina insikter och lärdomar
Veckans serie: Riverdale - har ni sett den?!?
Veckans köp: färg för att måla köksbordet, jag och sambon har slipat och grundmålat hela kvällen.
Veckans godaste: thaimaten efter påskrivet kontrakt smakade fantastiskt gott!


Likes

Comments

Två veckor tog det - från tanken att flytta till påskrivna papper - och vi är så glada. Vi skall i juli flytta tillbaka till Helsingborg, eller strax utanför där jag spenderat mestadels av min uppväxt. Det är en lugn by med 10 minuter in till city och jag är helt övertygad om att vi alla tre kommer att trivas.
Det bästa med flytten är närheten till familj, vänner, förskola och jobb i Helsingborg. Men också att vi flyttar från en stor tvåa till en liten trea. Lägenheten vi flyttar in i är nybyggd (2016), allt är vitt och har mycket ljusinsläpp till skillnad från nu när inte den ena väggen matchar den andra.
Nytt jobb och nytt boende fixat på tre veckor - skall man göra en nystart skall det vara rejält, inte sant?

Nu tar vi helg, hoppas solen skiner på er.
Kärlek!

Likes

Comments


Idag har jag fått mycket gjort och det känns så skönt. Jag har längtat efter en sådan där dag när jag har lite extra energi och orkar ta tag i saker. Förmiddagen har jag jobbat litegrann hemifrån och därefter lagt allt fokus på bloggen. Några tidsinställa inlägg är alltid skönt att ha och lite foton att använda vi behov.
Efter lunch körde jag in till Olympia och jobbade några timmar med helgens evenemang. Mitt första evenemang som jag är ansvarig för och arrangerar för Helsingborgs IF - det känns både pirrigt och nervöst. Det är två timmar i Stadsparken med aktiviteter som skall äga rum och bor ni i Helsingborgstrakten så kom gärna förbi. Vi, Helsingborgs IF, finns där med aktiviteter och tävlingar med det väntas också blir parkouruppvisning, musik och streetfood. Evenemanget äger rum mellan 12:00-14:00 i Stadsparken, Helsingborg.

Kärlek!


Likes

Comments

Jag hittade den här listan inne hos fina @moafidelie, kika gärna in hos henne.

Min senaste skärmdump på telefonen: första bilden här ovan, ett recept på kycklinggryta
Min senaste postade bild på Instagram: andra bilden här ovan, grötfrukost
Mitt senaste mottagna sms: "har slutat skolan nu, vill du hämta mig?" från lillasyster
Mitt senaste skickade sms: "kommer direkt" som svar till ovan
Mitt senaste skickade mejl: dokument med evenemangsplaner
Min senaste använda emoji: 💕

Min senaste anteckning i telefonen: en lista över dagens måsten
Min senaste lyssnade låt på Spotify: Despacito, favorit just nu.
Min senaste lyssnade podcast: Jag lyssnar bara på Hanna och Amandas "Fredagspodden"
Min senaste sedda film på bio: "Skönheten och odjuret" med lillsyrran - bättre än väntat faktiskt.
Min senaste tv-serieobsession: Riverdale och innan dess 13 reasons why (både finns på Netflix)
Mitt senaste klädinköp: Ett par blåa jeans och en stickad kofta
Mitt senaste fynd: när jag klickade hem I.d Bare Minerales-smink på Åhlens.se för halva
priset.

Likes

Comments

Jag har inte kunnat undgå de här söta små björnarna i mina sociala flöden och eftersom jag lider av svår näringsbrist och håret inte heller sett friskt ut på länge tänkte jag "varför inte prova" och klickade hem en burk för ca 1 månad sedan. Dessa godisliknande små björnar är så goda och att få i sig dem dagligen är inga problem.

De små björnarna innehåller bl.a. Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Vitamin B-12, Folsyra, Biotin, Jod och Zink - vilket alla är näringsämnen som bidrar till ett friskare hår. Jag har bara använt vitaminerna i en månad och har helt ärligt inte ännu märkt någon större skillnad men enligt rekommendationerna tar det 1-3 månader för att se resultat. Eftersom SugarBearHair är så goda och innehåller massor av vitaminer (och dessutom några av de jag har störst brist av) kommer jag att fortsätta mumsa på dem i två månader till och hoppas på resultat.

Burken kostar ca 350 kr, innehåller 60 kapslar och rekommendationen är att äta 1-2/dag.
Har ni testat vitaminerna? Vad tycker ni? Har ni märkt resultat?


Likes

Comments


Måndag och en ny vecka är här. Jag har startat dagen med havregrynsgröt och sitter nu och tittar genom mejlen, kalendern och favortbloggarna. Denna veckan kommer jag att jobba halvdagar i den mån jag orkar för att skapa och få ordning på ett evenemang vi skall delta i på Lördag mellan 12-14. Helsingborg Stad bjuder in till kick-off i stadsparken och där skall vi, Helsingborgs IF, naturligtvis vara med. Tävlingar, aktiviteter och autografer står på agendan och därefter match på Olympia här Helsingborgs IF tar emot Täby Frej 16:00 - en fullspäckad lördag med andra ord.
Utöver jobb skall jag försöka boka in en massagetid hos Maria (reiki-healing och massage) och ringa och boka tid för B12-spruta. Har vi riktgt tur så faller fler pusselbitar också på plats angående sommaren och en stor förändring.

Hoppas ni får en skön vecka och att solen skiner på er.

Likes

Comments