10 veckor mellan bilderna och nu händer det saker ganska fort. Gått över till mammajeans nu, kändes som att det var läge så jag slipper bo i mjukisbyxorna ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 10 readers

Likes

Comments

Ibland känner man bara att idag är livet ingen bra dag, men egentligen är allt lika perfekt som gårdagen. När det blir såhär och din omgivning, framförallt kanske han du älskar mest av allt blir drabbad av just det att livet inte känns bra så känner man sig sedan i efterhand så dålig som person. Idag ligger jag med skuldkänslor mot honom. Han som dag ut, dag in visar kärlek och respekt mot mig i alla lägen. Som jag igår bara frös bort.

Men gårdagen var inge bra, vet inte om det känns så mycket lättare idag heller. Jag känner mig bara väldigt ensam, i allt. Känns inte som jag har någon med mig eller någon som bryr sig om mig. Jag känner mig liksom ostabil i mig själv för stunden. Känner att jag är inte tillräcklig och jag duger verkligen inte till. För varför skulle jag göra det? Mycket hjärnspöken just nu.

Markus har frågat ut mig hela kvällen igår om vad det är för fel, men jag bara svarar med rinnande tårar efter kinden att allt är bra. Men ibland vill man inte prata om vad man känner, hur man tänker eller hur rädd man är.

  • 19 readers

Likes

Comments

Godmorgon. Sitter faktiskt på toaletten nu, haha men ska snart gå och bädda ner mig bredvid Markus igen. Har så ont i kroppen. Min favoritställning vad gäller sovandet om nätterna funkar inte längre. Jag kan inte sova på mage. Dels gör det ont, men det är framförallt ett obehag. Det kommer jag sakna. Men får försöka hitta något nytt sätt att sova på!

Nu pirrar det bra där inne till och från ska ni veta. Känns magiskt men så konstigt. Även om det fladdrar och har sig så förstår jag nog inte riktigt än. Men kanske blir mer verkligt efter hjärtljuden och ultraljudet. Nä nu ska jag sova lite till!

  • 36 readers

Likes

Comments

VI LEVER I ETT KAOS HÄR HEMMA. Det börjar tära, för idag skulle det varit klart men allt står stilla. Vi har alltså kattpiss i vår lägenhet i två rum som är sedan de som bodde här innan oss. Nu ska de åtgärda de här men det händer ingenting.. börjar bli tokig och jag hoppas de dyker upp snart då klockan börjar närma sig 10 men vi fått besked sedan in måndags att de ska vara här varje dag kl 8.00 SUCK. Alla våra möbler står inne i sovrummet så vi bor jävligt trångt nu. Sedan alla saker från förrådet står i köket och även Markus datasaker..

Det gula som är på golven ska tydligen vara nått tätningsmedel som ska ta bort fukten från kattpisset. Men nej det funkar inte så nu hoppas vi de river upp allt golv och bara kör.

  • 98 readers

Likes

Comments

ALLTSÅ, om det är något som kryper i mina fingrar så är det att få börja göra iordning barnrummet. MEN det är ju alldeles för tidigt. Har tänkt försöka hålla mig till iallafall vecka 25! Då är de lite mindre än halva tiden kvar ;)

På torsdag händer de nått nytt! Jag skrev idag på kontrakt som timvikarie på Lidl i Sundsvall. Har ju tidigare arbetat på Lidl i Timrå men inte med sundsvallsgänget, så detta ska bli kul. Kommer alltså jobba på både ÖB och Lidl, samt att jag hoppar in extra på både förskolorna i Granlo vid behov och på UMG som är ett eventföretag. Så på fredag kör jag lite servering av tacos utanför citygross! Ja de händer mycket nu från alla håll. Men det är bra för vill att denna vecka ska rusa iväg så tisdagen kan få komma då det är dags att lyssna på ❤️-at på den lille krabaten. LÄNGTAR.

  • 128 readers

Likes

Comments

Godmorgon. Just nu är jag den enda som är vaken i denna stuga. Grabbarna lär nog framförallt sova ett tag till, blev några öl för dom igår om vi säger så. Idag har jag inte en aning om vad vi ska göra. Vet att vi ska åka på affären och köpa toapapper samt kika efter briketter då vi tänkt grilla här idag.

Disigt och kallt ute så blir mycket kläder på vad vi nu hittar på utomhus. Men ni får ha de så bra så hörs vi, puss!

  • 166 readers

Likes

Comments

Tips tips tips till alla gravida eller ni som inte föredrar alkohol! Detta vin är sååå gott. Imorgon åker vi bort igen hela helgen till Cornelias stuga tillsammans med henne, Johan och Albin. Ska bli Supermys! Verkligen så snällt också att de bjuder med mig och Markus på detta då vi inte har pengar att lägga ut på nöjen för tillfället.

Nu väntar jag hem älsklingen och sedan blir de lite "middag" och tv. Imorgon först jobb till 11 och där på kvällen/eftermiddag åker vi upp till Ånge dit stugan ligger. Hoppas ni får en trevlig start på helgen imorgon ❤️

  • 229 readers

Likes

Comments

Godmorgon. Idag har jag ledig dag, så skönt men märks att jag vant kroppen lite men inte huvudet att vakna tidigt. Vaknade idag mellan 6-7 klarvaken men helt slut i huvudet. Blir väl så då man jobbat mellan 5-6 på mornarna nu! ;)

Drömmer är något jag gör nu också, mycket. OCH verkliga drömmar. Inatt drömde jag att jag kände väldigt mycket sparkar i magen, synliga var de också och man kunde till och med genom magen se vad de var för någon som låg där. Har drömt lite sånt här innan också men inte såhär. Var en obehagligt konstig dröm då massa andra saker också hände. Vaknade mitt i natten och hade panik. Igår drömde jag om dinosaurier ex. Hah så konstigt?

För övrigt mår vi alla bra. Nästan alla mina gravidsyntomer har avtagit så mår som vilken annan person som helst nu. Känns lite skumt, så nu längtar jag extra till den 25 då vi ska lyssna på hjärtljuden. Hoppas allt blir lite mer verkligt då. Nu ska jag fortsätta vila lite och mysa med Markus innan han ska iväg och jobba i eftermiddag. Kramis ❤️

  • 240 readers

Likes

Comments

Ja jag vet inte vad jag ska säga... haha!! Men ja bullar har vi bakat som ni ser. Däremot är detta Markus bullar vill ja äg poängtera. Fina va? Hihi. Tur var så blev de en stor deg och både kanel och vaniljbullar finns att äta!

Nu ska jag försöka plocka ordning här hemma och ikväll får vi besök av Patricia och Simon. Supermys!! Ha en fin kväll ❤️

  • 297 readers

Likes

Comments

Vecka 15 är här och vi närmar oss allt mer och mer november vilket betyder att vi snart får se vår lilla där inne! Även inne i andra trimestern nu och jag mår faktiskt bra. Huvudvärk till o från hela tiden men annars kan jag inte klaga.

Vi är nu också hemma från en helg i skälsjön, känns skönt. Men vi har verkligen haft en supermysig helg. En fisk bjöds de på hela helgen. Den fick Markus stå för och han blev väl lite sådär löjligt glad om vi säger så ;)

Nu har vi nyss fått i oss lite lunch och sitter nu i bilen påväg för att Markus ska hämta något till datorn. Efter det ska vi hem o se på film. Känns verkligen att det är söndag idag och det är länge sedan vi hade den känslan både jag och Markus. Ha en fin söndag och hoppas ni får en bra start på veckan ❤️

  • 363 readers

Likes

Comments