Header

Lugn morgon för min del idag. Börjar bli sjuk så försöker mest göra allt för att det inte ska bryta ut mer. Tända ljus, en kopp te och lite c-vitamin hoppas jag ska göra susen! Idag ska jag städa, tvätta och sen åka till jobbet. Hoppas ni har en trevlig dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tränat imorse och varit och fikat med finaste Emelie nu innan jag börjar jobba. Så skönt att både få i sig mat i magen och tjata med bästa! Kickstart på denna veckan. 😄

Likes

Comments

Söndagsmys i min nya gosiga tröja. Idag har Niclas mamma varit här en sväng. Jag har varit hos sis och mamma och tjatat. Även hunnit tvätta och varit i Bodafors. Nu ska jag och Niclas titta på film och bara ta det lugnt. Hoppas ni haft en fantastisk helg!

Likes

Comments

Igår blev det bowling med mina fantastiska tjejer. Även min pojke och hans kompisar var där. Så roligt! Glömmer bort varje gång hur roligt det är med bowling. Efteråt tog vi oss en liten barrunda i lilla Nässjö. Men bowlingen var helt klart höjdpunkten utav kvällen.

Likes

Comments

Varit och hämtat sötaste Emilia i Jönköping. Och såklart så tog vi oss en shoppingrunda och stannade även till och köpte godis. Är det lördag så är det. När vi kom hem stod maten färdig på bordet. Hur underbart är inte det? Att slippa laga själv ibland är verkligen guld värt! Varit en sväng i Bodafors också och fixat och trixat. Blivit mycket bilåkande, men inte gör det någonting när det är soligt och löven är färgglada och fina. Älskar soliga höstdagar. Nu hoppas jag på att kvällen blir lika rolig och bra som dagen har varit! 😄

Likes

Comments

Marmorbordet är äntligen uppe! Även en ny gosig kudde och en ny gosig filt. Och såklart fräscha rosor ifrån gårdagens besök på torget.

Likes

Comments

Ikväll har jag och Emelie varit och kollat på Lofsan. Så roligt att hitta på något såhär mitt i vardagen. Hon pratade om hälsa, träning, kost och en hållbar livsstil. Skönt med ny motivation, uppskattas alltid när det fylls på! 

Likes

Comments

Måndagsmorgon, en fantastisk vecka väntar! Jobb, jobb och jobb står på schemat. Vi ska börja bygga julen nu så jag är supertaggad. Älskar att stå och plocka med alla julsaker och få lite julkänslan i kroppen. Något mer stort plus denna veckan är att jag ska äntligen få hem mitt älskade marmorbord som jag velat ha så länge! Åh vad jag längtar! Idag ska jag vara barnvakt åt mina älskade syskonbarn, och imorgon ska jag och Emelie gå på föreläsning. Lofsan som hon kallas ska prata om träning, hälsa och en hållbar livsstil. Ska bli intressant! Förutom detta och träning så har jag nog inte så mycket mer planer för veckan, men som vanligt så lär det väl komma upp massor med saker att göra. Men ska verkligen försöka att vila en dag. Känner att kroppen behöver det. Hoppas ni får en fantastisk vecka!

Likes

Comments

Tacos och Bingolotto hos Niclas föräldrar ikväll. Så mysigt att sitta och spela, prata, äta bland alla tända ljus denna ruskiga och kalla söndagskvällen.

Likes

Comments

Så bra fredag! Bestämt tapeter till lägenheten, firat Kicki på jobbet som har fyllt 50, ätit på ett mysigt fika i Jönköping med Amanda och Evelina, kollat på innebandy med vännerna och bästa laget vann överlägset, även hunnit med att träffa finaste Andrea en liten sväng. Så roligt att hinna träffa så många fantastiska människor som man får så mycket energi utav på samma dag! All kärlek till er!

Likes

Comments