Dette året her går jeg 2. klasse på Drømtorp vgs. I år får vi flere oppgaver som er innen for enkelte temaer. Vi har lagd mye forskjellig som Bildebok, foley, hørespill, logo og nå driver vi faktisk med titteldesign. Så i år går vi mye dypere inn på enkelte ting som vi skal lære, vi har også veldig mange tverrfaglige oppgaver. Tror neste år også blir morsomt med forskjellige oppgaver, som kortfilm og eksamen.Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Denne dagen skulle vi ut og ta bilder, fra forskjellige perspektiv. Bildene vi tok skulle vi jobbe med fokus, forskjellige måter å ta bilder på. Vi dro til ingierstrand, med klassen. Vi var der hele dagen og redigerte. Vi fikk et innblikk på hvordan det er og få en oppgave og komme med forslag selv. Her er bildene mine:

På denne fikk jeg måloppnåelsen: høy

Likes

Comments

Epost: victoriaborgeholt@gmail.com

Telefon: 91718062

Likes

Comments

Her skulle vi ta et portrett foto av en medelev og hva som beskriver eleven. Han din interesse var gameing, da tenkte jeg først at jeg burde ha et lys fra dataen også ble det litt mørk så jeg redigerte det. Tok også litt lys bak, denne oppgaven lærte jeg en del om lys setting og hvordan stemningen blir.

På denne fikk jeg måloppnåelse: høy

Likes

Comments

I denne oppgaven skulle vi lage en reportasje, om et tema. Vi fikk velge i mellom 5 temaer jeg valgte ungdomsklubb, da tok jeg klubben i Kråkstad. Til denne oppgaven skulle vi intervjue, ta bilder og lage layout. 

Karakteren jeg fikk på denne: 4/5

Likes

Comments

​I denne oppgaven skulle vi lage et CD cover, jeg valgte derfor å laget et CD cover til min favoritt sang fy faen. Synes det ser gøy med åssen fargene blir blandet og åssen man ser overgangene.

På denne oppgaven fikk jeg: høy måloppnåelse

Likes

Comments

Vi fikk en oppgave og kopiere et bilde, da fikk vi valg om og velge et av ni bilder. jeg valgte dette til venstre av Picasso - Irving penn. På høyre er bilde jeg tok av en klasse venninne.

Måloppnåelsen jeg fikk på denne oppgaven: høy

Likes

Comments

Dette var en prøveeksamens oppgave, der vi hadde 3 forskjellige valg og jeg valgte isTe. Det var en kampanje oppgave og da tok jeg bilder til plakat og filmet. Reklamefilmen ligger under teksten her:

Karakteren på denne prøveekseman: 5

Likes

Comments

​I januar fikk vi en oppgave om å lage en musikkvideo, i denne oppgaven kunne vi velge å jobbe individuelt eller i grupper. Vi i gruppen min bestemte oss for og lage en musikkvideo til sangen "The heart wants what it wants" av Selena Gomez. grunnen til hvorfor den ikke ligger ute er på grunn av copyright.

Karakteren jeg fikk på denne oppgaven: 5/6

Likes

Comments

Vi fikk en oppgave å lage reklame film, i denne oppgaven kunne vi velge om vi ville være en og en eller flere sammen. vi fikk også velge i mellom tre forskjellige reklamer vi skulle fortsette. Her har gruppen jeg var i filmet sammen og redigert hver for oss.

Karakteren jeg fikk på denne oppgaven: 6

Likes

Comments