​Igår var jag ledig hela dagen lång (behövligt!) och fick sysslor gjorda. Under kvällen så blev det en grabbkväll (plus meee). Det blev först bowling med wicke, Theo, bazze och Sebbe och sedan stack vi ner till stan för öl och häng. Jag var dock bara där för sällskapet, inte ölen, haha. Sedan landade jag hemma vid 1-tiden och sussade så gott. Ikväll skulle jag egentligen ut och äta med min killkompis men det blev inställt så vi tar det någon annan dag istället. 

Hoppas att ni har haft det super! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I veckan så köpte jag med mig en "Emil i Lönneberga"-keps. Ganska söt faktiskt!

Likes

Comments

Dags för ett träningspass tisdagen till ära. Efter ett jobbpass 14-20 så är denna tjejen rätt trött! Sedan lär det bli mys framför en film innan läggdags. 

Hoppas att ni haft en bra tisdag! 

Likes

Comments

MÖSSA - LEVIS STORE

Likes

Comments

// Blus & Kappa - Zara //

Hola babes! Allt bra? Med mig är det bra, lite trött efter gårdagen dock.

Gårdagen startade med ett jobbpass fram till 5 och sedan kom Wicke och spontant hämtade upp mig på jobb, vi fixade lite äranden, käkade på Max och sedan skjutsade han mig hemåt för att jag skulle fixa v mig inför kvällens planer.

Igårkväll var jag sedan bjuden på julmiddag tillsammans med mitt Bikbok-team. Det blev jättegod middag på Oasen och en mindre god drink på det (fel val av drink, haha martini är inget för mig). Superkul att få träffa alla igen i och med att jag inte jobbar lika ofta på Bikbok numera. Efter middagen så var det dags för "utgång", en kortare och mindre vild utgång för min del som skulle jobba nästa dag. Det blev därför en barrunda runt stan tillsammans med Oliver, Olivers vän, Fia och Natta. Vid 2-tiden hämtade pappa upp mig, Fia och Natta för att skjutsa hem alla till sina hem. 


Idag har jag jobbat hela dagen från 12-18 och imorgon är jag äntligen ledig!!

 Vi hörs mer imorgon. Sweet dreams!

Likes

Comments

// Blus - Zara // Kjol - Bikbok // Thigh high boots - Nelly.com //

Likes

Comments


God kväll fina ni!

Jag kom precis hem från Väla efter ett 4-timmars jobbpass och lite häng på Väla. Efter jobbet blev det en sväng inom mina två bästavänners butiker för att hälsa på dem och till sist tog jag en sväng inom yogiboost.

Väl hemma igen så har jag tvättat bort sminket och ska snart åka hem till min fransstylist för catch-up och påfyllning av fransar. Jag har sovit så oroligt de senaste nätterna så jag har rullat runder på sängen, vilket har gjort att jättemånga fransar har lossnat.. Typiskt! Så det gäller verkligen att sova stilla när man bär franssförlängning för är ju inte gratis direkt, hehe.

När jag väl är hemma igen så blir det mys och imorgon är jag ledig! 

Hoppas att ni har haft en bra dag! 


Likes

Comments