Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

// DRESS & THIGH HIGH BOOTS - NELLY.COM //

En favoritoutfit i repris.. För att vara en väldigt simpel outfit så får jag rätt mycket komplimanger för den, haha.. Vilket bevisar att ibland behöver man inte lägga ner så mycket tid på sitt klädval för det kan bli bra ändå.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Min absolut favorithörna i vårt hus.. Mitt favoritrum för den delen också. Ni har säkert sett att denna soffan brukar vara i bakgrunden på alla mina spegel-bilder, hihi.

Likes

Comments

Så exalterad över att få visa er vad som finns i dessa två paket..! Snacka om att jag går loss när det är 50% rabatt på skor, haha.

Likes

Comments

​Godkväll! 

Igår var jag ledig samt idag har jag varit ledig. Otroligt skönt med lite ledighet såhär mitt i veckan. Fick luncha en stund på Mosens jobb innan jag mot kvällen tog bussen till Örkelljunga för att åka hem till Hampus. Jag sov där inatt och var tillbaka i Helsingborg igen under eftermiddagen. Gick en snabb tur inom Sallads idag igen för att denna gången hälsa på Johanna. Sedan gick jag inom Coop, köpte Ben&Jerry's samt lite godis innan jag tog bussen hem igen. Just nu är jag placerad framför tvn, så får vi väl se vad som händer senare ikväll. 

Hoppas att ni har haft ett bra par dagar so far! 

Likes

Comments