Shoppingguide

Godaften piger,

Imorgen søndag sælger jeg ud af min garderobe via Tradonomarket. Det er første gang jeg skal sælge via dem, hvilket jeg ser meget frem til. Jeg sælger alt fra tøj, sko og tasker til så fine priser. Jeg sælger både dyre mærker, som YSL, Isabel Marant, Prada og Givenchy samt billigere mærker, som Gina Tricot og Zara. Jeg har pakket ca. 8 poser med en masse forskelligt i, som jeg glæder mig til at vise frem og forhåbentligt komme af med. Det er ihvertfald mit mål.

Idag har jeg gjort klar og udvalgt de ting jeg vil sælge. Det var svært som altid - haha. Jeg er ret dårlig til at sælge mine ting, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg elsker alle mine ting! Også selvom at jeg ikke går med halvdelen, hvilket er ret fjollet. Jeg tog mig heldigvis ekstra sammen idag og fik pakket meget. Så er er jo også plads til nye ting. Prisniveauet ligger fra 5-500 kr og med få udvalgte varer til over 1000 kr.

Jeg skal helt sikkert også selv kigge lidt rundt imorgen. Man kan ofte finde super fine og specielle ting sådan et sted, hvilket jeg godt kan lide. Generelt synes jeg at det er hyggeligt at sælge sine ting ud, da man møder nye mennesker. Det er lidt noget andet end at sælge over nettet så som Trendsales. Jeg gør det da selv en gang i mellem, men det er sjældent.

I kan finde mig imorgen på adressen: Enghavevej 80, 2450 København. Det starter klokken 10 og slutter klokken 11. Jeg håber på at se mange af jer! <3

Nat nat.

xx V

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links Shoppingguide

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

Hey piger,

Jeg ved godt at jeg ikke har været så aktiv her på bloggen på det sidste. Dette skylder skole, da jeg er igang med at afslutte 3.g. Jeg har kun 2 dage tilbage i almindelig skole, hvilket er helt vildt at tænke på. Jeg har knoklet med de sidste afleveringer og nu er jeg langt om længe nået til bunds i dem - WEEE!

Sommerferien nærmer sig og vejret er også så småt begyndt at blive bedre. Idag er det så lækkert vejr og det gør altså bare ens dag 100 gange bedre - ihvertfald min. Jeg skal bruge min dag med min dejlige hest og måske ligge lidt ude i haven nu hvor vejret er til det.

Jeg er begyndt at blive helt vild med sommersko. Jeg synes der er så mange fine og jeg har derfor valgt 4 par sko ud fra ZARA, som jeg synes er så smukke. Hvis jeg skulle vælge et par eller to af dem ud skulle det nok være nummer 1 eller 4. Jeg synes de er så smukke og enkle og derudover kan de gå til en masse forskelligt tøj.

God weekend til jer alle!

xx V

Likes

Comments

Contains affiliate links Sponsoreret

(Sponsoreret indlæg)

Hey girls,

Jeg har fået sponsoreret det smukkeste armbånd fra mærket Nialaya, via Jannik Olander (Ejer). Jeg er helt vildt taknemmelig!

Det var svært at vælge, hvilket armbånd jeg kunne tænke mig, da de har så mange flotte at vise frem på deres hjemmeside. Nialaya ligger i Los Angeles og jeg kunne helt bestemt godt tænke mig at komme dertil samt besøge deres shop. Da jeg modtog pakken fra dem fik jeg også et kort med en sød lille hilsen. Så charmerende - elsker det!

I kan besøge deres hjemmeside lige HER og se alle deres smukke armbånd i en masse forskellige farver samt priser.

Det jeg synes der gør Nialaya helt unikt er, at de forskellige sten der er på armbåndene har en betydning. Mit armbånd består af guld, hæmatit, onyks og diamanter.

Guld: Balance, healer, renser, åbenhed, styrke og vilje.

Hæmatit: Mod, sikkerhed, afslappet søvn, løser negativitet og beskytter sjælen.

Onyks: Hjælper på dårlige vaner, kontrol på følelser, positive drømme.

Diamanter: Styrke, kreativitet, perfektion.

Det er altså ikke bare et helt "normalt" armbånd, hvilket jeg synes er så super fint.

