I onsdag åkte jag till Sarah i Kungshamn, stannade där tills på lördagen då jag sedan drog vidare till Billdal för att träffa Alice. I Kungshamn/smögen fick vi några fantastiska dagar med sol, bad och fina solnergångar från båten. Så svårt att hinna träffa vänner på sommaren och matcha in med olika jobbtider och utomlands resor, men denna senaste veckan har jag fått till små träffar med olika vänner för att umgås och prata ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I onsdags drog jag till Göteborg och fikade med några vänner, sen blev det en mysig kväll i Billdal med god mat och snack. På Torsdagen åkte jag och Alice in till stan och tog en fika med Gilda, fick gå lite tidigare för jag skulle möta upp en killkompis i Alingsås, vi satte oss på ett café och pratade i timmar. Kvällen spenderade jag med mitt gamla tjejgäng. Så skönt att ha lov men tiden har gått galet fort och snart är det tyvärr över.. 

Likes

Comments

Jag fick ett sådant sug att bara gå ut och fota lite. Dunder förkyld som jag är, vandrade vi bara några meter från huset för att ta lite bilder. Det finns en historia bakom handväskan. Då min farmor gick bort för cirka 10 år sedan så fick jag denna väskan och som liten visste jag inte alls hur användbar den skulle vara i framtiden. Den är väldigt gammal och sliten men tycker ändå det har en charm i sig och att den tillhörde min idol som liten gör den ännu mer speciell. 

Likes

Comments

Plugg finns det alltid, men det är så svårt att hitta motivation till det när man är trött och sjuk.. Så skönt att man får helg idag och kan åka hem till familjen, ett fyllt kylskåp och någon som kan pyssla om mig. Jag blir så tacksam för så små saker nu när jag själv flyttat hemifrån och sedan kommer hem ibland.

Likes

Comments

Igår fyllde skolans yngsta person år och festens tema blev då "barnkalas". Fotade inte så mycket, så här kommer bara lite Snapchat bilder från kvällen. Såhär dagen efter så finns inte rösten kvar alls, vilket beror på att jag fortfarande är sjuk men ville ändå åka dit för att säga grattis och hälsa på alla.

Likes

Comments

När jag inser att mitt kylskåp är tomt och det inte finns någon snäll familjemedlem som kan handla åt en för att man bor själv, då får man göra det på egen hand. Jag har hela dagen legat på soffan, pluggat, kollar film och sovit. Jag behövde verkligen handla så jag tog en promenad till närmaste Ica och fick även med mig kameran, passade på att ta en extra tur ner till hamnen som ligger precis där jag bor. Idag fick jag känslan om att våren snart är här, det får man hoppas i alla fall. 

Likes

Comments

En så galet fin himmel som speglade sig i sjön utanför mitt hus igår kväll. Jag drog även ut till Öckerö och spenderade kvällen med några goa vänner. Jag insåg att jag gjorde ett dåligt val att tro att jag va frisk, för nu sitter jag korkat nog i min lilla stuga och är för sjuk för att gå till skolan. Får spendera dagen hemma och försöka plugga lite. 

Likes

Comments