View tracker

Kom nyss hem från ett väldigt svettigt pass på gymmet med mamma. Kände redan imorse då jag vaknade att idag vill jag springa, bara springa o springa. Så 48 min på löpbandet blev det + 10min magmuskler.


Sitter nu hemma, löligt nöjd över vad jag åstadkommit idag och äter mitt kvällsmål. Och då slog tanken mig, att kvällsmål efter ett svettigt pass är fan det godaste som finns. Ett rågbröd med paprika och en banan-hallon smoothie! Dessutom fick jag smoothien sådär extra fluffig och god.

​Det har faktist börjat komma flere kvällar nu då jag stigit över 100% i rutan, och det känns också väldigt skönt!

Tänkte nu då jag började träna, att ​jag kommer träna precis det jag vill träna den dagen. Och just nu är jag inne i en period då jag kör mycket cardio, för jag känner att jag bara vill springa och studsa omkring. Men ibland har jag också perioder då jag bara vill träna styrka . Försökte slänga in lite ben och rumpa idag också, efter allt springas, så att den inte helt dör bort.. :D

OCH jag kommer också få äta precis vad jag vill. Vill jag ha godis en dag, så äter jag godis. Vill jag bara ha sallad en dag, så äter jag det. Och måste säga, att det funkar verkligen bäst för mig! Dock så är ju inte det jag äter nu onyttigt heller, men jag känner mig själv så väl att om jag nu bara är inne i det att jag äter vissa saker o lämnar bort andra saker, så jag vet att jag kommer sluta efter en vecka o käka chips o shit varje dag och inte träna alls. Såå detta känns bra tycker jag. :)

Likes

Comments

•Till frukost åt jag dethär + en C-vitamin beustablett i vatten (blåbärssmak)
• mellanmål blev en appelsin

• Till lunch blev det maletkött med grönsaker och tomater.
• Mellanmål blev en morot och banan

• Och till kvällsmål detta.

Känner att jag borde ätit ett mål till på dagen, men eftersom jag har så fullt så blev det "bara" tre mål på jobbet..:)

Likes

Comments

Och så har en bra dag surrat förbi igen.
Hann med både spinning och cxworx idag efter jobbet, och mamma var också med så roligt hade vi. Glömde dock pulsbandet hemma så fick ej någon puls till klockan. Men huvudsaken är att jag rört på mig. :)

Kom hem och mumsade i mig kvällsmål.
Kvarg med kiwi och hallon, ABCDE brustablett i vatten + Reissumies med paprika på. 😍

Ni vet dendär känslan så man varit igång hela dagen, och efter kvällsduschen då du ligger i sängen och känner hur hela kroppen är varm och "slö", I Love It !♥️

Likes

Comments

Vet inte riktigt var jag skall börja,men det har varit helg. Den va super! På fredagen käkade vi plättar och kollade fångarna på forte, lördagen jobb och på kvällen hade vi frissornas julfest. Sjukt roligt!
Söndagen gick som alla andra, slappa, ut med hundarna och på kvällen innebandy. Så en jäkla bra helg är det bakom mig.

Igår var det måndag. Känner mig inte helt frisk, men inte helt sjuk heller. Så jag var hela förmiddagen ut och gå, först med mammas ena hund och sen med mina egna och ronja. Hade ingen tracker på, men stegmässigt så blev dey kring 7km. Slutade kvällen med Ronja och sh'bam.

Likes

Comments

Dessa kom på posten igår! + en lång vit polo tröjja. Ballerinorna hittade jag nere i Wild Shoe. Är verkligen supernöjd med sakerna! Är jätte längesedan jag varit såhär nöjd med beställda saker. :)

Främst inhandlade kag dessa för väran resa om 2 veckor, har ännu ett paket påkommande med mera lätta sommarkläder, så hoppad de kommer fram i tid. Lite nya klackar är ju heller aldrig fel 😇

Likes

Comments

Har känt dom senaste 2 dagarna att snuvan varit påväg. Även fast jag ätit alla vitaminer och mineraler, samt ätiti en mångsidig kost. Men den hade nu bara bestämt sig att komma endå. Är väl lite tröttare en sning då näsan ör täppt, så har tagit det väldigt lugnt idag. Gick bara på en 3,5km promenix med hundarna och gjorde hemmaövningar för benen, som tog 15min. Så de fick vara så me det.
Imorgon kallar jobbet igen, skönt att komms tillbaka till vardagen igen. :) och sen är det bara 2veckor och 1dag kvar till vår resa!!! Längtar😍

Likes

Comments

Detta är dagens resultat!
Började morgonen med en solig promenad långs gamlastan och slutade med innebandy 1 och en halv timme. :) däremellan har vi kalasat och öri kakor och kex i mängder, så detta känns skönt!
Nicke åkte iväg på jobb så jag och hundarna myser i soffan, med appelsin-hallon smoothie, mörk äggsmörgås och citronvatten. Mums!

Likes

Comments

Körde cardio idag med mamma på gymmet. Mycket springas o lite pw. Slutresultatet slog 118% i klockan och ca.510 kalorier förbrukade. Nöjd med resultatet, nu hem o njuta av tacopaaj😍

Likes

Comments

Vaknade 05.30 då älskling kom och gav hejdå-puss. Kort efter att han gick så kom Daisy och tvättade mig i ansiktet och ville ut, och eftersom jag redan då hade vaknat till så tänkte jag, why not? Så jag steg upp och gick ut på en kort kort morgonpromenad med hundarna! Ute är det nu mera bara -4grader men en så jäkla snöyra!

Och eftersom jag vaknade till så pass bra ute så tänker jag inte gå tillbaka till sängen! Så jag har myst ner mig i soffan med morgonmål och tända ljus :)

Nu skall jag lyssna på musik, spela sims och njuta av mitt te. :)

​Hoppas alla får en lika fin lördag som jag!

Likes

Comments

Efter en superbra kväll med en heeldel skratt så sitter vi nu hemma, nermysta i soffan. Nicke kollar TopGear och jag spelar sims. Snacka om en perfekt dag enligt mig!

Brevid oss här i soffan lyser min candelier, hur snygg är inte den?!

Var också in i Wild Shoe igår efter en ny reseväska. Hade planer på att köpa nya vinterskor åt mig, egyersom jag int har några... men detta kom med hem istället😂 vadå längtar till södern🙄

Likes

Comments