View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Compact Powder (LATTE) - Make Up Store

Första gången jag någonsin köper en produkt från makeupstore. I överlag så är det ett fint puder som fixerar sminket och ger en jämn finish utan att det blir kakigt eller lägger sig i linjer. Den mattar verkligen ner ansiktet, vilket är något jag verkligen uppskattar! Den är ju definitivt inte lika täckande som MAC's egna puder så jag använder endast detta över MAC's puder för att matcha bättre min hudton när jag använder brun utan sol.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon fina ni!

Igår var jag ledig, vilket var mycket uppskattat! Om jag ska vara ärlig så hittade jag inte på så värst mycket.. Men sådana dagar behöver man också! Jag hämtade ut ett par paket från nelly.com osv som jag klickat hem. Ett par skor som jag kommer visa upp på bloggen inom kort. De andra skor som jag klickade hem måste jag tyvärr skicka tillbaka även om de var ursnygga och satt perfekt runt foten. De var dock på för tok på stora runt vaden, vilket inte fungerar på ett par thigh high boots. Igår passade jag på även att boka tid hos frisören.. Behöver klippa håret pronto!!

Idag under min andra lediga dag ska jag försöka hinna med två träningspass och en hel del sysslor.

Hoppas att ni har en bra fredag!

Likes

Comments

Can we just take a moment och kolla på dessa bilder på min katt... Asså my baby. Han ligger alltid och sussar i de konstigaste ställningarna, haha!

Likes

Comments

God kväll!

Idag jobbar jag as usual fram till stängning. Innan jobbet idag så tog jag mig en lång sovmorgon, åt frukost i lugn å ro och sist men inte minst klickade hem lite lip creams från Nyx. Jag kände att det var dags för en påfyllning! Jag brukar få väldigt mycket frågor från kunder i butiken om vad jag har på läpparna.. Vilket är väldigt kul för jag använder ju inget exklusivt direkt, haha. Bara några simpla liquid lip creams från Nyx som går att köpa på H&M, haha.

Väl hemma så står "Hollywoodfruar" och förhoppnigsvis (om jag inte är för lat) ett träningspass på schemat.

Hoppas att ni har en fortsatt bra tisdag!

Likes

Comments

Ännu en choker till min kollektion. Jag är väldigt förtjust i sparkly chokers så denna var bara tvungen att hänga med hem. Bilden ger tyvärr ingen rättvisa, då den är mycket mer sparkly i verkligheten, hihi.

Likes

Comments

En gullig jobb-outfit som matchade snapchats emoji.

Hej på er!

Idag har jag tagit mig en lång sovmorgon fram till 11, legat i sängen fram till 12, sedan ätit frukost, tränat och duschat. Nu ska jag alldeles strax börja sminka mig, då jag senare ska jobba ett par timmar fram till stängning. Tur att jag börjar jobba så sent idag.. För jag behövde verkligen denna sovmorgonen.

Efter jobbet ikväll så är tanken att hinna med ännu ett (kortare) träningspass. Jag behöver verkligen komma igång med träningen igen. Jag var on fire förra året under denna perioden när det kommer till träning och hälsosam livstil.. Sedan blev jag rejält sjuk i en månad och tappade allt. Motivationen. Muskler. Allt. Sedan har jag inte riktigt fått tillbaka någon motivation till att träna sedan dess. Men nu så!

Hoppas att ni har en fortsatt bra måndag!


Likes

Comments

Efter 10 jobbdagar på raken så är jag äntligen ledig!... I en dag.. Ikväll ska jag ut och imorgon så är jag back on track. Igårkväll var jag hemma och spela tv-spel med storebror och sen så blev det en bilrunda med Moa och Hanna. Det behövdes! På tiden att jag stannade hemma en fredagskväll. Det var längesedan sist, haha.

Hoppas att ni har en forsatt bra lördagskväll!

Likes

Comments