Header

​Kom precis hem från en sushi dejt med Lisa. Idag hade vi orientering i skolan, vilket jag inte var med på eftersom jag skulle till odontologien. Det var väldigt skönt att ta det lite lugnt idag. Istället för att vara i skolan så träffade jag några kompisar, pluggade och nu precis ätit middag med Lisa.

Jag har fått oerhört mycket gjort idag, det är hur skönt som helst att vara ledig från skolan ibland, det känns som om man hinner göra så mycket under dagen.

Innan när jag var hos odontologien så gav de mig beskedet att min tandställning tas bort innan maj (!!!!) Är jätte glad att allt tagit så kort tid med tandställningen. Nu ska jag fortsätta plugga, har väldigt mycket att göra.

Likes

Comments

Nu är det måndag morgon, så jag tänkte berätta lite om min helg. I fredags var jag på kräftskiva med min familj och ett par andra familjer, sedan följde Lisa med mig också. Efter vi hade ätit så åkte jag och några kompisar hem till mig och bara tog det lugnt, väldigt mysigt.

I lördags kväll så var jag och ett par kompisar hemma hos två killar och hade en jätte rolig kväll.

Likes

Comments

​Just nu sitter jag och dricker kvälls te och äter lite glass med Lisa. Snart ska Lisa hem och då ska jag bara göra klart en läxa och sedan ska jag gå och lägga mig. Godnatt.

Likes

Comments

Detta saknar jag oerhört mycket. En resa som denna behöver jag väldigt snart igen.

Likes

Comments