Vi började med att bo en vecka i Miami!
Vi hyrde ett stort hus där alla 11 som jag åkte med bodde tillsammans, och det var så mysigt!! Vi hade en pool och stranden var inte alls långt från huset. Vi hade också två bilar så om man ville göra något annat än att sola och bada så kunde man det också. 

Efter en vecka i huset var det dags för en veckas kryssning, och vi skulle stanna på tre ställen, Haiti, Jamaica och Mexico.

Jamaica

Sista stoppet var Mexico, det var jätte fint och det var jätte god mat. Men tyvärr började det regna jätte mycket så vi spenderade det mesta av dagen på båten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Super fina produkter i månadens Glossybox.
Min favorit är clean up your act som förenklar det att ta bort allt nagellack som hamnar utanför. Om du vill prova på Glossybox ange VICTORIAE20 för 20% rabatt när du signar upp dig hos Glossybox.

I samarbete med Glossybox 

Likes

Comments

Helt klart mitt favorit brunch ställe jag varit på hittills. Super mycket gott att välja på, jag åt en halloumi burgare och en avokado macka, Nora åt pannkakor med nutella, jordgubbar och grädde och en halloumi burgare.

Likes

Comments

Vi hittade en jätte mysig resturang mitt i stan där vi satte oss och tog var sin drink och åt supergod mat. Jag åt köttbullar med potatismos och lingonsylt och Nora åt musslor, Ida och Agnes åt de vegetariska som var en jätte god  halloumiost med massa frukost och grönsaker, super gott!

Vi var också på ett super gott brunch ställe som hette créme. Dom hade pannkakor, avokadomackor, vofflorr och massa annat gott.

Likes

Comments

September-boxen är här med fantastiska produkter för hösten☕️🍂Denna rengöringsgelen med oliv och mandelolja från Naobay är en av mina favoriter. Testa den du också och använd min kod VICTORIAE20 för 20% rabatt när du signar upp dig hos Glossybox! I samarbete med glossyboxsweden

Likes

Comments

I lördags bjöd jag hem tjejerna hem till mig för kräftskiva. Jag och Hannah hade lagat taco paj och sen hade vi frukt, sallad, ost, kex, bröd och kräftor så klart!
Allt smakade jätte gott och är alltid mysigt att få umgås med alla tjejer!

Likes

Comments

Fredagens after work med tjejerna!

Likes

Comments