Header
View tracker

Efter att ha väntat på SJ:s "snabbtåg" i en timma och tio minuter så är jag äntligen på tåget. Påväg till Motala för att hälsa på mamma. Hoppas ni får en trevlig helg! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Andra december, nedräkningen till julafton är igång. Älskar juletiden. Lugn och skön morgon har vi haft idag, kollade äntligen på årets julkalender. Älskar den, supermysig tycker jag! Helt klart värd att se. Sen har vi skrapat våra julkalendrar. Jag har även fixat och planterat lite fler blommor. Snart ska jag fixa mig och bege mig till stationen.

Likes

Comments

View tracker

Måndag morgon, ingen stabil frukost. Men julig och mumsig var den iallafall. Testade Nocco skumtomte, den fick helt klart godkänd. En bra start på måndag morgonen helt enkelt.

Likes

Comments

Första advent och jag är så uppe i varv. Det har varit fullrulle hela dagen. Imorse åkte jag till Bodafors för att städa ur lägenheten, fick väldigt mycket gjort men det tar så mycket mer tid än vad jag trott så det finns fortfarande lite kvar att göra. Lassade bilen helt överfull med saker som ska till tippen imorgon. Åkte sen hem och åt mat, började adventspynta, köpte blommor och gjorde lite juliga arrangemang. Börjar faktiskt bli lite julstämning här nu. Efter det gick jag Niclas, hans syster och mamma på julskyltningen i Nässjö. Vi tog även en mysig adventsfika. Efter det så tog jag och Niclas tag i röran som har blivit här när mina saker har kommit hit. Så vi har burit, sorterat och städat. Nu har jag betalt räkningar och planerat inför kommande vecka. Helt slut och ska gå och lägga mig nu. Känns verkligen inte som jag haft en ledig dag idag. Inga krafter kvar. Hoppas ni haft en trevlig helg och en bra första advent. Snart får vi börja öppna adventskalendrarna!!

Likes

Comments

Så roligt julbord med jobbet. Tusen tack till alla mina fantastiska kollegor för en superrolig kväll. Gott sällskap och god mat är verkligen bästa kombon. Är så glad över att jag får äran att jobba med dessa fantastiska människor!

Likes

Comments

Igår var jag på kalas. Lite förtidigt kalas för Emilia som fyller på onsdag. Hon blir så stor så snabbt, åren bara springer iväg. Min fredag bestod alltså utav mys med familjen. Titta på paketöppning, äta god mat och tårta, även titta på idol. Hoppas ni har en trevlig helg. ❤️

Likes

Comments

Ledig onsdag. Så skönt och behövligt. Hunnit städa, plockat upp flyttkartonger, lagat mat och kört ett cx pass. Hoppas ni också har en härlig onsdag!

Likes

Comments

Nu har vi varit på ett jättefint dop för lilla Love, Niclas kusinbarn. Supergullig lite bebis! Nu ska jag till Bodafors och flyttstäda. Rolig lördagskväll väntar. 😉

Likes

Comments

Igår blev det förfest här med tjejerna, sedan drog vi till hotellet och dansade! Idag ska vi flytta mina stora möbler till Niclas, ska bli så skönt att få det gjort. Hoppas ni har en trevlig helg.

Likes

Comments

Nu till julen så kommer det massor utav nya smaker av allt känns det som. Självklart så måste jag testa lite utav de nya smakerna. Idag har jag testat den nya proteinpuddingen med lussekatt smak. Tyvärr så var det ingen smak för mig alls. Men har hört många andra som gillar den. Nästa gång får det bli att testa noccos nya smak med skumtomtar. Hoppas den kommer falla mig mer i smaken. Sen vill jag bara tillägga att jag älskar snön, så mysigt att vara ute och åka bil i detta vackra vinterland.

Likes

Comments