God søndag til jer alle!

xx V

Likes

Comments

Personal

Hey piger,

Som nogle af jer sikkert ved, så bliver jeg student til sommer. Jeg glæder mig enormt meget til at blive færdig med skolen. Jeg er ved at være nået det punkt, hvor jeg trænger til en pause og opleve noget nyt.

Inden jeg begyndte i gymnasiet tog jeg 10 klasse. Det var udelukkende på grund af at jeg red hest på højt niveau. Jeg var nået op på landsplan og ville derfor gerne fokusere ekstra meget på det nu hvor jeg havde chancen. Det var derfor oplagt at jeg kunne tage 10 klasse med. Et ekstra år inden det blev virkelig seriøst. Jeg havde ikke særlig høje forventninger til 10 klasse, men det viste sig at blive mit bedste år i min skole tid! Jeg kom i en perfekt klasse og fik virkelig gode veninder, som jeg stadig har kontakt med idag. Derudover glædet jeg mig bare til at komme i skole hver dag. Virkelig sjov og skøn klasse. Der skete altid noget nyt.

Min gymnasietid har været lidt op og ned vil jeg sige. Jeg har været ude for lidt sygdom, som har gjort at mit fravær er steget enormt meget. Blandt andet hjernerystelse og skimmelsvamp i hus, hvilket gjorde jeg blev virkelig syg. Fravær stresser mig helt vildt. Jeg kan kigge på mit fravær flere gange i løbet af en dag, selvom at jeg ikke får noget ud af det. Lektier samt opgaver har været højt i de 3 år. Der ligger rigtig meget læsestof til hver dag og jeg kan godt være ærlig og sige at jeg ikke er særlig boglig. Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg en meget pligtopfyldende pige og har derfor også afleveret alle de stillede opgaver i løbet af årene. Tanken om ikke at aflevere en opgave stresser mig også, så derfor har jeg ikke kunnet få mig selv til det. Jeg har haft flere aftener i løbet af 3g, hvor jeg har siddet oppe til klokken jeg ved ikke hvad og lavet en opgave færdig. Virkelig krise, men jeg har altid fået afleveret.

Hvis jeg kigger væk fra lektier, opgaver og fravær, så har det også været 3 rigtig gode år. Jeg har lært enormt meget og fået gode veninder samt venner. Jeg var med på deres årlige ski tur i Val-d, hvilket var den vildeste tur. Jeg tror aldrig at jeg har haft det så sjovt! Jeg griner allerede ved tanken. Når jeg tænker tilbage på min gymnasietid tænker jeg på alt det gode, som det første. Det har helt sikkert har været 3 uforglemmelige år. At have gået på Øregård Gymnasium er aldrig noget jeg vil fortryde.

Nu er jeg langt om længe nået til vejs ende og har faktisk kun en uge tilbage i skole og så starter læseferien. Det er lidt vildt at tænke på. Et kapitel slutter og et nyt skal starte.

Mine fremtidsplaner er lidt uklare endnu. Om jeg skal læse videre eller ikke er jeg ikke selv klar over endnu. Når jeg lige har fået pustet er jeg sikker på at det kommer af sig selv. Jeg er ihvertfald sikker på at jeg skal have et sabbatår, hvor jeg skal arbejde og fokusere lidt ekstra på hesten igen. Jeg har også nogle planer med hesten, som jeg ikke kan fortælle om endnu, men det er vildt spændene! Jeg kunne også godt tænke mig at rejse lidt. Komme ud og opleve verden, hvilket der helt sikkert også bliver noget af. Dog har jeg min hest i tankerne, så i en lang periode vil det aldrig blive.

Nu skal jeg bare have afsluttet den sidste tid med eksamener og så åbner jeg det nye kapitel.

God torsdag til jer alle. Jeg håber at I fandt mit indlæg interessant.

xx V

Likes

Comments

Travel

Hej piger,

Jeg ligger i sengen og er desværre blevet syg, hvilket er så irriterende, da jeg har en masse planer i den kommende weekend. Jeg satser på at blive rask og er allerede i bedring. Heldigvis! Jeg skal blandt andet til min kærestes fødselsdagsfest, Øregård fest og familie arrangementer i weekenden.

