Hej igen!

Nu har det varit sportlov och på sportlovet köpte jag faktiskt en ny kamera! Så nu kommer jag att lägga ut en massa bilderhär på bloggen som jag tagit med den.

Ja, det var bara lite kort om vad som kommer hända och ett längre inlägg kommer när jag kommer hem från skolan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja då var man här på skolan igen. Tre timmars håltimme känns väl så där fantastiskt bra när man inte kan gå hem... eller? Finns inga skolarbeten att göra heller så det är bara att sitta av denna tid. Kul.

Många funderingar snurrar runt i huvudet just nu men det är väl alltid trevligt att vara lätt förvirrad och inte veta vad man ska välja och hur man ska göra?

Val. Det är alltid en massa val som man måste göra. Vissa viktigare än andra, men det allra viktigaste är att följa det man tror på. Det är lättare än man tror <3

​Tro alltid på dig själv och ta bort allt negativt i ditt liv. Man behöver aldrig negativitet utan behåll istället de som alltid stöttar och tror på dig. 

Likes

Comments

Ja, vad kan man säga? Jag har legat på latsidan väldigt mycket när det kommer till min blogg, men vad ska jag göra när jag inte har något att skriva om?

Allt har varit väldigt omtumlande för mig och många saker har hänt, så var ska jag börja egentligen? Från början? Nää, då skulle allt komma fram. I slutet? Tråkigt. I mitten? njaa kanske. Låt oss bara skriva en sak. Personer från det förflutna har försökt ta sig in i mitt liv igen. Jag tror inte folk inser att de är lämnade i det förflutna av en anledning.

Jag vill inte ha något med de att göra, för att folk från det förflutna innebär minnen. Minnen jag vill glömma. Dåliga minnen som gjort mig nere och deprimerad.

Som alla vet så är det en sak som är viktig när man är nere och har dåligt humör. Ta dig upp på toppen igen. Gör den klättringen, våga göra den. Gör den själv eller ta hjälp av dina vänner <3 Jag har ingen aning om mina vänner vet om det här, jag har försökt dölja det, men ibland så skiner allt igenom. Jag har antagligen världens bästa vänner och eftersom att jag inte nämner någon har jag inte glömt någon, och med hjälp av att dem bara är där och är sig själv med mig hjälper de mig. Jag kan skratta med dem och helt plötsligt är man där. På toppen.


Jag vet att det är svårt, men försök hitta något som gör just dig glad, för alla förtjänar att vara glad. Det finns fyra saker som gör mig gladare än allt annat. Vänner, mina hästar, musik och naturen. Jag skulle inte vara den jag är idag om det inte varit för mina vänner.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Innan jag börjar detta inlägg så vill jag bara skriva hej! Jag lever och är lycklig. Sommarjobbet går som planerat och jag trivs bra där. Trevlig stämning där och allt är bara mys, egentligen. Jag har inte bloggat på ett tag nu för att jag varit lat vilket man inte ska vara, men vad sägs om att få reda på lite mer om mig?


Jag älskar ett band som heter 5 Seconds of summer, och jag var på deras konsert i Stockholm, och apropå Stockholm så älskar jag också våran huvudstad och vill bo där då jag pluggat färdigt ekonomi i Strömsund.

Jag försöker lägga in resor till Stockholm med jämna, eller ojämna mellanrum under året, senast jag var dit var i maj när jag var och tittade på 5 Seconds of summer i globen vilket antagligen är den största upplevelsen jag har varit med om förutom att ha sett Ben Maher hoppa sin häst i globen, vilket också var en helt sjuk upplevelse.

Nästa resa till Stockholm som jag vet om just nu är i mitten av Oktober vilket känns skönt, då jag känner att jag hör hemma där.

Någon gång i mitt liv, då tillfället känns rätt så vill jag bo utomlands, förhoppningsvis i Australien, men kan även hamna någon annan stans i världen.

Mina hästar betyder verkligen allt för mig. Jag skulle göra allt för de, utan tvekan. Utan mina hästar skulle jag antagligen inte mått lika bra idag som jag faktiskt gör, även om ingen riktigt tror det så vet jag det, för jag har inte varit lika stark utan de. Här ovanför har vi min underbara häst Sören som där är på väg till en av våra träningar.

Det var lite mer om mig. Hejdå!

Likes

Comments

Okej! Screw this.
Jag sa att jag skulle uppdatera bloggen när jag kände mig bättre, men det verkar ju inte ske än på ett tag!
För o va helt ärlig har jag ingen aning om vad som inte stämmer för mig. Jag är bara trött och less, men bear with me. Nu ska vi ta oss igenom det hör tillsammans, jag ska komma ut på toppen och må som allra bäst för jag är less på att inte blogga nu, så nu får ni leva med det här!

Victoria

Likes

Comments

Ja.... Vad kan man säga? Fy skäms på mig? Ja, det funkar. Förlåt för att jag inte bloggat så mycket, men vad ska jag skriva om? Inget intressant har hänt i mitt liv, och jag har inte mått så jättebra dem sista dagarna. Så vad ska jag göra?

