Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagen gick åt till en sallad på sallads and smoothies och shopping med Mosen innan vi gick till vardera jobb på Väla. Så kul att vi äntligen jobbar bredvid varandra! Vi passade även på att planera inför hennes födelsedagsfest som hålls den 14e juli. Vi har äntligen kommit på ett så roligt tema till festen. Vad temat är återstår att se för er del! Men jag har redan börjar klicka hem strumpebyxor osv till min outfit. Det kommer bli klockrent!

Efter sedan ett tufft 3 timmarspass + stängning nu när det var löning och sjukt mycket folk i butiken så satte jag mig sedan på bussen påvägen hem helt slut i hela kroppen och sinnet. Väl hemma somnade jag på soffan och vaknade sedan 9 imorse.

Nu vankas midsommar som kommer spenderas i Bårslöv hos Neng tillsammans med alla mina vänner. Det lär nog också bli en traditionell utgång på det.

Glad midsommar på er!

Likes

Comments

SHOES - NIKE AIR FORCE Air 1'07 (adlink)

När mina vita skor börjar bli gråa i färgen.. Då vet man att det är dags för att skaffa sig ett par nya! Det fick bli dessa som nu är mina nya jobbskor. Lätta att gå (springa*) i när det är stressigt på jobb. 

Likes

Comments

Dagens - // Byxor - Bikbok // Kavaj - H&M // Skor - Nike // Halsband - Glitter // solbrillor - Ginatricot //

Idag väntades ett 4-timmars jobbpass på Väla. Mycket skoj och tiden gick fort som vanligt. Jag glömde dock helt att ta min 15-minuters rast kom jag nu på hahah. Aja så kan det gå!

Annars har jag bara sovit ut idag och försökt att hinna med lite sysslor. Jag och min storebror är ensamma hemma just nu så vi har lite mer ansvar än vanligt, bl.a. Katten... och han är den jobbigaste katten man kan hitta. Jag har haft flera katter genom mina livsår men den här katten tar fan priset, haha. 

Nu ska jag ta det lugnt och imorgon väntar en morgonpromenad med Johanna och sedan ännu en dag på jobbet.

Hoppas att ni har haft en bra tisdag!

Likes

Comments

Två bilder från de senaste dagarna. // Färgglada golfbollar att välja på när jag och Wicke skulle spela golf i veckan // Gårdagens utgång //

God kväll!

Denna dag har gått åt till jobb från 12 idag fram till stängning. Gårdagen spenderades först på jobb med jag som bossen för dagen, alltid lika kul när chefen ger en sådana positioner för dagen. Det skötte jag gott och väl med ett uppstyrt schema inför hela dagen lång. Jobbdagen gick super och sedan efter det väntades inflyttningsfest hemma hos Kelly och Pernilla. Superkul och mysigt! Därefter blev det en go utgång som jag sent kommer glömma, haha. Tyvärr slutade kvällen i gråt och min storebror mötte upp mig mitt i natten vid busshållsplatsen.

Vad har jag annars gjort de senaste dagarna? Gjort äranden på Väla (sällan jag är där haha) och spelat minigolf med Wicke en fin sommarkväll denna veckan.

Hoppas att ni har haft en fin helg!

Likes

Comments

Inatt somnar jag med honom vid min sida. ❤️

Efter två dagars ledighet så skulle jag idag ingå min tredje lediga dag.. Men jag vaknade upp med ett sms på mobilen från min chef som ville att jag skulle hoppa in och jobba ett par timmar idag och självklart tackade jag ja. Fyfan vad taggad jag var på att jobba idag! Tänk vadå mycket två dagars ledighet kan göra! Timmarna gick ruskigt fort och efter jobbet åkte mamma och jag inom ett par ätanden. Väl hemma med ett paket till lilla mig somnade jag på sängen min i en halvtimme eller så. I paketet låg det mina nya Nike Air force-skor. På tiden att jag köpte ett par nya så välanvända mina gamla var. 

Därefter klädde jag på mig myskläder och drog hem till Johanna där även Hanna höll hus. Det blev en massa prat och en sväng inom MC (alltid fint). Tanken var att vi skulle ut o äta ikväll men vi alla verkade vara lite för trötta och sletna för det, haha.

Nu ligger jag i sängen och ska försöka somna. Imorgon väntar ett morgonpass för min del. 

Godnatt!

Likes

Comments