Denna veckan har varit riktigt seg, men idag är det faktiskt fredag! Äntligen helg!! :)

Skolan och träningarna har flutit på som vanligt och min ena rumskompis har flyttat till ett annat rum. Jättetråkigt att hon har flyttat ut ur mitt rum, men hon är ju inte långt bort om det krisar.

I helgen väntar två bortamatcher med laget i två olika serier. Den ena matchen spelas imorgon, mot Partille oh den andra matchen är på söndag mot Heid. Jag har aldrig spelat mot Heid så jag tycker att det ska bli jättekul att möta på nytt motstånd jag aldrig tidigare sett!

Ikväll väntar handbollsträning och sen troligen ett lätt gympass eftersom att jag ska spela två matcher i helgen. Efter träningen så ska jag hem, käka, duscha och sedan dra och titta när Alingsås HP spelar Nolhagahallen. Resten av helgen, när jag inte spelar handboll eller är på någon annan match så ska jag verkligen försöka att plugga, för listan av plugg kan verkligen göras lång.

Jag kan inte säga att jag är jättetaggad på att plugga i princip hela helgen, men det har varit så mycket med träningar och annat denna veckan som gått att det inte riktigt blivit av att jag varken pluggat eller bloggat något. Haha, därför detta inlägget kommer lite sent på veckan. Sak verkligen försöka att bättra mig på båda punkterna, trots att det kanske inte spelar så stor roll.

Ska försöka blogga en gång till innan helgen är slut, men får se hur mycket jag hinner!

KrAm Victoria

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag, 7:45, i Alströmerhallen började skolan igen efter lovet.

Morgonträning och humöret var av någon anledning ganska bra, kul, skola igen. Bara att köra igenom träningen och hela skoldagen. Det kändes verkligen inte som att det var igår jag var hos min familj i Stockholm, men det är ju faktiskt sant. Igår var jag hos min underbara familj och nu är jag lite drygt 5 timmar ifrån dem igen. Bara att kämpa på som vanligt!

Idag blev det ett lite kortare inlägg, men det fick bli så idag på grund av bristande ork haha.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter ungefär 6 dagar i stugan på Gotland. Verkligen supertrevligt. Igår var jag hos frisören precis innan vi åkte mot stan för att åka med båten till Nynäshamn. Mamma hade bokat in en klipptid, trots att jag verkligen inte tycker om att gå till frisören. Väl hos frisören så klipptes det av nästan 8 cm av mitt hår och det känns nu som jättekort. Inte för att jag förut hade så väldigt långt hår, men nu känns det så mycket kortare...

Efter besöket hos frisören, som faktiskt gick väldigt bra, så åkte vi förbi kyrkan och tände ljus på lite gravar och sedan åkte vi till mina sysslingar för att hämta upp min lillasyster. En kort fika och sedan fortsatte bilturen mot stan och jag satt bakom ratten. Tro det eller ej, men trots att jag inte bor hemma längre så övningskör jag ganska mycket. Jag körde hela turen till stan och även upp på båten. Jag trodde först inte att jag skulle klara det, men det gick faktiskt väldigt bra och jag körde inte på någon! :)

Båtturen gick fort, ganska vingligt, men fort. I Nynäshamn körde jag av båten och förstå gången på motorväg i mörker med ett nytt hastighetsrekord på 110 km/h, weyyy.

Idag har jag och pappa varit och gymmat och sedan har jag träffat en av mina allra bästa kompisar! Vi pratade och drack te och efter ett tag kom vi på att vi skulle baka kladdkaka. Helt underbart kladdig kladdkaka med lite överbliven smet som sås, jättegott! När klockan var ungefär fem över halv fem så gick vi tillsammans till tågstationen för att min kompis skulle åka tåget i samma riktning som jag skulle för att komma hem. Där, på tågstationen, fick jag träffa ytterligare en av mina bästa vänner från tiden i Stockholm och jag blev så glad att jag nästan började gråta. Denna dagen var precis vad jag behövde. Bara få träna lite och sedan träffa två helt underbara människor som det inte går en dag utan att jag saknar.

