Header

Efter jobbet idag så har jag varit i Jönköping med finaste Evelina. Ätit på Bryggan, shoppat på stan och Evelina fick hjälpa mig köpa en skänk. Varm och härlig dag med bästa sällskapet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Så fantastisk morgon, och solen skiner. Dags för en jobbhelg. Ska även hinna med att åka in till Jönköping en sväng. Ha en trevlig helg!

Likes

Comments

Äntligen så har mina posters till tavlorna i "fin" rummet kommit. Sååå glad! Ikväll ska jag spraya ramarna guldiga. Håller tummarna att det blir bra. Vill bara ha färdigt rummet så det känns lite roligare att bjuda hit folk.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag har precis varit på gymmet, även gått på torget i solen och köpt lite blommor. Kan man få en bättre start på dagen? Sånt himla lyckorus i hela kroppen!!! Hoppas ni får en fantastisk onsdag. 😄

Likes

Comments

Hej på er! Måndag, och jag börjar veckan med att vara ledig. Plockat iordning hemma, kollat på serier, lagat mat, tränat och nu är jag hemma hos sis och ska vara barnvakt inatt. Lugn och skön måndag har det verkligen varit, så skön start på veckan.

Likes

Comments

Har precis haft bästa stunden på dagen. Suttit i lugn och ro efter jobbet och bläddrat i en tidning. Finns inte mycket som jag tycker är mer rogivande.

Likes

Comments

Ullared blev lyckat i torsdags. Hittade en lampa till vardagsrummet och lite annat. Jobb helg för min del. I fredags efter jobbet åkte jag, Andrea, Niclas och Jimmy och bubblade. Så himla härligt! Och igår så kollade jag och Niclas på mello och åt god mat. Hoppas ni har en fantastisk helg.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag sitter på stationen i Jönköping, äter lite frukost och ska möta upp mamma, sedan beger vi oss mot Ullared. Ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Sen frukost idag. Men så gott efter träningspasset med bananpannkakor och bär. Nu ska jag titta på ett avsnitt utav 13 reasons why, sen börja göra mig iordning inför jobbet. Hoppas ni får en fantastisk start på veckan!

Likes

Comments

Nu när värmen börjar komma så är det dessa två låter som gått på repeat i mina hörlurar. Får så mycket härliga sommarkänslor. Häftigt hur låtar kan ge så mycket energi. Har ni inte lyssnat så tycker jag att ni ska göra det. Puss på er!

Likes

Comments