Äntligen visar sig solen igen. Jag har haft en super mysig helg med familjen. Många soltimmar blev det och mycket god mat, underbart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej gänget. Minns ni att jag skrev här om dagen att jag skulle ta upp två saker här i bloggen som jag brinner för? Här har vi det ena: Ungdomar.

Som titeln lyder, "Tillsammans på stan" handlar om att vi vill aktivt ta ställning för en tryggare och bättre miljö för våra unga. Detta startade bästa Annelie Nordin upp för några veckor sedan och vi är där två dagar i veckan.

Jag är en sådan person som sällan åker buss och är alltså inte upp i allt det som händer på stan eller navet. Jag var i chock första gången vi var där. Jag kan som så mycket säga att hade jag varit 12 år hade jag aldrig vistats på navet, aldrig.

Jag pratade med en man på stan en dag. Han sa att det är fint att vi är här och bryr oss om ungdomarna men det kommer aldrig bli bättre, att det inte spelade någon roll. Jag blev upprörd. Detta kanske inte försvinner över en sommar, men vi har alla samma vilja och mål så vi går ihop tillsammans för att göra en liten skillnad. För tillsammans gör vi det.

Det finns så mycket jag skulle vilja säga och som jag skulle kunna berätta. Om samtalen man haft med en del alkoholister som hänger på navet, om hur de vill att vi ska hålla ungdomarna borta från allt elände, om ett slagsmål som ägde rum, om hur det säljs droger mitt på blanka dagen framför ögonen på alla som vistas där, men då skulle jag få sitta här hela dagen. Det är alltså alldeles för mycket, för mycket för vad ett barn ska få se.

Varje dag som vi är där så gör vi skillnad. Vi skapar en trygghet för barn och ungdomar som ska hem med sina bussar. Men det finns alltid plats för fler. Om det nu är så att du eller någon du känner skulle vara intresserad av att gå på stan ibland med oss så är det bara att höra av sig. Vi blir mer än glada. Stor kram och ta hand om er 💘


Likes

Comments

I ett samarbete jag har med JFR.SE så får ni hela 20% rabatt på ett helt köp med koden YES20 💘 Koden är giltig fram till 5 juni 23.59! Happy shopping 🌟

Likes

Comments

Om jag fick bestämma skulle jag ha kläder med volanger varje dag. Eller ja det är ju jag som bestämmer det iof men you get the point. Så snyggt!! Det gjorde liksom denna helt vanliga rosa t-shirten SÅ mycket finare.

Likes

Comments

Godkväll. Jag har inte så mycket att säga idag faktiskt. Haft migrän sedan jag vaknade i morse så är inte på hugget idag tyvärr.

Men jag har i alla fall tänk att ta upp två saker här i senare inlägg som jag brinner extremt mycket för och som tar upp stor del utav min vardag. Men det får vänta till en annan dag. Tänkte bara in här för att visa att jag lever och att riktiga inlägg kommer snart. Kram

Likes

Comments

​Hej gänget. Det var ett tag sedan nu. Ska jag vara ärlig så har jag bara inte haft någon ork till bloggen. Men nu ska det bli ändring på det kan jag lova. Mycket bra saker kommer att hända framöver och jag ser ljust på framtiden. Stor kram hurni <3 

Likes

Comments

Hej! Denna helgen har verkligen gått i ett. Jag har varit på ishallen hela helgen då det har varit isshow och jag stod som kameraman. Det gick bra, även fast jag är väldigt okunnig med allt som har med kamera och media att göra.

Just nu sitter jag och lyssnar på Zara Larssons nya album (som jag för övrigt älskar) och kikar runt på lite vårskor. Känner mig faktiskt väldigt trött efter helgen och känns skönt med Måndag och jobb i morgon. Vet inte om jag har sagt det, men jag är en sådan person som älskar Måndagar. Som en frisk start varje vecka och jag älskar det.

Nu ska jag sätta igång ett avsnitt av Sex and The City och sedan försöka sova. Godnatt gänget ✨

Likes

Comments

Efter jobbet idag åkte vi och tog en kopp te på mitt älskade café här på ön. Älskar dessa små söta rosa muggar 💓

Likes

Comments

Godkväll <3 Hur är läget med er? Med mig är det helt okej faktiskt. Känner mig väldigt seg och trött bara. Kände egentligen bara att jag var tvungen att skriva av mig, ventilera lite.

Vet ni en sak som jag är så oerhört trött på? Negativa människor. Människor som pratar bakom vänners ryggar. Jag är så le på folk som inte kan vara ärliga och stå upp för sina åsikter. Folk som utnyttjar andra. Vänner som inte står upp för varandra. Eller de som inte kan glädjas för andra människor. Folk som ständigt pratar illa om andra men sedan är de bästa vännerna. HUR har man mage till det?

Pratade men en vän tidigare idag på jobbet om detta och jag kände bara hur tårarna var på väg. Det spelar ingen roll hur gammal man är, en del kommer aldrig växa ifrån det, och det gör mig så ledsen.

Kram


Likes

Comments

Hej hurrni. Min frånvaro här har faktiskt en orsak. För 17 dagar sedan när jag kom hem från jobbet började jag känna att feber och sjukdom var påväg. Mycket riktigt så fick jag ganska hög feber ganska så fort och hade extremt mycket värk i kroppen. För att göra en lång historia kort så kan jag säga att jag har haft feber sedan dess, alltså i 17 dagar. Jag har inte haft hög feber hela tiden utan den har gått upp och ner väldigt hastigt. Jag har jobbat en del dagar men vissa dagar har jag varit tvungen att vara hemma.

I torsdagskväll när jag hade gått 15 dagar med feber så steg febern väldigt snabbt och jag mådde extremt dåligt. Tillslut bestämde jag mig för att åka in på akuten då det var något som inte stod rätt till. Väl på akuten tog jag extremt mycket prover. Alla prover såg bra ut och jag hade inte ens en förskylning i kroppen som man brukar ha när man har feber eftersom att febern är kroppens sätt att göra sig av med en infektion eller inflammation. Men jag var helt frisk men med super hög feber. Jag fick ligga kvar över natten och sedan tillbaka på dagen efter för att ta lungröntgen. Men som tidigare så var alla prover bra.

Nu är jag hemma och nu är "feberattackerna" mer sällan men de kommer fortfarande några gånger om dagen.

Likes

Comments