Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

//Jeansshorts - One Teaspoon //

Med tanke på att jag jobbar flera dagar i veckan på Väla så leder det ofta till att jag tar en shoppingrunda både innan och efter jobbet. För skoj skull skulle jag bara gå in på Raglady by Tara och 5 minuter senare var denna köpt, haha. Så kan det gå!

Likes

Comments

I helgen rockade jag min nya "läder"- kjol med snörning från Zara tillsammans med en ny militärgrön skjorta likaså från Zara. En typisk jobboutfit för mig. Denna dag jobbade jag på Bikbok.

Likes

Comments

Godkväll!

Torsdagen spenderades på Bikbok och fredagen på Glitter. Under kvällen så tog jag bussen hem till Hanna, Moa hämtade upp oss två med bilen så vi kunde åka iväg och handla skräpmat. Därefter landade vi hemma hos Hanna igen och snackade hela kvällen lång. Vid midnatt började mina ögon bli tunga och det var dags att gå hemåt... Eller ja, rättare sagt, Moa skjutsade mig de få meterna hem haha. Jag däckade inte långt därefter. Under lördagen jobbade jag på Glitter och under söndagen på Bikbok igen. Det är farligt att vara en säljare på Väla! Jag har ju nämnt det förut men asså det kliar verkligen i mina händer efter att få shoppa både innan och efter jobb. Jag säger alltid åt mig själv att bara kika i butikerna.. Går det? Neej. I söndags kom jag hem med två nya brallor. Katastrof haha. Fast de var snygga hehe..

Under måndagen har jag sedan jobbat på Glitter och idag blev det ett morgonpass på Glitter. Sedan skyndade jag mig vidare för att klippa mig hos frissan. Behövligt! Jag hade hoppats på att sticka iväg och sätta i extensions denna veckan.. Men tyvärr så är min färg slut. Asså paniiik. Jag ska ringa nästa vecka och höra om dem fått in den igen. Håller alla tummar och tår för att dem har.

Hoppas att ni har haft det super!

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagens tips! Jag har testat många jordnötssmör, onyttiga till nyttiga.. Men jag har inte kunnat hitta ett nyttigt jordnötssmör som varit riiiiktigt gott! Tills nu!  Ett ekologiskt, crunchy jordnötssmör med lite extra smak av havssalt. Den innehåller inget socker, vilket är precis det jag ville undvika. Så till er som älskar jordnötssmör, dags att testa?

Likes

Comments

Jag skulle inte vilja påstå att min kost är där jag önskar.. Men den är på bättringsvägen i alla fall! Jag har kommit igång med träningen nu, vilket känns för jäkla bra. Motivationen börjar också komma sakta men säkert. De första träningspassen är alltid väldigt påtvingade från min sida men sen när man väl har kommit in i rutinerna igen så är det jättekul. Jag har också insett att jag numera måste träna på morgonen istället för på kvällen. För något år sedan var jag en riktigt nattuggla och tränade klockan 11 om nätterna medan nu i och med att jag ofta jobbar kvällspass, så är det morgonträning som gäller. Det ger mig faktiskt extra energi inför jobbdagen.

Likes

Comments

CALVIN KLEIN HOODIE - (adlink)

Är jag helt besatt i Calvin Klein - kläder? Ja, man börjar nog tro det vid detta laget. Men huuur mysig och go är inte denna hoodien? Så ofta som jag går i myskläder. Nu ska jag bara komplettera hela outfiten, dvs införskaffa mig mysbyxorna också.

(Jag beställde min hoodie från Nakd, men den verkar vara slut i skrivande stund.. Så jag länkar Nelly.com istället!)

Likes

Comments