Det er snart sommerferie og jeg skal igen igen igen til St. Tropez - hihi. Jeg glæder mig enormt meget. Der er altid så lækkert og hyggeligt. Jeg skal afsted med min familie igen i år i 2 uger. Det kan godt være lidt lang tid at være væk fra kæresten, men kun sundt at savne hinanden lidt. Ham og jeg rejser en tur væk sammen senere på året.

Når vi er i St. Tropez er vi på stranden om dagen - for det meste club 55 og ellers er vi hjemme i lejligheden. Om aftenen er vi ude og spise lækre middage og se de smukke omgivelser, som I kan se på billederne.

Stort godnat kys fra mig!

xx V

Likes

Comments

Contains affiliate links New in

Sko HER

Godmorgen til jer alle,

Jeg ville lige vise jer mine nye fine sko, som jeg modtog igår. Jeg har aldrig ejet et par lyserøde sko, men jeg kastede mig denne gang ud i noget nyt, hvilket jeg slet ikke fortryder. Jeg var meget spændt på at se dem, da jeg sjældent køber sko over nettet. Dels fordi jeg gerne lige vil se pasform samt kvalitet først.

Denne model, som jeg har købt er super behagelig at gå i og jeg er så tilfreds med pasformen samt kvaliteten. Den sidder lige som den skal på mig, så det er jo dejligt! Derudover synes jeg at skoen er så lækker at se på.

Jeg kommer nok til at bruge skoen til lidt forskelligt - dog ikke byen.

Farven samt pelsen gør at de er lidt sarte, men jeg tror at jeg ville passe ligeså godt på dem, hvis de var sorte. Nu må vejret bare gerne blive lidt bedre, så jeg kan hoppe i dem.

God lørdag til jer.

xx V


Likes

Comments

Contains affiliate links Sponsoreret

(Sponsoreret indlæg)

Hej læsere,

Som I ved, var jeg på et fotoshoot for et par uger siden. Jeg er efterfølgende blevet kontaktet igen af en ny fotograf, hvilket jeg er super glad for. Jeg sagde selfølgelig ja til endnu et shoot, som foregik for ca. 2 uger siden.

Jeg valgte selv location denne gang. Jeg valgte dyrehaven samt botanisk have.

Dyrehaven var første stop og det gik rigtig godt. Vi fik taget en masse lækre billeder. Jeg fik dog samlet mig en mini skovflåt med hjem - øv. Den var virkelig lille og sad på min ankel, så det var ikke så let at få den af, men jeg fik den!

Andet stop var botanisk have. Der var ret mange mennesker, så det var lige om at finde det rette spot og det lykkedes.

Jeg er virkelig tilfreds med resultaterne, ligesom på mit første shoot. Der er selfølgelig nogle billeder, som jeg bedre kan lide end andre, men overordnet er jeg så tilfreds.

Jeg har valgt to billeder ud til jer, som I kan se her på mit indlæg. Resten vil løbende komme op på min instagram.

I kan besøge fotografens instagram HER , hvor der også vil være et billede af mig at finde.

xx V

Likes

Comments

Food

Hej søde piger,

Jeg knokler meget med skole her på det sidste, da jeg jo snart er færdig. YAYY!

Det tager meget af min tid og jeg kan derfor godt glemme at spise ordentligt i løbet af en dag. Idag da jeg kom hjem fra skole lavede jeg lidt mango til min kæreste og jeg. Jeg eeelsker mango! Virkelig - det er noget af det bedste. Jeg kunne spise mango hele tiden.

Jeg synes at det er en god lille snack, da det smager godt og heler ikke er så usundt. Det er dog lidt besværligt at lave, men det overlever jeg. Bare ikke altid jeg orker at lave det.

Som I sikkert kan se, så har jeg også fået lavet negle. De blev lyserøde denne gang.

Jeg håber at I får en dejlig aften.

xx V

Likes

Comments

New in

Kjole fra ZARA

Hey piger,
Sorry at jeg ikke har været så aktiv her på det seneste. Dette skyldes skole og meget andet, som der har været travlt med.
Jeg havde bestilt denne fine kjole i sidste uge og hentede den idag på posthuset. Jeg er så glad for den! Dens detaljer med pufærmer er lige mig.
Jeg synes den kan bruges til meget forskelligt faktisk. Både lidt finere brug, men også bare til at tulle rundt i der hjemme eller i sommerhuset.
Jeg ser ihvertfald frem til at bruge den.
Xx V

Likes

Comments