Hej på er!

Kvällen bestod utav sushi och rödvin, en kombo som slår det mesta. Beställde sushi på Sushi Take Away i Ängelholm, som lätt har den bästa sushin (i Ängelholm i alla fall). Det blev husets maki samt några nigiri med avokado, mums!! Jag och mamma var hos hennes vännina där vi åt våran sushi och drack lite rödvin, samt pratade om allt mellan himmel och jord

Nu är jag hemma igen och ska väl antagligen gå och lägga mig snart, eftersom att det kommer bli en lång dag imorgon som både kommer bestå av jobb och andra saker jag måste göra. Så godnatt på er, så hörs vi imorgon. Kram!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan igen finisar!
Igår var dag fylld med massa måsten.. Jobb på dagen och sedan hjälpa pappa på kvällen. Efter det bestämde sig jag och mamma oss för att unna oss en riktigt god hamburgare på pepes eftersom det varit en hel del slit för oss den senaste veckan.
Vi tog hamburgaren som var gjord på karrékött, och den var så god!! Recommend!!!

Därefter gick vi en liten runda runt hamnen och bara tog det lugnt, så skönt att få slappna av lite och inte behöva tänka så mycket!

Idag blir det ännu en dag av massa saker som måste fixas, så skönt att man fick hämta lite krafter igår.

Kram på er!

Likes

Comments

Hejsan favoriter!
Det var ett tag sen man skrev här på bloggen, och tänkte faktiskt ta upp bloggandet igen (hoppas jag orkar). Tyckte det var väldigt kul förut att skriva är och dela med mig av bilder, men ni vet hur det blir när det är mycket annat i vardagen och man prioriterar annat. Men nu tänkte jag att det är dags för mig att börja med bloggen igen och se hur det går, och om det fortfarande är lika kul som jag tyckte förut.

I alla fall.. Ovanför ser ni lite bilder på min mammas outfit ifrån idag (då jag tyckte den var väldigt snygg). Vet inte helt vad allt kommer ifrån så därför kan jag tyvärr inte skriva det... Hon är i alla fall väldigt duktig på att kombinera kläder och sätta ihop snygga outfits, dessutom är hon en av mina stilikoner!

Man kan kanske tro att det ända jag och mamma gjort idag är att fota outfitbilder, men så är det inte! Vi hann faktiskt även inom väla där vi tog en liten fika och fick dessutom med mig en kalender hem från glitter, vilket var nödvändigt då jag måste få mer struktur på livet haha.. Är inte särskilt mycket för iphonekalender, då jag anser att det är lättare att använda en kalender i pappersform.

Kram på er!

Likes

Comments