KOL - Helsingborg, Södra Storgatan

I lördags blev det en härlig utgång som var menat till att vara kort för min del.. Men jag hamnade inte i säng förrän klockan 4 på morgonen. Sedan var jag uppe igen klockan 7 för att göra v mig och öppna butiken på Väla. Tröttare än tröttast men jag hade bara mig själv att skylla. Hela söndagen gick åt till jobb och lättnaden kom när det var dags att stänga butiken för dagen. Äntligen skulle jag få komma hem och sova, haha. Jag tog bussen inom stan och handlade lite MC (haft cravings på chilicheese-topsen hela dagen) och sedan hämtade pappa mig. Det tog sedan inte lång tid innan jag somnade på soffan här hemma.

Idag har jag tagit igen de missade timmarna av sömn med en sovmorgon till 12 på dagen. Men ingen ångest här inte..! Jag är ju trots allt ledig. Jag bestämde mig för att ägna denna dagen åt att bara ta det lugnt. Det blev även en garderobsrensning och även lite nätshoppande.. Nu har jag ju trots allt lite mer plats i garderoben, hihi. Sen behöver jag också nya vardagskläder, då det enda jag köper nuförtiden är finklänningar och kappor. Ibland även ett par skor eller två.

Hoppas att ni har haft en bra måndag!

Likes

Comments

Bjuder på en outfit-bild från Julafton. Då jag blev sjuk under Julafton så hade jag ingen ork att lägga upp bilder under dagen... Så nu kommer jag såhär nästan en månad senare, hahah!

Klänning från Nelly.com

Likes

Comments

Godmorgon!

Natten från torsdagen till fredagen var svår. Rullade runt fram och tillbaka i sängen, slängde av mig kläder för jag var för varm och sedan slängde jag på tre lager täcken lika fort igen för jag frös ihjäl.. Sedan blev jag varm igen och fram å tillbaka. Jag höll på så halva natten och kom aldrig till ro. Det är sällan jag har svårt att somna (kan somna typ varsomhelst och närsomhelst, haha) men just den natten var hemsk. Tillslut somnade jag och drömde mardrömmar hela natten lång. Jag vaknade upp sedan klockan 9 på fredagen mitt i det värsta i mardrömmen.,. Ibland är man glad att väckarklockan ringer, haha. Påminn mig att inte dricka redbull igen.. Insåg under fredagen att det måste varit därför. Usch, vad sånt skräp kan göra med kroppen.

Efter en orolig natt så begav jag mig till jobbet och hade en riktig toppendag på jobbet. Fy fan vilken bra dag. Den skiljer sig egentligen inte direkt åt från någon annan jobbdag men det kändes bara så jäkla bra av någon anledning. Pappa hämtade mig efter att jag stängt butiken, kom hem, bytte om, bättra på sminket och sedan skjutsade pappa in mig till stan igen. Först blev det Thai Corner och sedan KOL med Johanna och Hanna. Det blev en go drink där och mycket girl-power snack. Simon hämtade upp oss tre senare och körde hem oss.

Idag blir det en kortare jobbdag och sen blir det utgång. Åh, vad jag är taggad på denna lördag!

Hoppas att ni har en fortsatt bra lördag!


Likes

Comments

Godmorgon fina ni!

Just nu håller jag på att sminka mig för att sedan ta bussen upp till Väla. Jag har lite äranden att fixa där idag. Jag är somsagt också ledig från jobb idag.

Igår så hade jag personalmöte halv 9 på morgonen.. Alltid lika trött under varje möte, haha. Därefter åkte jag hem, tog en tupplur, fick lite "måsten" avklarade under dagen och sedan gjorde jag v mig för att åka hem till Wictor. Där befann sig Moa, Neng, Pernilla och Izabell för middag och mys. Efter en väldigt god middag så bjöds det på kladdkaka till efterrätt. När klockan slog 1 på natten så skjutsade Wictor hem mig och jag somnade strax efter det.

Hoppas att ni har en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Saknade tider..

Oh well, idag har jag ännu en dag spenderat ett par timmar på jobbet. Idag var det dock inte min tur att stå för stängningen i butiken, så själv landade man hemma runt halv 6. Härligt! Jag känner mig dock helt utmattad som vanligt.. Kan det bero på mörkret tro? Min förkylning är inte heller helt borta så träna kan jag inte.. Åh, blir snart galen. Jag som skulle bli så fit nu år 2017. Hur kunde det bli så fel? haha

Nu ska jag tvätta av sminket och fixa å trixa med några blogginlägg, ha de!

Likes

Comments

Min mamma vet mycket väl om min obsession med chai latte och gav därför denna till mig i julklapp så att jag kunde göra det här hemma. Då jag inte dricker kaffe så är detta perfekt på morgonkvisten när man är sådär äckligt nyvaken så man knappt kan öppna ögonen, haha. Trots att jag sover till 9-10 om dagarna så är jag ändå alltid lika trött. Japp, jag är hopplös.

I vilket fall som helst så smakade det gott! Jag kan ju föredra det på något café, då de har bättre tillbehör och de rätta maskinerna osv. Men detta är definitivt ett val om man inte kan leva utan sin chai latte!


Likes

Comments

// Velvet Dress - Nelly.com // Heels - Nelly.com // Fluffy bag - Missguided //

Torsdagens outfit för utgång.

Likes

Comments

Jag använder denna när mitt hår antingen är torrt eller handdukstorkat i längderna och topparna för att skydda och vårda mitt hår. Tipsar!

Likes

Comments