Victoria Corlin
View tracker

London

Jag och två av mina kompisar funderar på att åka till London under vintern/våren över dagen, London är verkligen så himla mysigt så vi funderar på det som en liten spontan resa.

Miami och Karibien

Antingen på sportlovet eller i mitten på sommaren så ska jag och min familj troligtvis först till Miami och spendera några nätter där, och sedan åka en kryssning mellan öarna i Karibien, vilket känns väldigt kul. Älskar även Miami så de ska bli kul att få komma tillbaka.

Grekland

Jag och Felicia ska i sommar försöka ta oss till Grekland igen, det kommer då bli både Rhodos, kos och kanske andra fina öar för att se mer av Grekland.

Bali

Detta är väldigt spontana och lång tänkande, men jag och Felicia, säkert några fler funderar på att åka till Bali vintern då vi tagit studenten, det vill säga nästa vinter. Vara där i ungefär en månad för att dels resa och sedan slippa en del av den svenska vintern.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

1. Börja dricka mer vatten. Jag har blivit så dålig på senaste på att dricka vatten. Jag dricker nog max 2-3 glas om dagen vilket inte är bra alls då man ungefär ska få i sig ca två liter vatten om dagen. Då jag på senaste har haft väldigt ont i huvudet och detta är en stor anledning till detta, jag får i mig för lite vätska. Så nu är mitt mål att dricka allt mer vatten per dag, jag ska börja ha en vattenflaska i väskan, och även ibland ha lite extra frukt och bär i väskan för en godare smak.

Att planera - Jag är verkligen urusel på att planera, på senaste tiden har det blivit allt mer att jag gör saker i sista minuten och att planera saker i förväg, utan jag tar de mer som de kommer. Jag har insett att de är så lätt att dubbelboka saker, så jag ska verkligen försöka börja skriva ner saker i tid så att jag har en överblick över veckan och månadens schema.

Spara pengar - Jag måste verkligen lära mig att inte spendera pengar på så otroligt onödiga och massor med spontanköp. Speciellt då jag vill lägga pengar på resor och liknande så då funkar det verkligen inte att göra såna dumma köp. Det blir lätt att man tänker nämen de är bara 15 kr, det är bara en fika på 50 kr, åh det är rea på det här klädesplagget de måste jag ha, eller att man bara hittar något som man faktiskt egentligen inte behöver. Så jag ska sätta mig ner och planera vad jag vill göra, lägga pengarna på, som exempel så ska jag på en resa på sportlovet och planera då hur mycket pengar jag vill ha till shopping, och då lägga upp en plan hur jag vill klara att spara dit.

Ta hand om mig själv - Jag har märkt att jag tar på mig för mycket på senaste, allt ifrån jobb, skola och handbollen. Jag måste börja tänka på hur jag äter, och hur jag sover, jag måste verkligen få in bättre rutiner så att jag inte är så trött på dagarna och massor med annat. Med allt som pågår under gymnasiet och jobb osv så blir det att man inte kan äta i samma rutiner, och inte samma rutiner heller för den delen, så det är något jag måste tänka på, ta hand om mig själv.

Likes

Comments

Idag var de fullt upp med svenska mästerskapen som vi styrde, de var nu dags för steg 2, vi hade samling ganska tidigt för att äta frukost tillsammans och för att ladda upp från början.
Vi har haft så sjukt bra spel under dagen i alla matcher, speciellt sista, de är helt sjukt hur bra vi spelade den, jag var verkligen chockad, de går verkligen om man vill, så ni är vi vidare till ytterligare nästa steg som är Steg 3 av 5 som spelas i slutet av Januari, så nu är de hårdträning fram tills dess för att ha då bra förutsättningar som möjligt.

Likes

Comments

Snön påverkar ju Stockholms trafik något otroligt, vilket inneär att många inte kan ta sig till skolan i detta fall. Det har inneburit för mig att jag är ledig idag då skolan är inställd på grund av att de inte går att ta sig dit. Jag var även ledig igår då jag hade studiedag vilket var perfekt då de var så mycket kaos, samt att jag är ledig imorgon eftersom det är fredag så för mig blir det verkligen långhelg.

Gårdagen bestod endast av plugg då det är väldigt mycket just nu innan praktiken drar igång och alla har ju verkligen lagt allting samtidigt. Dagen idag började med en lugn morgon, fixat en del med bloggen samt kollat lite resor som jag kommer berätta om lite senare, samt lite jobbsaker. Sedan var jag även och gymmade ett tag då jag kände att jag vart så uttråkad av att bara ligga hemma. Och sedan har jag haft sista handbollsträningen innan det är SM igen nu i helgen, så det ser jag otroligt mycket fram emot.

Likes

Comments

Bilder från weheartit

Alltså hur mysigt ser inte det här ut, älskar vintern så mycket även fast man lätt kan tröttna när det blir för kallt eller slask. Men nu när snön har kommit tycker jag man får sån julfeeling och det är så mysigt.

Likes

Comments

Det här inlägget är i samarbete med YHUSH.

För det första, hur gullig var inte den är toppen, jag tycker den var otroligt söt och den lilla rosa rosetten var en perfekt detalj.

YHUSH är ett företag som säljer olika underkläder, jag tycker verkligen ni ska kika in på deras hemsida, och titta in deras produkter, de har så många olika varianter och alla är så sjukt fina så jag lovar er att ni kommer inte att ångra er.

Länk till deras hemsida hittar ni HÄR

Likes

Comments

Hej allihopa, så som rubriken säger så kommer det här inlägget handla om mitt och min kompis UF-företag

I många skolor runt om i Sverige där man läser kursen entreprenörskap får man antingen i årskurs 2 eller 3 chansen att starta ett helt eget företag och se hur det fungerar samt hur man driver det.

Jag och min kompis Rebecka valde då att starta ett UF-företag vid namn RoyalbrushesUF där vi valde allt sälja ovala sminkborstar som har blivit en ny trend men som samtidigt inte säljs på jätte många ställen i Sverige.

Det kommer då att vara 10 olika sminkborstar anpassade för olika saker i en förpackning, där det även med följer vilken borste som är anpassad för vad samt hur du tvättar borstarna.

En förpackning kommer att kosta 399kr st vilket jag anser är ett väldigt bra pris då en vanlig sminkborste kan vara väldigt dyr om man köper den för sig.

Här nedan ser ni lite bilder på borstarna

För att beställa borstarna kan man antingen skriva i kommentarerna här på bloggen, kontakta oss på instagram, facebook eller mejl, eller beställa via får webbshop.

Här är då vi två som driver RoyalbrushesUF.

Länk till vår instagram

Länk till vår facebook:

Länk till vår webbshop

Mejl: royalbrushesuf@hotmail.com

Likes

Comments

Här är lite bilder ifrån shoppingen i Amsterdam, blev inte så mycket, men samtidigt hade jag inte planerat att shoppa så mycket eller.
De två översta plaggen är från forever 21, och de andra två är från Abercrombie and Fitch, jag är ändå ganska nöjd med inköpen då jag fick allt till otroligt bra priser.

Likes

Comments