Hvordan har helgen deres vært? Jeg har kosa meg i den nydelige vårsolen denne helgen. Jeg og samboeren har begynt å kaste papp fra verandaen vår så vi endelig snart får tømt den, vi har tatt litt og litt hver dag nå og det ser allerede merkbart bedre ut. Jeg har vært på besøk hos bestemor og fått spylt bilen, og i dag har vi vært en tur hos svigers der vi fikk støvsugd og rengjort bilen merkbart innvendig. Jeg har kasta søppel og fått rydda ordentlig opp så nå er jeg 90% fornøyd med hvordan innsiden ser ut i bilen. Vi har også vært på et koselig hundetreff med Ace hvor han koste seg en time og var slått ut resten av kvelden <3.

Er så deilig at det endelig begynner å bli varmt ute ! Det har jeg savna. Nå håper jeg det bare blir bedre og bedre fremover!

Nå skal jeg snart ned å trene. Jeg har ikke trena siden fredag kveld og da klarte jeg å gjøre noe med høyere håndledd så det har værket litt de siste dagene men skal se hvordan trening går i kveld, gjør det vondt får jeg bare gi meg.
I morgen er det skole igjen, så da håper jeg formen er på topp så jeg får kommet meg tilbake på skolebenken 100% :D
NÅ ER DET JO SNART PÅSKEFERIE :). Men før påsken så er det noen prøver på skolen jeg må igjennom og en CT scanning.... jaja kommer vel igjennom det også. Håper alle har hatt en strålende helg med masse sol og kos.
Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

God morgen! Når dere leser det her så er det forsåvidt ikke morgen lenger for jeg skriver dette mens jeg er på skolen!
I dag er det noen få timer norsk på skolen før jeg skal hjem og ordne litt før Mai ( http://nouw.com/baremeg ) kommer for å hjelpe meg med å øve litt matte fordi jeg virkelig suger i det haha. Mamma kommer også innom senere i dag så det blir koselig.

I går var jeg og samboeren på passeringskurs med vår kjære "lille" hund. Han og samboeren min var kjempe flinke sammen og klarte seg veldig bra, så det blir spennende å se hvor bra jeg gjør det med Ace neste onsdag. Vi skal såklart øve litt hjemme hver dag som hjemmelekse så jeg håper det går bra likevel. Dette er Ace sitt første kurs og det er faktisk litt moro.Dette er vår "lille" bebi Ace på 1 år og 2 mnd. Han er blanding av rottweiler, labrador og litt schæfer. Verdens snilleste og godeste hund som jeg er utrolig takknemlig og glad for at vi fikk lov å adoptere. <3 Han kom til oss når han var 4 mnd.
Jeg skal vel også trene i dag, for denne uka har det blitt annenhver dag og det er helt okei.

Jeg håper dere også får en fin dag, og har en fin dag. Still gjerne spørsmål om dere lurer på noe.
Likes

Comments

Blogg, hmmm det hadde jeg vel igrunn egentlig gitt opp og glemt helt bort haha! Men så fant jeg denne bloggen igjen da, så da får jeg vel skrive ett innlegg. Mye har skjedd siden sist, Kjæresten har kjøpt seg egen leilighet så nå bor vi her da, og driver å former hjemmet som jeg helt klart kan si har blitt super koselig! Jeg går påbygg for å få studiekompetanse, og jeg har begynt med treningen min igjen. Jeg trener sammen med kjæresten min 6 dager i uken ( litt mindre om formen tilsier at jeg ikke orker).

Jeg driver med utredning innenfor helsen min, for jeg har vært syk siden i høst og legen finner ikke ut hva det er så jeg er spent på å endelig kanskje snart vite hva som foregår. Super takknemlig for den legen jeg har i det minste for hu står virkelig på! :). Jeg har også bestemt meg for å begynne med et nytt prosjekt men det vil jeg ikke si så mye om enda.

Har dere spørsmål så spør gjerne.


