Allmänt, Hästar

Nu har det varit en vecka skola och jag mår redan dåligt. Jag är inte en skol mäniska men försöker mer än vad många tror. Jag är väldigt stresad i skolan viket som i slutet gör mig sjuk... Jag har varit i en deprition då jag skar mig och måde dåligt. Inget som syntes för andra. Jag sa det bara till en och det var flora jag mennar man kan ju lita på en häst, dom säger inte så mycket. Jag fick även en slags ”magsår” som tillsist fick mig 5h på akuten hehe. Innan så gick mina dagar ut på att vara frisk till den dagen jag skulle rida. Efter ridningen och hästarna fick jag ny energi och mådde mycket bättre, ett tag ialafall... Men nu känner jag mig så stresad att jag nästan glömmer att jag ska till stallet. Men jag glömmer alldrig det.

Imorgon är fars-dag och jag var idag iväg och handla lite. Viste inte att eslöv hadde dresman och jag har bott i eslöv i snart 14år..... Köpte ett present kort på kicks, och om ni tror att man inte kan köpa ett present kort på kicks till en kille har ni fel. Dom har herr parfymer och sånna skägg saker haha. Jag köpte oxå en ananas slips och ja lite till. Jag har även försökt skriva ett kort i typ 2h.

Ialafall så är det snart skola igen.. :’( Helgen går så snabt, hinner inte med. Men nästa vecka ska jag inte glömma att vi har prov och inte hitta på svar till provet.


Likes

Comments

Allmänt, Hästar

Nu har det varit höstlov ett tag och det är endast 3 dagar kvar... Men jag har hittat på många roliga och lite tråkiga saker.

Jag firade 2 år som skötare på Flora. Det har varit 2 väldigt snabba år då jag inte hunit med. Men jag är överlycklig att jag är skötare och troligtvis kommer vara lång tid fram över på Flora. Vi ”firade”vår 2års dag med att tävla en enkel cler round som tydligen inte var så enkel. Jag och en annan som även hon red en ganska seg och inte så hopp glad häst, trode inte på roset. Men det visade sig att både flora och den andra hästen kan lyfta föterna från jorden. Jag och två andra blev felfria! Många hästar vägrade och vissa blev avslängda!!!

Jag skulle även tävla en klass med kickan. Jag är van vid att hoppa kickan men då var hon lite extra pigg och jag var lite okonsentrerad. Vi skulle hoppa en ”mellan” bana inte för svår men ändå tillräckligt. Vi hoppade fram och hon var väldigt pigg. Jag startade sist och var väldigt lungn. Vi hoppade alla hinder fram till 4 bra. Nr 5 kom vi lite sent på men hon löste det. Vi hoppade nr 6 och jag halkade fram. När jag skulle räta upp mig bockade hon och jag ramlade av. Jag fick sen åka till akuten för jag mode illa, hade ont i huvudet och hade ont i rygen. Doktorn och praktikanten kollade på mig. De sa åt mig att säga ”aj” om det gjorde mer ont på ngt ställe. Tror de påriktigt att jag är en känslig fotbollspelare... Nej jag är en häst tjej.

Men resten av lovet var bra jag har köpt ny säng på Ikea men ja ja , imorgon ska jag träffa ngr kompisar .

Ses!

Likes

Comments

Allmänt

Hej?!

Jag har tänkt länge på att skafa en ny blogg och nu har jag gjort det. I sommras bloggade jag på blogg.se men nu tänker jag börja blogga här. Jag är en häst och mode intreserad tjej som går i 8:an.

Jag är sköttare på en ridskoleponny som kallas för flora. Hon är född 1997 och kommer från holland. Jag har snart varit skötare på henne i 2år. Jag har ridit sen jag var liten. När jag var ca. 8 år blev jag medryttare på en shettis som när jag var runt 10år såldes. Sen dess har jag ridit på ridskola och trivs där väldigt bra.

Jag älskar allt med mode smink & design att gör. För vissa ser det inte ut som om jag är en riktig mode tjej , men det är jag. Jag älskar att sminka mig. Det kan inte gå en dag utan att jag sminkar mig. Dock så har jag inte hittat de bästa produkterna än.

Jag älskar även att resa ovasett om det är till andra sidan jorden eller om det är en enkel resa till malmö älskar jag det! Senaste stora resan var för ca.1 år (lite mindre) då jag var i karibien.

Jag hoppas ni vill läsa min blogg här kommer jag skriva om allt och lite till!


Likes

Comments