Precis käkat lunch hos Ebba, vi köpte upp lite sushi, muuummss!
Nu gick vi tillbaka till skolan för att gå på en bit av spanska lektionen sedan ska vi till stan och vill shoppa lite nya tröjor men får se om jag hittar ngt fint!:)

Puss

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tycker att Le Specs har jätte fina solglasögon till sommaren. Finns massa olika modeller och färger, det är även billiga solglasögon och relativt bra kvalité. Jag har ett par Le Specs solglasögon som jag köpte för något år sedan, gillar att använda de. Gillar även att variera mellan flera olika solglasögon i olika modeller och färger. Tycker därför det är väldigt värt att köpa ett par Le Specs då de inte är så dyra så kan man variera med flera andra solglasögon. Ska köpa mig ett par nya solglasögon i veckan som jag spanat in ett tag, de är såå fina!!!

Just nu ligger jag i min säng och mår lite illa faktiskt, ingen aning varför. Om jag mår lite bättre snart så ska jag ut och ta en promenad i de fina vädret med Wilma och Felicia, men får se om jag orkar.

PUSS

Likes

Comments

Likes

Comments

Just nu sitter vi hos Ebba och käkar donken och chillar. Hade lektion i 4 min idag så det har varit skönt. Sedan ikväll ska jag nog bara ha myskväll med August, hörs sen puss

Likes

Comments