Jag vill inte att ni ska följa med på en low i mitt liv, men jag är på väg tillbaka igen. Jag har inte varit nere på bottens botten, men jag har varit lite grann mittemellan. Det är inte kul och jag ser inte det roliga i att blogga då...

Nu är jag förhoppningsvis på väg tillbaka, det känns bra iallafall. Så nu kör vi! En aktiv blogg är vad jag vill ha. Jag vill inte bli den som bloggar en gång i veckan eller en gång i månaden, så nu blir det väl fotografering någon dag i veckan så jag har lite bilder, och sedan får vi se.

Sedan kan vi hoppas på att dagens migrän släpper någon gång så jag kan andas, leva och prata med någon igen utan att vela slå ihjäl människan.... Jaa, det skulle ju vara roligt.​

OH, btw! ÅTTA DAGAR KVAR TILL SKOLAVSLUTNING!

Tagga som faa...!

Likes

Comments

Som det står så sitter min pappa och tittar på tv:n och jag har ingenting att göra. Det finns inget att göra just nu och det enda jag väntar på är att få köra bil lite senare som pappa lovat. Allihopa, håll er inne!

Näädå. Det är nog ingen fara. Jag sitter här och funderar på om jag kanske ska pröva på att skriva en dikt? Eller skriva en berättelse? Skriva av något slag iallafall. Skriva är nog min största passion, och jag älskar det verkligen. Hmm... skaffa blogg kanske inte var någon värdelös sak att göra ändå. Tack för förslaget <3

Jag försökte hitta en bild på oss två, men det finns verkligen ingen tillräckligt bra för att dela med sig av, men tack <3

Men som sagt. Skriva av något slag... Jag älskar att skriva, och när jag väl börjat är det precis som att jag inte riktigt kan sluta förrän det är slut. Det bara flyter på, och jag tror att det är till stor fördel för mig att ha den möjligheten.

Så. Vem vet? Ni kanske får se mitt skrivande sedan när jag är klar med det om ni har tur!


Så länge! :)

Nämen ojj! Hitta den bilden tillbaka hit? Hur hände det? Låt mig bara säga ett enda ord för denna bild. Wow. För er som vet vem det är, props to you I love you all.

Synd bara att det är så sjukt många mil mellan oss xD

Likes

Comments

Hej!

Min dag (lördag) har enbart bestått av konfirmation, konfirmation och middag.

Eller jaa... mer eller mindre. Jag klev upp klockan åtta på lördag morgon för att hinna göra allting i lugn och ro. Så jag började med att fixa och pyssla lite med hästarna i en timme, ungefär. för att sedan gå in och duscha och göra mig klar inför att årets grupp konfirmander skulle ta sin konfirmation.

Jag funderade ett tag på vad jag skulle göra med mitt hår, men tillslut så bara gjorde jag något med min locktång och resultatet blev väl helt okej, antar jag.

Väl efter att jag var klar och påklädd så var det bara att fara ner för att välkomna konfagruppen för sista gången och de fick göra sig i ordning för att bli fotograferade av en fotograf innan det var dags för själva kyrkbiten och låt mig bara säga det att våra diakoner och vår präst är helt underbar! De ställde sig i kyrkan och gjorde en dans helt apropå ingenting, vilket var ganska uppskattat,

Efter detta var det bara för mig att ta mig till mitt kusinbarn på hans konfirmationsmiddag som han höll i. Middagen var helt underbar, don't get me wrong, men man blir mätt! I don't like it at all. Man ska inte behöva bli mätt... Verkligen det hade varit drömmen, och sedan behålla sitt kroppsutseende på detta. Dream, please come true...

Sedan när jag kom hem igen så var det dags att ta hand om mina hästar igen.

Kvällen avslutades med att se på Eurovision! Grattis Måns. You deserved it <3

Likes

Comments

Jaa... Som sagt så skrev jag igår att jag skulle berätta mer om min gårdag senare under kvällen, och jag visste (läs trodde) att jag fixat ett tidsinställt inlägg som skulle komma upp senare...

Det var inte så. Istället var det att jag inte alls hade fixat ett tidsinställt inlägg, utan att jag hade bara fixat ett inlägg. Bra jobb Victoria... Klapp på axeln för detta.
Så ja för o summera detta inlägg. Bli bättre på att blogga Victoria! (Och lär dig kontrollera tidsinställda inlägg)

Oh... Silly me. Den där bilden bara råkade hamna där just för att personen i fråga inte alls är sjukt snygg... *omisstänksamt visslande*

Likes

Comments

Jag överlevde nationella matte! Och efter två dagars återupplivande så är jag tillbaka och här för att stanna! Haha känns konstigt att skriva blogg faktiskt...

Jag ska försöka göra det här bättre dock och lite senare idag kommer ett inlägg om min dag

Until next time!

Likes

Comments