Hade en bokad tid hos vårdcentralen idag för att byta ut bandaget och kolla läkningen på mitt finger. Usch avskyr verkligen det här med sår, blod osv, vill inte att någon ska röra det och jag vill själv inte titta på det haha. Är inte chockad över att jag svimmade när olyckan skedde för jag har verkligen en stor rädsla för sådant. Är lite illamående nu efter besöket men ska ut och gå nu ifall att något skulle ske, dvs att jag spyr haha.

Imorgon börjar jag jobba igen med fem jobbdagar framför mig (är ledig på onsdag och ska packa resväskan).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gårdagen - Lördagsfeeling ft. Dinosauriehand

Tanken var igår att åka iväg på födelsedagsfest för kära Neng men en hel del komplikationer uppstod så jag bestämde mig för att stanna hemma och mysa. Mitt humör denna helgen har varit sisådär i och med skadan. Även om den är så pass liten så påverkar den alla mina vardagssysslor. Vänsterhand är inte användbar, helt kaputt. Bara att diska tar dubbelt så långt tid. Jag kan knappt tvätta håret och att bära flera skålar med gottis i händerna är typ omöjligt (där var droppen haha). Därför insåg jag också att dra till en födelsedagsfest med fulla människor som troligtvis kommer råka stöta till min vänstra hand känns inte speciellt lockande. Minsta lilla stöten gör så satans ont och kan påverka läkningen. Måste också gå med min hand i hög-läge, vilket ser lite halvstört ut haha. 

Så denna tjejen stannade hemma med lite sällskap och njöt av lördagskvällen på bästa sätt - godis, chips och film. 

Idag hade jag egentligen lite planer men dem blev också inställda så jag ska vila här hemma och ta hand om hushållssysslorna nu när jag är ensam hemma. Vilket för övrigt är riktigt härligt! Min familj åkte till Tyskland lördagmorgon för att bo hos mina kusiner, moster och mosters man ett par dagar. Jag kunde inte hänga med då det krockar med jobb.. å andra sidan åker jag om några dagar till Spanien så allt för deppig är jag inte.

Hoppas att ni har haft en go helg!

Likes

Comments

Likes

Comments

Revolution powder - Banana

Påfyllning av mitt favoritpuder. Passar bra till min brun-utan-sol eftersom detta pudret är gulare i tonen istället för röd/beige som jag upplever att många puder är. Därefter brukar jag lägga på ett mörkare (brunare*) puder för att matcha min brun-utan-sol på kroppen.


Likes

Comments

Vilken dag!

Dagens plan var: Levis-personalmöte 8-10 & Jobbpass på Bikbok från 12-20.

Dagen såg dock lite annorlunda ut. Mötet gick som planerat och därefter chillade vi en stund ute med Joe & the jucie-boysen som bjöd på kaffe och tårta. Väl klar där var tanken att jag skulle köra en 2 timmars shoppingrunda innan jobb men jag blev inskickad redan klockan 10. Vi hade massvis med paket levererade och tanken var att jag skulle packa upp. Någon timme in på jobbet så råkade jag skära mig på "brytkniven" medan jag packade upp och fick ett djupt sår på fingret som forsade blod. Det slutade med att jag svimmade inne i personalrummet (tur nog med min chef och kollega i närheten) och därefter fick jag bli hämtad av pappa och åka till vårdcentralen. Min skräck var att behöva sy och jag bara grät dom en stucken gris men som tur var så slapp jag det. Dock slutade mitt finger aldrig att blöda så de fick lägga om bandage två gånger med en halvtimmes mellanrum haha. Sedan fick jag åka hem och vila. Nu mår jag mycket bättre.

Jag har aldrig svimmat förut så detta var verkligen en skrämmande upplevelse. Trodde inte alls att det var så illa tills jag började känna mig illamående och det slocknade för ögonen. Jag vaknade upp på golvet helt förvirrad över vad som just hänt. Läskigt att få en sån blackout.

Tur nog är jag ledig i ett par dagar så mitt finger kan läka lite grann. Jag ska byta om bandaget på måndag och oturligt nog så kommer jag bära bandage när jag åker på semester.. så att bada kommer bli ett stort problem. Så jäkla typiskt!

Hoppas att ni har haft en bättre dag!

Likes

Comments

God kväll!

Igår var jag ledig och passade på att ta en lång sovmorgon. Tanken var att bege mig till gröningen men eftersom solen inte vill titta fram förrän vid 4-tiden så höll jag mig inomhus till dess. Under eftermiddagen så hämta Moa upp mig för att handla gottis på Maxi och sen åka hem till henne. Det blev en kort varsel för catch-up innan hon var tvungen att åka in till jobbet.

Idag jobbade jag ett morgonpass fram till 15:00. I den nya butiken för att tillägga. Det gick bra! Väl hemma så passade jag på att fånga upp de sista solstrålarna med lite solande i trädgården och sedan somnade jag på soffan och har precis vaknat. Inte lätt det här med morgonpass haha!

Hoppas att ni har en fortsatt toppendag!

Likes

Comments

Häromveckan köpte jag hem Lernberger stafsing dryclean (torrshampo) och är övernöjd. Den bygger otrolig volym i håret. Dessvärre är den inte speciellt bra till att fräscha upp håret mellan hårtvättarna, dvs ta bort fettig hårbotten. Jag kombinerar därför denna tillsammans med Bastite's torrshampo för att både få otrolig volym samt för att skapa en nytvättad känsla.

Likes

Comments

Likes

Comments

// 1. Kvällens efterrätt // 2. Mojito i mängder! //

Gårdagen bjöd på en kväll i Malmö tillsammans med Hanna och Johanna. Vi hade bokat bord på Melloyello för att fira Johanna som fyllt 20 år. Det blev goa drinkar, smaklig middag och sedan en smarrig efterrätt på det.

Bra sätt att avsluta en lördag efter ett par timmars jobb igår. Idag väntades ännu ett pass och nu är lilla jag påväg hem från jobb.


Likes

Comments