//Skjorta - Zara // Byxor - Bikbok //

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Man kan aldrig ha för många chokers! Denna var dock lite annorlunda från mina andra. Jag tror den kan bli riktigt snygg till rätt outfit.

Likes

Comments

Efter en kortare jobbdag idag så blir det utgång ikväll med mina vänner. Jag är fortfarande sjuk och känner mig krasslig så tur nog att det var kort jobbdag idag och likaså är imorgon. Egentligen vill jag bara ligga hemma och gosa ner mig i sängen och sussa lite.. men samtidigt saknar jag mina vänner och vill träffa dem. Vilka problem jag har haha.

Hoppas att ni har en fortsatt bra lördagskväll!

Likes

Comments

Phord True Icon Pants- (adlink)

Då var setet komplett! Mysigaste och snyggaste setet med både hoodie och mjukisbrallor.

Likes

Comments

Helgens utgång blev mer än lyckad. Kvällen startade med en förfest hemma hos Simon och sedan tog vi bussen in till stan vid 12-slaget. Helt sjukt att vi inte blev avslängda om jag ska vara helt ärlig haha. Vi startade karaoke i bussen med allt från "Baby" med Justin Bieber till "Mamma mia". Vi lät nog som tondöva sälar hela högen haha. Inte en enda ton var rätt. Inte låttexterna för den delen heller, alla sjöng olika. Väl framme så stack vi till olika barer och tillslut hamnade vi på Svartklubben. Blev en del ograciöst dansande för min del men skoj hade jag. Sedan landade jag hemma vid 4-tiden.

Söndagen gick åt till jobb senare på dagen i ett par timmar. Väl hemma igen så blev det påskmat med familjen och sedan blev jag upphämtad av Kevin. Vi satte oss på Café Viva med vars en chai latte. Det blev ett par timmar där innan han släppte av mig här hemma igen.. Jag däckade inte långt därefter med sminket på mig (aj aj). Tur nog vaknade jag runt 2 på natten och tvättade av mig sminket, haha stabilt.

Under tisdagen jobbade jag på Bikbok med ett ganska långt pass. Det är var jag som stängde den kvällen. Senare åkte jag direkt vidare till Pinchos för att träffa mina tjejer. Snälla Wictor skjutsade hem oss därefter.

Inatt sov jag fruktansvärt dåligt och vaknade redan vid 7-tiden. Jag har blivit sjuk. Hela paketet - Förkylning, hosta, hes, snuvig. Trots att jag bara ville ligga i sängen och nästan gråta (tyckte synd om mig själv haha) så sminkade jag mig och drog till frissan. Därefter hade jag egentligen planer inför hela eftermiddagen och likaså kvällen... Men allt är nu inställt. Kan inte göra något i detta måendet. Hoppas på att det snart är över.

Hoppas att ni har haft det bra!

Likes

Comments

Då var tiden kommen att fylla på min brun utan sol-mousse. Cocoa Brown är mitt nya favoritmärke när det kommer till brun utan sol... Och tro mig, jag har höga krav på min brun utan sol-produkt, haha. Jag gillar dock att köra både på St Moriz och Cocoa Brown då de båda har sina nackdelar och fördelar. Den ena har bättre färg och den andra har bättre hållbarhet.

Likes

Comments

I onsdags fyllde jag år. Dagen spenderades åt att åka upp till Linköping och sova en natt på Scandic-hotell. Dagen därefter åkte vi hem igen mot eftermiddag/kväll. Väl hemma igen så passade jag på att packa upp resväskan osv. Idag blev jag inskickad ett par timmar på jobb, vilket var skoj!

Därefter gick pappa och jag inom hemmakväll (standard för min del haha) och sedan åkte vi hemåt. Sedan duschade jag, la på bus, bytte om, sminkade om mig och senare åkte jag vidare hem till honom. Det blev en filmkväll. Idag är jag ledig och det vankas utgång senare ikväll. Då det är påsk så fick vi alla syskonen påskägg imorse, likaså Disney min katt. Hans påskägg innehöll dock kattgodis och en leksaksmus, hihi.

Hoppas att ni har haft en fin vecka so far och njuter av vad påsken har att bjuda på!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Förra helgen rockade jag en ny spelstopp från Ginatricot med mina utsvängda byxor från Zara.

Likes

Comments