Jag har inte varit aktiv på sistone förutom med SSOs julkalender. Det är bara så att det inte fanns så mycket att skriva om. Men nu är jag back on track igen!

Klubbledare!

För några dagar sen blev jag klubbledare i klubben Wild Scorpions! Jag sköter även om deras Instagram konto: @wild.scorpions.sso. Det verkligen en klubb där jag passar in och mår bra! Jag rekommenderar verkligen denna klubb! Gå in på vårat IG konto @wild.scorpions.sso!

Ny häst!

Nu har jag äntligen sparat ihop starcoins så jag kunde köpa stallhjälp, snygga kläder och en ny häst! Denna gång blev det en brunvit Jorvikisk Ponny!

Det var allt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Först och främst: Förlåt att jag varit så oaktiv ett tag. Dels för att jag har firat jul, och dels för att jag har varit hos mormor och hon har inget wifi. Men här kommer lucka 26 till lucka 29 i Star Stable högtidskalender!

Lucka 26: vinternattsstövlar: MWBBHY8QW
Lucka 27: vinternattsbenlindor: BES3KC5GX
Lucka 28: vinternattsmanrosett: VED5K74M7
Lucka 29: vinternattsvantar: RGF4ETC69

Det var allt!/Victoria

Likes

Comments

Igår hann jag inte skriva ett inlägg, så här kommer lucka 24 & 25!


I lucka 24 var det en god jul hälsning från Ylva och Mattilda! I 25 var det... 300 SC! Dem får du om du löser in koden:3EMN6Q6FA


God Jul!

Likes

Comments

​Det har inte hänt så mycket på sistone, förutom att jag har gått med i en ny klubb, nämligen Wild Scorpions! Det är verkligen en stor, härlig, aktiv, flummig och mysig klubb! Dem har roliga event osv, men dem är även allvarliga när det gäller vissa saker! Om det här verkar som rätt klubb för dig, gå in och ansök på https://wildscorpionssso.wixsite.com/wildscorpions​ , och följ dem på Instagram: wild.sccorpions.sso


Annars så är det väl inget annat... Jusste ja! Höll på att glömma bort att säga att det är julafton imorgon! Är typ jätte excited!

Såklart kan ni i SSO fortsätta besöka tomtens by fram till första Januari 2018 :D


Men nu ska ni inte slösa mer tid på min blogg! Tack och hej!

Likes

Comments

Bakom den 23 luckan gömde det sig ännu en ny värdekod där man får en vinternatts monokell (se bilden nedan)

KOD: Q9CAVU8KG

Likes

Comments

Bakom den 21 luckan gämmer sig en värdekod som ger 30% rabatt på allt i SSO shoppen!

KOD: WINTER2017

Likes

Comments