För två månader sedan gick flytten till Lund och till vår lilla etta! Vi var ett stark flyttgäng som drog kundvagnar genom Ikea och bar flyttlådor in till vårt nya hem. Utan våra fina föräldrar hade vi aldrig klarat det. En väldigt märklig känsla infann sig när vi vinkade av dem och blev helt själva i lägenheten för första gången. Lyckligt, ledsamt och nervöst på samma gång.  Med hjälp av en flaska bubbel klarade vi det stora testet att skruva ihop ikeamöbler och kunde efter det titulera oss sambos på riktigt!  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ny bloggportal! Så spännande! Har tidigare bloggat på blogg.se men efter en bloggtorka som var torrare än Saharas öken kände jag att jag ville göra ytterligare ett försök. Jag heter, som mitt bloggnamn tydligt avslöjar, Victoria Banck. Jag har precis flyttat till den mycket mysiga staden Lund tillsammans med min pojkvän. Där läser jag juristprogrammet på Lunds Universitet och har precis fått börja bläddra i den blå lagboken. Samtidigt försöker jag inreda min första egna lägenhet efter att ha lämnat det trygga boet i Lidköping för bara några månader sedan. En liten, men väldigt mysig etta klämmer vi in oss i. Detta kommer att blandas med träning, fina vänner och studentliv. Ja, lite av allt helt enkelt! 

Min vardag i bilder och ord!

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är Tirils födelsedag! Idag firar vi Tiril 1år! Helt otroligt att tiden kan få så fort.
Massa grattiskramar till dig min söta Tiril från faster! Älskar dig!
Hurra, hurra, hurra, HURRA! 

Likes

Comments

 
Igår var det en lugn ledig söndag som startade med en solig utflykt till Kinnekulle. Våren hade fullkomligt exploderat där uppe och vi njöt av dagen med fika på det mysiga fiket "Hjulets Café"och konstutställningar vid Hellekis säteri.

Så mysigt med utflykter i våren!   

 

Likes

Comments

 

 

Första maj! Nu är det så mycket vår det kan bli! Valborg firades tillsammans med min Jacob. Vi lagade god mat, drack vin och pratade om framtiden och massor av annat spännande innan vi somnade till film i soffan! Idag njuter jag av en ledig dag med vårsol, Gossip Girl och lite pyssel med allt och inget!

 

 

Likes

Comments
I helgen kunde vi sitta ute hela kvällen utan att frysa! Vi tände grillen och tog plats på altanen. Där fastnade vi hela kvällen och pratade om allt möjligt och hade det väldigt bra! 
En mysig lördagkväll! 

Likes

Comments


Sitter och försöker få ihop en fotobok med bilder från vår resa i Asien. Tycker så mycket om att få sitta och fixa med sådana saker! Det är så roligt när boken väl landar i brevlådan och när man kan samla så mycket minnen på ett enda ställe! Boken som är på bilderna är den  som jag gjorde efter studenten. Alla olika studenttillfällen finns där med bilder och text! 
Helt perfekt att få drömma sig tillbaka! 

Likes

Comments

Påskdagen startades med fika och klädvisning av det fina märket Emsters Alster. Det är min systers svägerska som syr egna barnkläder men bland kollektionerna kan man även hitta riktigt fina vuxenkläder. Ett stort gäng tjejer samlades för att beundra och köpa kläder både till sig själva och till sina barn. Så mycket fint! Det bästa är att man får bestämma färger och tyger helt själv och hon syr upp på beställning!
Ta en titt på hennes hemsida http://hektor.org/emstersalster/ 
En mysig start på dagen! 
 
 

Likes

Comments

I söndags var det barnvälsignelse för Rut. Min fina systerdotter! Vi blev ett stort gäng som firade henne med presenter, tårta och massor av kärlek. God mat och tårta, fint flaggspel både på dörren och i taket, prickiga rosa kakor och ballonger i taket. Ingen kunde ta fel på att det var Rut som firades denna dag och jag är helt övertygad om att det inte går att fira något bättre!

Min finaste systerdotter Rut har kommit till världen! 

Jag älskar henne så! 

Likes

Comments

 Även om Påsken faktiskt redan är över så har inte världens sötaste påskkärringar uppmärksammats på bloggen. Rut och Tage i matchande hucklen och förkläden. Tillsammans har de varit redo för påsken och då främst påskharen! 

Stolt moster till stans sötaste påskkärringar!

Ni får aldrig flyga till blåkulla! 

 

Likes

Comments