Imorgon ska jag, min lillasyster och min mamma åka för att köpa skor och lite andra saker och efter det ska jag åka till Täby för att träffa min barndomskamrat som jag har lyckats hålla kontakten med ända sedan vi var små och jag ser verkligen fram emot det.

KrAm Victoria

Likes

Comments

Imorse vaknade jag ovanligt tidigt jämfört med vad jag brukar göra och jag är ganska säker på att det har med vintertidsomställningen att göra. När jag vaknar halv åtta, som jag gjorde idag, så är klockan enligt solen och min kropp egentligen halv nio eftersom att man drar bak klockan en timme. Det är ju absolut en nackdel att man inte sover lika länge som man gjorde förut, men det finns ju fördelar också. Typ netflixmorgon? Jag älskar att vakna tidigt och bara ligga kvar i sängen och titta på någon serie. Här på Gotland är det inte direkt det bästa utomhusvädret heller vilket gör att jag hellre stannar inne och tittar på Netflix än att gå ut i blåsten. Det blåser så mycket att det känns som att man ska blåsa bort och med den vinden stannar jag hellre inomhus.


Trots min negativitet till att gå ut så lyckades mamma övertala mig och min lillasyster att följa med ut på en promenad, båda två sådär lagom taggade på livet! Riktigt ruggigt väder så ordentliga kläder tog vi på oss och sedan var vi ute... Det blev inte direkt en kort promenad heller. Vi gick genom skogen ner till havet och runt en liten tur, jättemysigt. Bortsett från den enorma blåsten som fört in extremt högvatten som gjort att stranden nästan var översvämmad.

Totalt sett jättemysig dag som avslutades med god middag, lite kortspel och tid med familjen, något jag inte får så mycket i vanliga fall. 

KrAm Victoria

Likes

Comments

Hej!

Jag startade denna bloggen mest som en kul grej för att blogga lite om vad som händer i mitt liv, men också för att jag tycker att det är väldigt roligt att skriva!

Jag sitter nu på Landvetter Flygplats i Göteborg och väntar på mitt flyg med avgång 8.30 så jag tänkte att detta vore ett utmärkt tillfälle att skriva mitt första inlägg. Jag är en tjej på sexton år från Stockholm, nu mera bosatt i den lilla staden Alingsås. Jag flyttade hemifrån precis i slutet på sommarlovet för att gå NIU, Nationell idrottsutbildning, på Alströmergymnasiet i Alingsås och utveckla mig som handbollsspelare. Handbollen är det jag tycker är allra roligast i livet och jag skulle kunna offra nästan vad som helst för att få spela handboll. Därför är jag väldigt tacksam att jag har fått denna chansen att flytta hemifrån och faktiskt leva nästan som ett proffs gör. Träna på skoltid, gå i skolan, träna på kvällstid. På skoltid tränar jag tillsammans med NIU-gruppen, 7 tjejer inklusive mig och 12 killar och på kvällstid tränar jag med Alingsås HK A-flick.

Utöver handbollen så går jag samhällsprogrammet i årskurs 1 och skulle vilja jobba som journalist eller officer vilket är två väldigt olika yrken som dock intresserar mig väldigt mycket båda två.

Om man bortser från handbollen som fritidsintresse så brukar jag mest plugga eller vara med kompisar. Ibland kan det bli lite svårt att få ihop det sociala livet och allt annat, men jag försöker prioritera och organisera mitt liv så mycket som möjligt!

På lovet är mina planer att jag ska besöka min släkt och vänner på Gotland, men också åka hem till Stockholm en liten tur. Jag tänkte att jag ska försöka blogga lite under lovet för att hålla bloggen vid liv så förhoppningsvis kommer det upp ett nytt inlägg inom kort!

KrAm Victoria

Likes

Comments