I onsdag åkte jag till Sarah i Kungshamn, stannade där tills på lördagen då jag sedan drog vidare till Billdal för att träffa Alice. I Kungshamn/smögen fick vi några fantastiska dagar med sol, bad och fina solnergångar från båten. Så svårt att hinna träffa vänner på sommaren och matcha in med olika jobbtider och utomlands resor, men denna senaste veckan har jag fått till små träffar med olika vänner för att umgås och prata ut.

Likes

Comments

I onsdags drog jag till Göteborg och fikade med några vänner, sen blev det en mysig kväll i Billdal med god mat och snack. På Torsdagen åkte jag och Alice in till stan och tog en fika med Gilda, fick gå lite tidigare för jag skulle möta upp en killkompis i Alingsås, vi satte oss på ett café och pratade i timmar. Kvällen spenderade jag med mitt gamla tjejgäng. Så skönt att ha lov men tiden har gått galet fort och snart är det tyvärr över.. 

Likes

Comments

Jag fick ett sådant sug att bara gå ut och fota lite. Dunder förkyld som jag är, vandrade vi bara några meter från huset för att ta lite bilder. Det finns en historia bakom handväskan. Då min farmor gick bort för cirka 10 år sedan så fick jag denna väskan och som liten visste jag inte alls hur användbar den skulle vara i framtiden. Den är väldigt gammal och sliten men tycker ändå det har en charm i sig och att den tillhörde min idol som liten gör den ännu mer speciell. 

Likes

Comments