Hej girlz and boys. I have some news. Äntligen flyttar jag tillbaka till Stockholm. Det känns som rätt tid nu.

Jag har fått jobb på klädbutiken Massimo Dutti som Fashion Advisor och det känns SÅ roligt och spännande. Jag flyttar redan om ca 2-3 veckor och bor då tillfälligt hos en kompis medan jag letar eget eller någonting att dela med en annan tjej. Så vet ni av någon lägenhet för lilla mig så får ni mer än gärna höra av er. Stor KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Se så fin hon är, min Sara 💘

I söndags bestämde vi oss för en dag på stan. Det var otroligt varmt och vi skulle nog ha valt att ligga och sola i en park istället, men icke. Vi satte oss ner i kungsan och käkade varsin burgare med sötpotatis-pommes. Vi fortsatte sedan till lite butiker för lite shopping.

Likes

Comments

I Lördags var tanken att det skulle bli en myskväll hemma men det ändrade sig snabbt. Jag pratade med Maja som också är i Stockholm och hälsar på och vi bestämde oss för några glas vin på stan. Av en slump träffade vi två super härliga tjejer på en bar. Deras killkompisar anslöt sig en stund senare och sedan hängde vi med dem resten av kvällen.

Även denna kväll dansades det sent in på småtimmarna. Så ja, jag är ganska mör i mina stackars små fötter nu.💃

Likes

Comments

Hejsan och Goddag!

Just nu är jag i Stockholm och jag har varit här sedan i Fredags. Som ni kanske vet så har jag bott i Stockholm i nästan ett år men flyttade hem till Sundsvall för nästan precis 1 år sedan. Jag behövde det då men Stockholm kommer alltid vara "hemma" för mig, och Sundsvall är bara mellanlandningen. Jag blir lugn av att vara här. Vilken tur att det inte dröjer länge innan jag är tillbaka 💁

Men i alla fall, när jag kom fram i Fredags gick jag och handlade en flaska rött och lite kinamat. Hoppade sedan in i duschen och började fixa mig för en kväll hos Josefine med henne och Sara. Vi tog några glas hemma och mötte sedan upp några killkompisar för att dansa tills fötterna blödde. Haha vi hade verkligen så roligt.

Ser ni vad vackra vänner jag har? Lyckopiller 💘

Likes

Comments

Vi hade hyrt en helt fantastisk stuga utanför Härnösand, precis vid vattnet.

SER ni hur fint?! Blir så lycklig av denna bild.

Älskade älskade Bella och Linn.

Är så super nöjd med vår midsommarhelg på detta underbara ställe <3

Likes

Comments

Gillar verkligen den här blusen. Älskar de långa banden kring midjan som blir till en stor rosett. Från H&M 💘

Likes

Comments

En favorit har varit hemma på besök från Stockholm. Jag önskar vi bodde i samma stad igen, men det lär inte dröja så länge tills dess.

Senare mot kvällen mötte vi upp några killkompisar och fortsatte kvällen på olika uteställen i Sundsvall (även om de finns få).

Likes

Comments

Jag har varit på bio med två vänner och vi såg nya Baywatch. Det var extremt länge sedan jag var på bio men ack så mysigt det är ändå.

Likes

Comments

Ja då har jag varit borta alldeles för länge igen. Jag tänkte därför att jag skulle uppdatera er lite om vad som hänt i kommande inlägg.

Min lilla snärka har varit på balen. Se så fina de är, älskade ni. De tar alltså studenten om bara en vecka. Frågan är ju var tiden tar vägen. Nyss var det ju jag.

Likes

Comments