Så skönt att ha tagit sig igenom denna veckan! Efter två grupparbeten, en redovisning, en intervju och mycket jobb kan jag äntligen andas ut. Dagen ska spenderas hemma med Alfons och lite mer plugg. Ikväll blir det mys med Ida, vi ska laga någon vegansk maträtt tänkte vi!

Just nu dricker jag te och Alfons ligger och sover bredvid.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen har bestått av lite jobb, plugg och promenad med Alfons. Har fått halsont igen så just nu myser vi med te framför en film innan vi ska åka hem till mamma och pappa. Dagens impulsköp fick bli en body cream från Rituals som jag köpte på vägen hem. Tyckte jag var värd det efter en ganska tuff start på veckan! Ikväll ska jag bara mysa hemma med familjen och eventuellt ha lite spa med fotbad och hårinpackning! 

Likes

Comments

Just nu håller en bänk till hallen på att byggas ihop! Har inte haft någon inredning alls knappt där men nu är det dags. Allt i lägenheten känns färdigt förutom just hallen så ska bli kul att fixa lite med den.

Likes

Comments

Köpte Rituals julkaldender när vi var i Göteborg under helgen och är så nöjd! Jättebra produkter i, vissa är full size och hittills har inget varit en besvikelse. Vill slita upp hela kalendern på en gång men ska försöka hålla mig! Älskar produkterna och dofterna från Rituals, känns lyxiga och härliga till ett överkomligt pris!

Likes

Comments

Några favoriter från Yankee Candle. Älskar deras doftljus, har alltid flera stycken i lägenheten! Tycker att de håller länge och ger ifrån sig mycket doft, verkligen bra kvalitet! Ska nog passa på att önska mig ett nytt i julklapp!


Likes

Comments

Efter att ha bitit sönder paketen och vandaliserat julgranen är Nils-Klaes nöjd och glad.

Likes

Comments

Här kommer bilder från mitt färdiga vardagsrum! Känns mycket ljusare efter att det nya golvet kom på plats och den grågröna väggen gör att det känns lite mysigare. Svårt att ta några fina bilder då det blir mörkt innan dagen ens har börjat!

Likes

Comments

​​​​​​I veckan har jag börjat julpynta lite smått! Har svårt att hålla mig ifrån att sätta upp julgranen även om det är lite för tidigt. Några tomtar har också fått komma fram men i övrigt väntar jag med att sätta upp mer. Granen är min favorit bland julpynt och juldekorationer så den blev först upp! ​

Likes

Comments

Såg tidigare i veckan på en annan blogg att man kan göra sin egen spegelkub. Den är gjord av samma speglar som jag använde till min spegelvägg. Till det behöver man även vinkeljärn, maskeringstejp och lim. Är så nöjd med resultatet och tycker att den passar perfekt i vardagsrummet!

Likes

Comments

​I samband med att vi gjorde om i vardagsrummet fick jag en idé om att ha en spegelvägg över skänken. Har känt länge att det fattas något där men så kom jag på att man kan pussla ihop sin egen spegelvägg med dom mått som passar just där. Vågade efter en stunds övervägande sätta upp speglarna själv, vilket gick förvånansvärt bra! Är supernöjd med resultatet och rummet känns mycket större!

Likes

Comments