Header

Livsstil

Nu är jag tillbaka i lägenheten igen efter Linnéas och min urgoda frukost & en promenad på 6,4km i skogen. Vi gick förbi en djurkyrkogård, väldigt fridfullt och vackert. Linnéa visade mig en helt annan del av Mjölby, en som jag aldrig sett. En annorlunda promenad med en väldigt bra vän helt enkelt.
Efteråt låg vi & sola en stund, vilket väder det blev hörrni! Så himla skönt med lite värme och sol!

Nu ska jag sätta igång med maten, plocka lite i lägenheten och hoppa in i duschen innan Julia kommer! Ha en bra fortsatt dag så hörs vi här senare!

Likes

Comments

Citronyoghurt med granola och frusna hallon tillsammans med avokadomacka och ett glas vatten. Perfekt frukost med en perfekt vän!

Likes

Comments

Livsstil

Idag har jag varit en sväng i Linköping på förmiddagen och fixat mina fransar hos Lily Garden. Åkte direkt till min mamma efteråt och umgicks lite med familjen. Blev en ridtur i skogen med mamma och min lillasyster. Väldigt mysig och härlig ritt i solen!

Morgondagens planer är att städa lite i lägenheten och göra fint tills Julia kommer. Ut & gå min vanliga runda och låta kroppen jobba. Sedan väntar en kväll med massa roligheter!

Likes

Comments

Livsstil

Godkväll! Idag har jag umgåtts med min underbara vän Julia. Vi var en sväng nere på stan och gjorde några ärenden. Vi hann även med en photoshoot nere vid ett mysigt café, innan vi hämtade mat på Restaurang Mandarin och tog med oss hem till lägenheten.
Matkoman som utbröt efteråt var grov, vi låg däckade i sängen & skrattade & myste massor. Vi har planerat in en taco & vinkväll på fredag! Det ska bli så himla roligt! Jag har verkligen saknat våra galna kvällar som vi brukade ha!

Likes

Comments

Hästar, Livsstil

Nu har jag precis varit ute o släppt Mimms i mammahagen. Just nu går det två av våra dräktiga ston där och ett sto med föl. Som jag skrev i tidigare inlägg så var det tvillingchans på Mimms men idag konstaterade veterinären att det bara är ett foster! Så himla skönt! Hästar är ju inte gjorda för o ha tvillingar och det är inte ofta stoet o fölen klarar sig!
Men det kändes väldigt bra och nu är det bara hålla tummarna att allt går vägen och fölet föds friskt och att Mimms klarar av mammarollen!

Likes

Comments

Hästar, Livsstil

Idag är jag hos min mamma en sväng. Har myst massor med hästarna & hundarna. Det blev en avslappnade tur i skogen på Calle i sällskap med Christine och Myran. Så underbart med pigga o glada hästar som njuter av att motioneras i skogen.
Kliade lite extra på min gris i hagen också, Ohio. Hon lever livet nu tycker hon!
I eftermiddag ska vi åka med Mimms till veterinär Bitte och kolla upp hur hennes tvillingar mår i magen. Kan sluta båda bra och dåligt... återstår att se!

Likes

Comments

Livsstil

Hej! Idag har jag städat hela lägenheten, tvättat massor, slängt återvinning, handlat föda till hela veckan och även hunnit med en promenad på ca 8 km ihop med Linnea. Körde även mina dagliga övningarna för rumpa och mage efteråt. En väldigt bra måndag helt enkelt, ingen stress eller oro. Skönt!

Sitter just nu i soffan och har avnjutit kvällsmat. Stekt kyckling, broccoli blomkål och morotsblandning toppat med kikärtor och curry. Mycket gott!

Likes

Comments

Instagram@victoriamariaj