Header

Livsstil

Jobb, jobb och jobb är vad denna veckan kommer innehålla. Vi får se hur mycket jag orkar uppdatera här, om inte så hörs vi veckan efter det när jag tar mitt pick pack & drar mot varmare breddgrader! #nouwoutfit

Likes

Comments

Livsstil

Nu är jag tillbaka i lägenheten igen efter Linnéas och min urgoda frukost & en promenad på 6,4km i skogen. Vi gick förbi en djurkyrkogård, väldigt fridfullt och vackert. Linnéa visade mig en helt annan del av Mjölby, en som jag aldrig sett. En annorlunda promenad med en väldigt bra vän helt enkelt.
Efteråt låg vi & sola en stund, vilket väder det blev hörrni! Så himla skönt med lite värme och sol!

Nu ska jag sätta igång med maten, plocka lite i lägenheten och hoppa in i duschen innan Julia kommer! Ha en bra fortsatt dag så hörs vi här senare!

Likes

Comments

Citronyoghurt med granola och frusna hallon tillsammans med avokadomacka och ett glas vatten. Perfekt frukost med en perfekt vän!

Likes

Comments

Livsstil

Idag har jag varit en sväng i Linköping på förmiddagen och fixat mina fransar hos Lily Garden. Åkte direkt till min mamma efteråt och umgicks lite med familjen. Blev en ridtur i skogen med mamma och min lillasyster. Väldigt mysig och härlig ritt i solen!

Morgondagens planer är att städa lite i lägenheten och göra fint tills Julia kommer. Ut & gå min vanliga runda och låta kroppen jobba. Sedan väntar en kväll med massa roligheter!

Likes

Comments

Livsstil

Godkväll! Idag har jag umgåtts med min underbara vän Julia. Vi var en sväng nere på stan och gjorde några ärenden. Vi hann även med en photoshoot nere vid ett mysigt café, innan vi hämtade mat på Restaurang Mandarin och tog med oss hem till lägenheten.
Matkoman som utbröt efteråt var grov, vi låg däckade i sängen & skrattade & myste massor. Vi har planerat in en taco & vinkväll på fredag! Det ska bli så himla roligt! Jag har verkligen saknat våra galna kvällar som vi brukade ha!

Likes

Comments

Hästar, Livsstil

Nu har jag precis varit ute o släppt Mimms i mammahagen. Just nu går det två av våra dräktiga ston där och ett sto med föl. Som jag skrev i tidigare inlägg så var det tvillingchans på Mimms men idag konstaterade veterinären att det bara är ett foster! Så himla skönt! Hästar är ju inte gjorda för o ha tvillingar och det är inte ofta stoet o fölen klarar sig!
Men det kändes väldigt bra och nu är det bara hålla tummarna att allt går vägen och fölet föds friskt och att Mimms klarar av mammarollen!

Likes

Comments

Instagram@victoriamariaj