Likes

Comments

Det er lenge siden jeg har blogga her, egentlig blogga i det hele tatt og det har skjedd masse nytt. Grunnen til at jeg følte trangen til å blogge idag er pga det som skjedde i Orlando i går . Jeg blir redd for hvordan verden utvikler seg, hvem retning ting går . Jeg er ikke homofil selv , men jeg ser absolutt ingen feil ved det. Det er helt utrolig at i 2016 er samfunnet fortsatt full av hat og benektelse . Kjærligheten er størst av alt, og å elske er en menneskerett uavhengig hvordan kjønn du er eller legning du har ! Alle er vi like , for å elske er akkurat det samme hos alle! Jeg håper ikke dere gir opp kjærligheten , vær stolt av den du er! Det er en hel verden som står sammen nå, som tar vare på hverandre og elsker hverandre, sammen er vi sterke ! Sammen skal vi fjerne terror og erstatte det med kjærlighet . I Choose love !! ❤️

Likes

Comments

Hei dere! Sorry for null blogging på en stund! Det har vært mye jobbing og skjedd masse!
Neste uke skal jeg til Amsterdam og uka etter der skal jeg til London !! Kjæresten og jeg har også fått oss leilighet som vi skal flytte inn i om en mnd ca. Nå blir det MYE jobbing med å få ferdig bil lappen min :) jeg lover å prøve og blogge mer framover , og om turene jeg skal på om dere vil det.

Sorry igjen, jeg kommer sterkere tilbake!;)

Likes

Comments

Hei alle sammen! Sorry for at det ikke kommer innlegg hver dag. Har jobba den uka her så har lagt meg til å sove etter å ha dusja og spist så da har det ikke blitt noe men jeg har tenkt på dere! Håper dere liker det dere leser , gjerne kommenter om det er ting dere ønsker jeg skal blogge om eller om dere lurer på noe :).

Har en jobb dag igjen før helg, det skal bli så deilig! Da skal jeg til kjæresten igjen så det blir kos :). Kjøpte meg nettop litt sminke fra makeup mekka også , det er allerede sent så gleder meg til å få det, kjøpte også 3 plagg på salg igår . Det er fint med litt nytt i garderoben sin. Skrik ut om dere vil se plaggene eller vil ha meninga mi om sminka jeg har bestilt . Ha en super helg alle sammen og kos dere max!! :) så blogges vi nok igjen til helga, da har jeg tid til å sette meg ned ordentlig med litt spennende greier fra dagene mine haha :) takk for at dere leser!! Vi blogges.

Likes

Comments

Hei alle sammen og velkommen inn i et nytt år ! Skulle blogga litt tidligere men har vært hos kjæresten så det ble ikke prioritert. Håper alle hadde en super nyttårsaften, det hadde jeg ! Vi hadde kalkunmiddag og besteforeldra pluss ene onkelen til kjæresten kom på besøk. Koste oss masse rundt bordet og etter middagen. Skjøt opp fyrverkeriet mitt og det var skikkelig fint ! Var så mye fine raketter å se på også rundt om kring. Første nyttårsdag gikk jeg og kjæresten ut på en liten date på Egon. Det var kjempe koselig og supert med litt kvalitetstid. Jeg klarte selvfølgelig å miste maiskolbe med et ordentlig dunk på gulvet i resturanten så alle titta på meg haha! super flaut....
Vi kosa oss med god mat og god drikke før vi dro hjem.

Helga har egentlig alt i alt vært super koselig, og jeg er veldig heldig som får ha den gode forloveden min i livet mitt.
Jeg begynte også å redigere usa filmene mine i helga, så neste helg skal det nok være ferdig. Skal også lage en video med alle bildene mine som jeg lova dere, den er nok ferdig før helga for tror jeg skal sette i gang med den nå hvis datan min lar meg holde på med det :) Datan min er litt teit...

Har et lite bilde dryss til dere også, fra helga mi !
Håper dere får en fin uke, så blogges vi snart!.

