Siden i går kveld har det lavet ned med store hvite kjerringer, altså det har snødd. Det har snødd konstant gjennom hele natten og i hele dag, og jeg som var fast bestemt på å ta noen bilder UTE idag. Jeg lar da ikke litt snø stoppe meg, men jeg angret fort når jeg kom ut i den iskalde snøen, brrr! Selvportretter er noe jeg ikke er så veldig flink på ettersom at jeg ikke har "fjernkontroll" til kamera slik at jeg får trykket på selvutløser langt unna, så som regel blir dem veldig ufokusert og og rare. Men i dag så følte jeg at jeg fikk det til, hvert fall sånn nogen lunde ok. Jeg orket ikke å stå ute i snøen i lengden, så måtte løpe inn og ut for å se på bildene, haha! Jeg har et Nikon D3100, er det noen av dere der ute som har det samme kameraet og som bruker fjernkontroll? Hvor har dere i såfall kjøpt den, jeg trenger sårt litt tips.

Ellers i dag, så har det ikke skjedd så altfor mye. Jeg går egentlig bare rundt hjemme og steller litt her og der. Jobben har foreløpig ikke ringt, så det blir spennende å se om de ringer i morgen. Eller om jeg må vente til neste uke før jeg får min første arbeidsdag. Jeg er skikkelig spent på hva min nye hverdag vil bringe og om jeg kommer til å lykkes så klart.
Så resten av kvelden går nok bare til å slappe av, jeg ryddet ut av gjesterommet tidligere idag også ettersom at et vennepar av oss skulle låne sengen som stod der inne. Da måtte jeg rydde vei for at jeg skulle få ut den sengen(det sier litt om hvor rotete det var der inne). Fikk den ut til slutt og fikk ryddet opp ordentlig der inne slik at det går an å gå der inne, og ikke minst slik at man faktisk kan se gulvet. Planene resten av dagen da blir nok bare å levere den sengen til det venneparet før samboeren og jeg skal spise middag senere i kveld.

Hva har du gjort i dag?
Hva jobber du med?

Likes

Comments

Hva skal man si nå? Vel, jeg er overraskende nok tilbake....igjen! Men denne gangen på en helt ny plattform. Tidligere har jeg blogget gjennom blogg.no, men denne gangen tenkte jeg å prøv meg her. Tidligere så har jeg blogget lenge på noen blogger, mens på andre har jeg slettet de etter noen uker pga manglende motivasjon eller mobbing etc. Men nå så vil jeg forsøke så godt jeg kan å ikke la meg påvirke av hva andre sier eller mener om at jeg blogger, og heller fokusere på det jeg vil.

Siden sist jeg blogget så har det faktisk skjedd en god del ting. Jeg har blant annet flyttet fra der jeg bodde før, altså Rakkestad. Jeg har blitt samboer med verdens herligste gutt, og vi bor nå i Aurskog-Høland kommune. Og ettersom at jeg har flyttet, måtte jeg jo også si opp min gamle jobb fordi jeg ikke hadde førerkort for å komme meg herfra og ned dit på jobb. Men jeg har jo klart å få meg ny jobb igjen, og det er som ringevikar i barnehage. Nå har jeg fokusert på dere som kjenner meg, eller dere som har lest mine tidigere blogger men for dere som ikke kjenner meg, kan jeg godt fortelle litt om meg selv!

Jeg er en jente på snart 21 år, som bor i Aurskog-Høland. Jeg har bursdag 28. Januar, så det er ikke så veldig lenge til det heller faktisk. På fritiden fokuserer jeg veldig mye på fotografering, å være med samboeren og ikke minst så bruker jeg mye tid på vår felles interesse nemlig bilcross. Jeg er ikke en typisk "jente-jente", altså jeg sminker meg og kler meg pent osv, men jeg er også i verkstedet usminket med hodet ned i motoren på en bil. Bortsett fra foto og bilcross, så er jeg også hockeysupporter. Men ettersom at jeg har flyttet, så får jeg ikke dratt så ofte på kamper lenger som jeg pleide før. Men da ser jeg kampen på tv, så jeg får det med meg uansett.


Dette var da litt om meg, håper dere vil følge meg videre!

- Victoria


Likes

Comments