Likes

Comments

Hei hei ! I dag er det nest siste dagen av året , klarer nesten ikke tro det! Tiden har gått så fort , bare flydd forbi.
Alltid rart å gå inn i nye år, jeg kommer til å være den personen som skriver 2015 og ende opp med å klusse over 5 tallet og skrive 6 haha! Gleder meg til nyttårsaften, det er noe spesielt med den dagen. Man går hele dagen og venter , ordner seg og kanskje får man besøk, også spiser man middag og teller ned til man kan gå ut å se alle de fine fyrverkeriene på himmelen og høre brak fra alle kanter, forsøke å få med seg alt som er på himmelen og kose seg med folk man er glad i.

Husker som liten så la vi oss alltid her hjemme så tiden ville gå fortere til klokka var 00,00, jeg og søskna mine.
I morgen er også en ganske spesiell dag siden foreldra mine har Sølvbryllup. De har vært gift i hele 25 år i morgen. Gratulerer med dagen deres <3

Jeg skal til typen i morgen som i fjor og feire med han og svigers, det gleder jeg meg til :).
Så blir å stå opp og ordne sminke her hjemme før jeg drar og så ordner jeg meg hos kjæresten sammen med han på resta.
Har også kjøpt litt fyrverkeri jeg gleder meg til å se åssen er!
Skal ta masse bilder og oppdatere dere i det nye året. Ha en fin nyttårsaften så sees vi i 2016 :D

Takk for at dere leser bloggen min, det setter jeg veldig pris på!

Likes

Comments

Hei tenkte å skrive litt om hvordan året mitt har vært ! Året har vært en Berg og dalbane med følelser og hendelser .
Januar husker jeg ikke stort av men februar hadde jeg og kjæresten 1 års jubileum OG han fridde til meg på valentinsdagen. Hele året har gått med på å vente på usa turen som jeg var på i sommer. Vi ( mamma, pappa og søskene mine og jeg ) dro på route 66 tur på 3 uker. Tidenes drømmeferie.

Men dessverre varte ikke lykken og gleden så lenge for 2 dager etter jeg kom hjem døde bestefar , og derfra gikk igrunn året rett i dass. Selvfølgelig det har vært fine opplevelser og minner innimellom alt dette her men de siste månedene har vært annerledes . Så kom desember , måneden hvor alt skal være supert og det skal være kos med familie og baking osv. Da forsvant kanina mi og litt etter forsvant også ene katten som har bodd hos oss de siste 4 mnd. Julaften var veldig fin men også veldig rar. Istede for at bestefar satt med oss snakket vi heller om hva han ville sagt hvis han var der og hva han pleide å gjøre. Det er rart med den første julen uten en du alltid har hatt der .. Nå står nyttår for døren og jeg håper ting bare blir bedre herfra og inn i 2016. Jeg vet ikke hva som venter meg men jeg starter hvertfall året med 2 års jubileum og 1 års jubileum ( forlova) med kjæresten og så skal jeg til London med mamma, bestemor , onkel , kusina mi og lillesøster ( alt dette er i februar ). Selvom året har vært både godt og vondt har jeg nok vokst mye på det. Dette er året jeg bestemte meg for å trene og endre matvaner, jeg klarte å gå ned 16 kg og er snart i mål med målet mitt og har en ny fin livsstil som jeg er utrolig stolt av. Jeg liker å tro at jeg også med tiden vil håndtere at bestefar er borte bedre og bedre, jeg vil alltid være glad i han og savne han men jeg er utrolig glad for at jeg fikk ha en så fin , snill og god bestefar! Håper året deres har vært fint og at det nye vil bli enda bedre ! Kos dere masse på nyttårsaften enten dere skal være med venner eller familie :)

Likes

Comments

Hei alle sammen!

tenkte jeg skulle ha et lite throwback til i sommer , fra ferien min! Hadde tenkt å ha dette på den andre bloggen men har aldri kommet så langt så derfor tar jeg det her! Håper dere liker bildene mine. Har ikke fått laget en youtube video med de men det burde jeg jo kanskje gjøre istede for å legge alle under hverandre her siden det er ganske mange bilder ! Tar noen her nå også fikser jeg en youtube video med resta til senere ;).


Likes

Comments

Nye innlegg